Поки грім не гримне... facepalm facepalm
NickS
Azhimut
hatemekillme
реєстратори кажуть, що вже не висвічує які помилки (критичні чи некритичні) просто відразу відмова.
hatemekillme
Kurilov
Juno
Все залежить від реєстраторів. Якщо вони грамотні і вчасно звертаються в хелпдеск НКСа за роз'ясненнями, то там простіше файли проходять. А хто сидить "ні в вус ногою, ні в спину валянком" (взяли по знайомству або єдина людина в селі, що вміє включати комп), у тіх завжди те не так і се не так.
NickS
NickS
Думаю что одна. Только по разных районах нам выдают разные формы проверки файлов. Почему так остается только догадываться. В одном районе пишут вид ошибки (критическая/некритическая), в другом не пишут. Тоже касается кода ошибки. Описание ошибок пишут на английском - сиди переводи и ломай голову что они имели в виду. И даже если написано на украинском, то что они имели в виду тоже часто приходится вычислять "методом тыка". Я уже не говорю о том что разные регистраторы в разных районах принимают совершенно разные решения. Уровень подготовки регистраторов ужасный - не знаю/не понимаю. На хелп-деск никто ничего не пишет так как даже вопрос правильно сформулировать не могут потому что ничего в этом не понимают - пишем все за них. И даже в этом случае заявка пропадает в бездне бардака и бюрократии.
Что и следовало доказать.
Juno
Prometheus
Може підкажете де таке програмне забезпечення можна придбати?)) Хто буде займатися розробкою такого ПО і хто його буде купувати, якщо "вдосконаленням" НКС не видно кінця-краю і кожна версія такого ПО буде катастрофічно відставати від чергових "вдосконалень" НКС, а відповідно таке ПО не зможе правильно перевірити або виправити файл, бо на момент виходу нової версії в НКС вже додано нові "вдосконалення"? Я задавав ці питання відповідним фахівцям - вони навіть братися за це не хочуть (і правильно роблять).
Тут згоден. Але це не відміняє тотальним непрофесіоналізм реєстраторів і відсутність навіть бажання з їхнього боку розібратися в проблемі хоч просто для себе. Хоч я і не схильний їх особливо звинувачувати в цьому, враховуючи їхні зарплати. Для чого їм вчитися, якщо вони прекрасно бачать що завершення цього бардаку не передбачається? Їм і так вистачає дурної роботи на їхню ставку, то навіщо ще зайвий раз напрягатися? З іншого боку шось я не бачив щоб хтось з них поспішав звільнятися з такої невдячної роботи. Сидять - значить знають для чого сидять.
Juno
sirenko_s_a
sirenko_s_a
! | Повідомлення з: Denver |
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється. |
Denver
Я сам з минулої п'ятниці розбираюсь з новим для мене ПЗ можете написти в ПП і я розкажу з чого і на що переходжу та які причини мене для цього спонукали також ви можете написати мені в якому ПО ви працюєте і можливо я підскажу хто в Чернігові Вам допоможе з ХМЛ, шаблонами і т.п.
на даний час рішення про відмову приймає реєстратор навіть якщо помилка критична, але з часом коли НКС перестане глчить то при наявності критичних помилок реєстратор не зможе зареєструвати вашу З.Д
землевпорядники, не мітингували і мітингувати не будуть:
Prometheus
sirenko_s_a
hatemekillme
sirenko_s_a
hatemekillme
Не зовсім так. Обіцяли валідаційну схему. Це такий файлик, який можна встроїти в будь-яку програму і перевіряти валідацію. Про це написано в законах. Цей файлик має розповсюджуватись безкоштовно. Але на даний час, пройшло вже років 3-4, а ніхто нічого не зробив - зайняті відмиванням бабла, походу. facepalm
Нашим можновлядцям треба менше займатись популізмом, менше ворувати і більше займатись своїми обов'язками. От тоді і не буде ситуацій, коли розумну роботу роблять дурні, тому що розумні не будуть працювати за дурну зарплату. facepalm
NickS
Prometheus
Azhimut
NickS
Azhimut
Нам реєстратори сказали щоб ми вже проставляли вид власності у файлі. По проектах сказали ставити вид власності до відведення. Що ставити по технічках ще не зрозуміло.
Juno