Дане питання виникло із-за обмежень. Роблю в Digitals. При вирізані всередині ділянки например ділянки під ЛЕП Digitals при формуванні кад.плана ставить букви правильно, тоді як прога в Держземагенстві перекидає послідню букву на початок.

Зареєструйтесь і отримаєте посилання на демку. http://www.shels.com.ua/registration.htmsashaOMC писав:Жаль нема демкі ГІС6.
Все ясно. Я детально проаналізував xml і прийшов до висновку, що проблема була в описі поліліній суміжників. Щоб правильно зрозуміти помилку структури, я схематично зобразив всі полілінії у Вашому обмінному файлі на малюнку. Полілінії - це координати відрізків з яких складається ділянка та суміжники, вони зображені червоним кольором. Кожна полілінія має свій номер (зображено зеленим). А вже форма ділянки описується переліком поліліній. Щоб показати на прикладі, у Вашому файлі, ділянка має такий опис: 2 - 1 - 8 - 10 - 6 - 12 (опис йде за годинниковою стрілкою)sashaOMC писав:Файл XML
Код: Виділити все
<Lines>
<Line>
<ULID>7</ULID>
</Line>
<Line>
<ULID>12</ULID>
<FP>2</FP>
<TP>7</TP>
</Line>
<Line>
<ULID>13</ULID>
</Line>
</Lines>
Код: Виділити все
<Lines>
<Line>
<ULID>13</ULID>
</Line>
<Line>
<ULID>12</ULID>
<FP>2</FP>
<TP>7</TP>
</Line>
<Line>
<ULID>7</ULID>
</Line>
</Lines>
Можливо у Вас ще якась програма використовує BDE (спеціальний модуль для роботи програм, стандартний). Позакривайте всі програми, а потім знову спробуйте встановити демо-версію.sashaOMC писав:Помилка при установці ГІС5:
Так, нормально. Головне не звертати увагу, при інсталяції, на загрозливе повідомлення, що програма має проблеми в даній операційній системі. Потрібно просто натиснути "Запуск" і продовжувати інсталяцію.sashaOMC писав:msde2000a на Win7 нормально робить? Спробую вечором дома на вірлуалці XP поставити
Ні. Цим повинна займатись спеціальна програма, яка йде разом з тахеометром. Потрібно за допомогою неї скачати дані з тахеометра і зберегти в обмінний файл, а вже потім можна імпортувати його в ГІС6.sashaOMC писав:ГІС часом (а вдруг) не уміє *.sdr по кабелю через СОМ порт качати с тахеометра (SOKIA)?
З Sokkia завантажую цією програмою http://seditor.zemlemer.biz/down/down.php?file=1 , зручна , головне проста.sashaOMC писав:Да це я знаю, просто спець. прога дуже неудобна.