Тут є декілька. А тут декілька карт.
Теми не мали популярності - от і попали в архів. Але я, особисто, за їх продовження!
Історія державних актів
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Спец
- Репутація: 7
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Інше
Re: Історія державних актів
А ось план повірки межі населеного пункту від 1858 року (межа встановлена в 1766 році)
Додано через 3 хвилини 47 секунд:
Додано через 14 днів 16 годин 32 хвилини 33 секунди:
Ось ще цікавий документ. Це чергова кадастрова карта (у сьогоднішньму розумінні) здається 1908 року Словяносербського повіту Єкатеринославської губернії. Показані межі волостей, генеральних дач (ІКП!!!) і землеволодінь, а також "кадастрові" номери!
Додано через 3 хвилини 47 секунд:
Spoiler
Ось ще цікавий документ. Це чергова кадастрова карта (у сьогоднішньму розумінні) здається 1908 року Словяносербського повіту Єкатеринославської губернії. Показані межі волостей, генеральних дач (ІКП!!!) і землеволодінь, а також "кадастрові" номери!
Spoiler
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Історія державних актів
план на садибний участок 1942 року (мабуть) за часів німецької окупації, війна землевпордкуванню не перешкода
► Показати
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- ппзкб
- Спец
- Репутація: 669
- Область: Вінницька
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Історія державних актів
hazar, Не можу роздивитися який населений пункт? Для цікавості
Історія державних актів
мппзкб писав: hazar, Не можу роздивитися який населений пункт? Для цікавості
м.Кобеляки, Полтавська область