я думаю, що скоріш за все, в ділянці до цього не було суміжників, тому так і видало витяг
Кадастрова реєстрація земельних ділянок через e.land.gov.ua
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Спец
- Репутація: 508
- Область: Київська
- Місце роботи: Інше
З виправленням координат, також міняються і суміжники, і склад угідь, і обмеження (якщо їх прописати відмінні від тих що є в ДЗК). Більш всього що в ОФ, який служив для зміни координат, суміжники не були прописані, або прописані якось не правильно, тому й відомості про них не підтягло в кадастр.
- Denver
- Спец
- Репутація: 123
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Суміжними прописані однаково, як в ОФ що пройшли нормально, так і в проблемних. Прописати суміжників неправильно у ГІС6 - це треба постаратися.
Заковика в чомусь іншому.
Відправлено через 1 хвилину 49 секунд:
Цього не знаю. Реєстратор просто "кричить", що ОФ неправильний, і я в тому винен.
А на коментар, що відкрийте й перевірте його вручну, відмовки.
Відправлено через 44 хвилини 54 секунди:
От, вже парність випадків.
-
- Спец
- Репутація: 280
- Область: Закарпатська
-
- Репутація: 1
- Область: Одеська
Доброго дня. Не можу зайти в електронний кабінет. Пише "виникла помилка при підписі даних, сертифікат не знайдено (51)". З іншого компьютера все добре, раніше заходила теж без проблем. Чому виникає ця помилка і як її позбавитися? Дякую.
така сама фігня в багато кого
вирішилось встановленням https://www.mozilla.org/uk/firefox/all/ ... esktop-esr
-
- Спец
користуюся Firefox і також не можу зайти. Перехід на вітку ESR не допомігParcel писав: ↑16 вересня 2022 23:15 така сама фігня в багато кого
вирішилось встановленням https://www.mozilla.org/uk/firefox/all/ ... esktop-esr
в мене він7 і звичайний фаєрфокс версії 104 - заходитьthom yorke писав: ↑17 вересня 2022 11:53 користуюся Firefox і також не можу зайти. Перехід на вітку ESR не допоміг
а на сусідньому комп'ютері теж він7 і там 104-ий фаєрфокс не заходив, а esr зайшов
ще заходить нормально Palemoon, це старий форк фаєрфокса
https://www.palemoon.org/download.shtml ... e_versions
-
- Спец
Parcel,
Перевірив Pale Moon - те саме. Щоправда, у мене Windows 10. Треба би перевірити на сімці.
UPD: перевірив на семи різних комп'ютерах з різними ОС і різних браузерах. Ніде не працює. Лише купу часу витрачено
Перевірив Pale Moon - те саме. Щоправда, у мене Windows 10. Треба би перевірити на сімці.
UPD: перевірив на семи різних комп'ютерах з різними ОС і різних браузерах. Ніде не працює. Лише купу часу витрачено
цікаво, фігня якась
я тільки що перевірив на він10, фаєрфокс 104 заходить, едж 105 теж заходить
-
- Спец
- Репутація: 18
- Область: Рівненська
- Місце роботи: Інші недержавні проектні організації
Тільки що перевірив, по ключі від Приватбанку пише "виникла помилка при підписі даних, сертифікат не знайдено (51)", а от ключ від КНЕДП ІДД ДПС вхід виконано і все працює.
Якась проблема з ключами від Приватбанку!
- Denver
- Спец
- Репутація: 123
Закинув ті самі файли вже на виправлення суміжників - все норм...
- nisonov
- Спец
- Репутація: 7
- Область: Чернігівська
- Місце роботи: Землевпорядник органу місцевого самоврядування
Підскажить- список областей та районів де кадаст закритий змінили? Райони Чернігівської області були обмежені на доступ до інформації а зараз відкрито
-
- Молоденький(ка)
- Репутація: 0
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, постанова КМУ "Деякі питання реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності в державній реєстрації земельних ділянок" від 03.06.2020 року № 455 ВТРАТИЛА ЧИННІСТЬ 31.12.2021 року
На підставі якої постанови продовжується реєстрація за принципом екстериторіальності.
Дякую
На підставі якої постанови продовжується реєстрація за принципом екстериторіальності.
Дякую
-
- Спец
На підставі ЗУ "Про Державний земельний кадастр", Постанови КМУ №1051 від 17.10.2012.coldunand писав: ↑20 вересня 2022 13:18 Доброго дня, підкажіть, будь ласка, постанова КМУ "Деякі питання реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності в державній реєстрації земельних ділянок" від 03.06.2020 року № 455 ВТРАТИЛА ЧИННІСТЬ 31.12.2021 року
Дякую
-
- Молоденький(ка)
- Репутація: 0
Внесення до Державного земельного кадастру відомостей (змін до них) про зареєстровані земельні ділянки
116. Внесення до Державного земельного кадастру відомостей (змін до них) про зареєстровану земельну ділянку, зазначених у пункті 24 цього Порядку, здійснюється Державним кадастровим реєстратором, обраним за допомогою програмного забезпечення Державного земельного кадастру за принципом випадковості, шляхом внесення таких відомостей до відповідної Поземельної книги.
Я так роземію що реєстрація проходить будь яким реєстратором по Україні.
І цей закон є єдиним для всіх СІЗ.
А тепер поясніть як деякі СІЗи умудряються обійти "принципом випадковості" та реєструють зем. діл. у місцевого реєстратора та ще проект відведення для ОСГ підчас військового стану
116. Внесення до Державного земельного кадастру відомостей (змін до них) про зареєстровану земельну ділянку, зазначених у пункті 24 цього Порядку, здійснюється Державним кадастровим реєстратором, обраним за допомогою програмного забезпечення Державного земельного кадастру за принципом випадковості, шляхом внесення таких відомостей до відповідної Поземельної книги.
Я так роземію що реєстрація проходить будь яким реєстратором по Україні.
І цей закон є єдиним для всіх СІЗ.
А тепер поясніть як деякі СІЗи умудряються обійти "принципом випадковості" та реєструють зем. діл. у місцевого реєстратора та ще проект відведення для ОСГ підчас військового стану
місцевим залиши тільки поділ та обєднання
якщо ви кажете реєструють такі ділянки то якось через такі дії
раніше місцеві могли реєструвати по держактам якщо в обмфайлі ставить "інші документи" то ця заявка інша до місцевих але це зараз не працює
-
- Спец
Так.
Звичайно.
Донедавна таке можна було робити. Тоді все залежало від коду виду документації із землеустрою в обмінному файлі, тобто 004 (ПЗ), 006 (Техдоки) йшли на екстериторіальність. А якщо поставити код 029 (інші документи), то документація йшла на місце. З кодом 029 закидалися держакти, зареєстровані після 2004 року, без документації, з метою наповнення кадастру відомостями про ділянки які автоматично не були перенесені з Державного реєстру земель, і робилося це на місцях. От хитрожопі СІЗи з ДКРами робили це й на проектах, на технічках, метою яких було формування нової ділянки. Віднедавна це все прибрали, і тепер відправка на екстериторіальність не залежить від коду документації, а залежить від вибраної транзакції в кабінеті, тобто реєстрація нових ділянок, з актами і орендою без кадастрових номерів, об'єднання ділянок йде виключно на екстериторіальність, а поділи поки що робляться на місцях. Якщо ділити сформовану в ДЗК ділянку, наприклад з цільовим призначенням землі запасу, проектом (що на сьогодні не заборонено), то це буде робити територіальний ДКР. Якось так...
-
- Спец
► Показати
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.