Перший день - сьогодні, а кінцевий - післязавтра!!!!cerdred писав: Підкажіть, день отримання заяви це буде перший день триденного терміну, чи відлік почнеться з наступного дня після дня отримання заяви
ДокПроф
Програми, які допомагають нам у роботі. Бажаєте рекламувати свій бізнес? Ставайте сонсором вказаного розділу.
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
- vova03121982
- Спец
- Репутація: 29
- Область: Рівненська
- Місце роботи: Інше
ДокПРофСтеп
-
0
- Цитата
vova03121982
-
- Спец
- Репутація: 88
- Область: Черкаська
- Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)
ДокПРофСтеп
-
0
- Цитата
Ось найшов: стаття 253 ЦК
І це буде правильно. Якшо заявка на НГО через ПКК упала в Докроф у 23 годині ночі 23 числа, то чому 23 число буде вже вважатися первим днем, коли до кінця дня залишилась 1 година? До речі, сьогодні у відеоуроці по обробці заявок по НГО теж роз'яснили відлік строку саме по вище вказаній нормі ЦК.Перебіг строку починається з наступного дня після відповідної календарної дати або настання події, з якою пов'язано його початок.
cerdred
- vova03121982
- Спец
- Репутація: 29
- Область: Рівненська
- Місце роботи: Інше
ДокПРофСтеп
-
0
- Цитата
Дайту силку на відеоурокcerdred писав: сьогодні у відеоуроці по обробці заявок по НГО
vova03121982
-
- Спец
ДокПРофСтеп
-
0
- Цитата
vova03121982 писав: Дайту силку на відеоурок
Прихований вміст
Для перегляду прихованого вмісту необхідно зареєструватися та авторизуватися
cerdred
- Nonna
- Вже не початківець
- Репутація: 1
- Область: Вінницька
ДокПРофСтеп
-
0
- Цитата
Доброго всім дня!
Будь ласка, допоможіть мені!
Мене посадили на місце, на якому терміново потрібно освоїти програму ДокПроф.
Я ніколи з нею не працювала і навіть не маю уявлення з чого розпочати.
В інтернеті не знайшла ніякої інструкції з використання, не знаю ні як реєструвати вхідні\вихідні, як реєструвати висновки, телефонограми, накази і ще багато іншого.
Може існують десь якість докладні інструкції, поетапний опис роботи з цією програмою?
Буду дуже вам вдячна за поміч! morgayu
Будь ласка, допоможіть мені!
Мене посадили на місце, на якому терміново потрібно освоїти програму ДокПроф.
Я ніколи з нею не працювала і навіть не маю уявлення з чого розпочати.
В інтернеті не знайшла ніякої інструкції з використання, не знаю ні як реєструвати вхідні\вихідні, як реєструвати висновки, телефонограми, накази і ще багато іншого.
Може існують десь якість докладні інструкції, поетапний опис роботи з цією програмою?
Буду дуже вам вдячна за поміч! morgayu
Nonna
ДокПРофСтеп
-
0
- Цитата
Інструкція поряд. Скачайте за ссилкою в цьому повідомленні тут
Ще раз перечитайте тему з 1 ст. А завтра віднайдіть телефон тех. підтримки Докпроф. У області має бути профільний спец по забезпеченню роботи цієї програми (у нас є).
Сhibis
-
- Спец
ДокПРофСтеп
-
0
- Цитата
Nonna,
Та складного там особливо нічого й нема. Інструкції там величезні, краще щоб хтось просто показав. Особисто мене напрягає, що Держгеокадастр своїм листом зовоб'язав усі звернення громадян ( і ті що підпадають під ЗУ "Про звернення громадян, і інші (наприклад адмінпослуги)) реєструвати в одній папці (ЗВГ ДГК) кажись, чим самим порушується інструкція за зверненнями громадян в частині присвоєння порядкового номера звернення, і те що діловодство за зверненнями громадян ведеться окремо від усіх інших діловодств. Крім того, терміни виконання звернень даної папки постійно моніторяться Києвом, і в разі пропущення строку, вимагає від начальника пояснення на ім'я Матринюка про причини порушення термінів.
Та складного там особливо нічого й нема. Інструкції там величезні, краще щоб хтось просто показав. Особисто мене напрягає, що Держгеокадастр своїм листом зовоб'язав усі звернення громадян ( і ті що підпадають під ЗУ "Про звернення громадян, і інші (наприклад адмінпослуги)) реєструвати в одній папці (ЗВГ ДГК) кажись, чим самим порушується інструкція за зверненнями громадян в частині присвоєння порядкового номера звернення, і те що діловодство за зверненнями громадян ведеться окремо від усіх інших діловодств. Крім того, терміни виконання звернень даної папки постійно моніторяться Києвом, і в разі пропущення строку, вимагає від начальника пояснення на ім'я Матринюка про причини порушення термінів.
cerdred
-
- Спец
ДокПРофСтеп
-
0
- Цитата
Скажіть будь ласка, при реєстрації заяви на висновок по погодження ПЗ щодо відведення ЗД потрібно сканувати сам проект щоб в докпроф його втягти чи тільки самої заяви досить? Хто як робе. Дякую.
cerdred
UKRWEST
-
- Спец
- Репутація: 365
- Область: Одеська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Azhimut
cerdred
-
- Спец
- Репутація: 365
- Область: Одеська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
ДокПРофСтеп
-
0
- Цитата
Не-не! У нас требуют на висновок земотдела подавать проект в отсканованому ( djv) и паперовому виде.
Ну типа охота за сертификатами, я так понимаю, хотя... как вышестоящие увидят в гигабайтах инфы в графическом виде подвох проектанта и повод его опечалить?
Ну типа охота за сертификатами, я так понимаю, хотя... как вышестоящие увидят в гигабайтах инфы в графическом виде подвох проектанта и повод его опечалить?
Azhimut
- Nonna
- Вже не початківець
ДокПРофСтеп
-
0
- Цитата
Всім привіт та дякую за допомогу щодо інструкції. Я вже освоїлася з Док Профом. morgayu
В мене до вас запитання: у вашому відділі Док Проф встановлено на кожному комп`ютері і всі фахівці працюють з цією програмою?
У нас така ситуація, що на 8 співробітників стоїть Док Проф тільки в мене і все. Абсолютно всю роботу в Док Профі виконую я. :-? Плюс, я ще перевіряю наявність земельних ділянок, сама їх роздруковую на весь наш відділ, розсилаю їх по електронці теж я. Ще на мене начальник розписав декілька завдань.
Я не встигаю виконувати свою роботу.
В нас абсолютно немає взаємозаміни на роботі. Виходить, що я навіть не можу захворіти чи піти в невеличку відпустку, тому що більше ніхто крім мене не може навіть зайти в Док Проф. Це типова нормальна ситуація?
У вас так само?
В мене до вас запитання: у вашому відділі Док Проф встановлено на кожному комп`ютері і всі фахівці працюють з цією програмою?
У нас така ситуація, що на 8 співробітників стоїть Док Проф тільки в мене і все. Абсолютно всю роботу в Док Профі виконую я. :-? Плюс, я ще перевіряю наявність земельних ділянок, сама їх роздруковую на весь наш відділ, розсилаю їх по електронці теж я. Ще на мене начальник розписав декілька завдань.
Я не встигаю виконувати свою роботу.
В нас абсолютно немає взаємозаміни на роботі. Виходить, що я навіть не можу захворіти чи піти в невеличку відпустку, тому що більше ніхто крім мене не може навіть зайти в Док Проф. Це типова нормальна ситуація?
У вас так само?
Nonna
-
- Спец
ДокПРофСтеп
-
0
- Цитата
Напревеликий жаль це так. У нас теж одна людина сидить на докпрофі, крім того видає довідки 6-зем, інколи витяги з НГО. Я, особисто, реєструю звернення громадян (ті що підпадають під ЗУ "Про звернення громадян"), та вхідні заяви та висновки по погодженню проектів землеустрою. Так би мовити - допомагаю.
cerdred
Ангелина
Ангелина
cerdred
Ангелина
Oleg
Ангелина
Oleg
- Nonna
- Вже не початківець
ДокПРофСтеп
-
0
- Цитата
Це дійсно щось фантастичне!
В нашого начальника навіть комп`ютера не має у кабінеті. Він приходить один раз на день розписує резолюцію і все. facepalm
Nonna
- Nonna
- Вже не початківець
ДокПРофСтеп
-
0
- Цитата
А підкажіть мені будь ласка, як ви робите щоденний контроль невиконаних завдань?
Тобто, є документи, у яких підходить термін виконання кожного дня і щоб не було просрочки, мені підказали таку фішку:
Заходимо в картотеку документів, далі обираємо 2016 рік, на панелі інструментів натискаємо значок "Звіти", потім обираємо вкладку "Контроль", і у цій вкладці буде декілька підвкладок, ми обираємо другу знизу. Після цього у нас виникає віконце, у яке ми вводимо дату з такого по таке число, на яке бажаємо перевірити контроль незакритих діл. У нас з`являється так званий "План контролю", його можна відправити в Wоrd та роздрукувати.
Хто мене зрозумів- погодиться, що це зручно. Але, я помітила, що такий контроль не завжди показує всі незакриті документи.
Може хтось знає ще якісь корисні фішки, як перевірити на сьогодення, які документи незакриті, щоб не передивлятися всі вкладки картотеки власноруч?
Тобто, є документи, у яких підходить термін виконання кожного дня і щоб не було просрочки, мені підказали таку фішку:
Заходимо в картотеку документів, далі обираємо 2016 рік, на панелі інструментів натискаємо значок "Звіти", потім обираємо вкладку "Контроль", і у цій вкладці буде декілька підвкладок, ми обираємо другу знизу. Після цього у нас виникає віконце, у яке ми вводимо дату з такого по таке число, на яке бажаємо перевірити контроль незакритих діл. У нас з`являється так званий "План контролю", його можна відправити в Wоrd та роздрукувати.
Хто мене зрозумів- погодиться, що це зручно. Але, я помітила, що такий контроль не завжди показує всі незакриті документи.
Може хтось знає ще якісь корисні фішки, як перевірити на сьогодення, які документи незакриті, щоб не передивлятися всі вкладки картотеки власноруч?
Nonna
Gardner
buh