Друк державних актів
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Re: Друк державних актів
В пункті 1 наказу написано, що друк державних актів покладається на Центр ..... при Державному комітеті України по земельних ресурсах. Але ж Державного комітету України по земельних ресурсах не існує!!!
- dexter3000
- Спец
- Репутація: 10
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Не маю відношення до землевпорядкування
Почитайте сверху - http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/ ... g=z0771-08ВАДИМ писав:А чого до прийняття даного наказу до 31.08.2008 року? Де це написено,
Ні. Тільки заповнення.zemkov писав:А ДЗК прийдеться не тільки роздрукувати ДА, але і нести його на підпис у земресурси!
А назва у підприємства залишилась стара. Нічого дивного тут немає - щоб її змінити треба міняти статут, який зареєстрований в Мін’юсті. Назва суті не міняє - можна назвати хоч ДП "Веселка", просто кожен раз при реорганізації "Держкомзему" міняється орган управління.ВАДИМ писав:В пункті 1 наказу написано, що друк державних актів покладається на Центр ..... при Державному комітеті України по земельних ресурсах. Але ж Державного комітету України по земельних ресурсах не існує!!!
[
Але: землевпорядна організація виконала повний комплекс робіт, що передує друку і видачі ДА: кадастрова зйомка, технічна документація, її погодження, ін-4. Далі передала цю документацію в ДЗК для друку ДА.
Питання: бланк ДА є бланком суворої звітності, надрукований ДА є результатом роботи ДЗК, чому я як стороння організація маю погоджувати Державний акт, надрукований іншою організацією (незнаючи, чи правильно він надрукований, чи правдиві в ньому відомості) і навіть чи маю я право його брати в руки :?: :?: :?:
Згідний, в наказі йдеться тільки про заповнення (друк) державного акту.dexter3000 писав:zemkov писал(а):
А ДЗК прийдеться не тільки роздрукувати ДА, але і нести його на підпис у земресурси!
Ні. Тільки заповнення
Але: землевпорядна організація виконала повний комплекс робіт, що передує друку і видачі ДА: кадастрова зйомка, технічна документація, її погодження, ін-4. Далі передала цю документацію в ДЗК для друку ДА.
Питання: бланк ДА є бланком суворої звітності, надрукований ДА є результатом роботи ДЗК, чому я як стороння організація маю погоджувати Державний акт, надрукований іншою організацією (незнаючи, чи правильно він надрукований, чи правдиві в ньому відомості) і навіть чи маю я право його брати в руки :?: :?: :?:
- Сірий
- Молодший спец :)
- Репутація: 0
- Область: Волинська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
- Контактна інформація:
Правильно!!!zemkov писав:[
Згідний, в наказі йдеться тільки про заповнення (друк) державного акту.
Коли я власноручно заповнював д/акти, я ж не заставляв підписувати їх по інстанціях. Тоді чому вони вони будуть заставляти мене підписувати те, за що я не відповідаю???
- Deputat33
- Спец
- Репутація: 4
- Область: Київська
- Місце роботи: Інше
Далі буде цікавіше http://www.dkzr.gov.ua/terra/control/uk ... t_id=38306
форму бланків державних актів поміняють!
А тут обгрунтовують необхідність цього http://www.dkzr.gov.ua/terra/control/uk ... t_id=38306
А тут обгрунтовують необхідність цього http://www.dkzr.gov.ua/terra/control/uk ... t_id=38306
- dexter3000
- Спец
Ніхто нічого міняти не буде. Одна справа - поміняти наказ Держкомзему і при спонсорській підтримці ДЗК зареєструвати зміни в Мінюсті, і зовсім інша справа - міняти постанову КМУ, незрозуміло за які гроші і незрозуміло навіщо. Може найдете хоч одного суб’єкта, який буде спонсорувати зміну форми ДА?Deputat33 писав:Далі буде цікавіше http://www.dkzr.gov.ua/terra/control/uk ... t_id=38306
Люди, а тикніть мене будь-ласка носом де написано про ціну 153,00 грн. за землевпорядні роботи (мається на увазі приватизація). Ніяк недоходить де це описанно.
- dexter3000
- Спец
http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/ ... eg=2375-15Visco писав:Люди, а тикніть мене будь-ласка носом де написано про ціну 153,00 грн. за землевпорядні роботи (мається на увазі приватизація). Ніяк недоходить де це описанно.
Дякую!
- Deputat33
- Спец
Центр ДЗК є Державним підприємством (далі "ДП")! В Україні тільки три ДП займаються землевпорядною роботою ДП "Інститут землеустрою", ДП "Укрспецзем", ДП "Центр ДЗК" - усі вони з філіями в основному збиткові, але ще по жодному з них не було порушено справу про банкрутство! - до повного краху чекати ще років 5 - не менше :lol:ksana писав:Да-а, приехали. Я даже боюсь думать, что будет с 1 сентября. Самое интересное, что в приказе нет ни слова не за оплату работ по печати гос.актов (то есть о внесении соответствующих изменений в расценки), ни об изменении порядка получения бланков гос.актов для заполнения. За обеспечение техникой и спецами я вообще молчу.
Ув. Dismar, я не думаю, что в ДЗК нечего больше делать, кроме как печатать акты. Но боюсь, что этот документ приведет к полному краху Вашей структуры. Не знаю как у Вас, наш ДЗК регистрации ладу дать не может, а уж актам...
а от лоббі у них потужне! і жодна землевпорядна організація (фірма) з ними змагатись не може! а громадські організації землевпорядників є, вони б і могли , так створені вони на базі вище згаданих ДП :!: і займатись інтересами приватних фірм не будуть!
ТАК що реєстрація і друк держактів існувати буде - ПРИВИКАЙТЕ панове! :lol:
- Chernov
- Спец
- Репутація: 18
- Область: Запорізька
- Контактна інформація:
А далі буде от що:Deputat33 писав: .бла-бла-бла..... і займатись інтересами приватних фірм не будуть!
ТАК що реєстрація і друк держактів існувати буде - ПРИВИКАЙТЕ панове! :lol:
При кожному (точніше - біля кожного :D ) ДЗК з'являться ПП, яки будуть взяті на підряд для власне друку. Повод знайти неважко - брак кадрів, наприклад. Або вітсутність централізованого фінансування для придбання прінтерів та витратних матеріалів у достатній кількості.
Ви йдете до ДЗК, здаєте свій обмінник, сплачуєте "державну" ціну".... А далі з приватниками "домовлюєтесь" за швидкість друку... По "договорной цене". Далі усе за діючими схемами розподілу грошових потоків. "Без отката нет проката".
И вовки ситі, і вівці цілі..., і вівчару довічна пам'ять :(
- dexter3000
- Спец
Отнюдь. В Украине полно государственных и коммунальных предприятий, имеющих лицензию на землеустроительные работы - почти все геодезкартографические предприятия, государственные проектные институты, несколько университетов и т.п.Deputat33 писав:В Україні тільки три ДП займаються землевпорядною роботою
Гм. Они НЕ убыточные. Это специфика работы государственных предприятий - рентабельность показывают минимальную, но она всегда есть.Deputat33 писав:ДП "Інститут землеустрою", ДП "Укрспецзем", ДП "Центр ДЗК" - усі вони з філіями в основному збиткові, але ще по жодному з них не було порушено справу про банкрутство!
До краха еще далеко.Deputat33 писав:до повного краху чекати ще років 5 - не менше :lol:
Они есть давно и привыкать не надо. Другое дело, что с первым ДЗК и так справляется с большим трудом, а по-поводу второго еще сам не понял, что с ним делать.Deputat33 писав:ТАК що реєстрація і друк держактів існувати буде - ПРИВИКАЙТЕ панове! :lol:
Це вже точно!!!dexter3000 писав:с первым ДЗК и так справляется с большим трудом, а по-поводу второго еще сам не понял, что с ним делать.
Чув що нашому ДЗК вже і принтери двусторонні видали. Ги... :?
- Chernov
- Спец
- Контактна інформація:
Visco писав:Чув що нашому ДЗК вже і принтери двусторонні видали. Ги... :?
Дай дураку хрустальный... бокал :) , так он и его разобьет и руки порежет...Bulakevich писав:Между прочим Держкомзем еще методику всей этой процедуры не разработал, так что ждемс.
Так что все будет по законам Кирхгофа (это из школьного курса физики), но для денежных потоков (см. выше)
- AeroMaster
- Спец
- Репутація: 6
Новые формы ДА деляют что б новые люди заработали на печати. Как делают постоянно новые загранпаспорта и права водительские и номера на машины. Новая метла всегда по новому метет! Это к теме о том кому выгоден новый вид ДА. :P
Alex21 - 100% согласен.
- Deputat33
- Спец
"База є" сказано дуже голосно! насправді база Центру ДЗК немає планово-картографічної основи (навіть космознімків) тому не містить достовірних даних, по -друге внесення змін не регулються інструкціями, а здійснюється на підставі рішення СУДУ, або на розсуд оператора... тому база перетворюється на смітник з проблемами без гарантій, що вже суперечить ідеї створення задля гарантії прав власності; по-третє індексні карти які лежать в основі формувались без методики по мірі потреби, що після затвердження Наказом Держкомземом зведе на нівець попередню роботу Центру ДЗК!Panchuk писав: Вимальовується загрозлива тенденція, сьогодні - друк актів, завтра - всі роботи по цивільно-правових угодах (база є, що ще потрібно), а після завтра оголосять, що приватні організації взагалі нездатні виконувати будь-які роботи. :evil:
приватні організації взагалі здатні виконувати будь-які роботи за менші ціни, швидше і без шуму
- Chernov
- Спец
- Контактна інформація:
Поддержано полностью. Можно привести еще сотню причин, однако это будет уже консультацией Госкомзему, которая денег стоит, и немалых...
- dexter3000
- Спец
Deputat33, экий вы самокритичный! 
Шановні, ніхто з ДЗК навіть не думає про якість, достовірність та інші якісні характеристики бази даних. Вони просто беруть необхідні дані і заробляють БАБЛО... І чхати вони хотіли на ваші космознімки :D
Хто б спорив...
-
- Спец
- Репутація: 0
- Область: Донецька
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Сегодня начальник управления зем. ресурсов сказал, что для распечатки гос. актов необходимо будет еще в ДЗК представить в эллектроном виде шаблон заполненния гос.акт, для того что бы они только используя этот шаблон распечатали гос. акт. :D и сказал приблизительную стоимость услуги ДЗК (400 грн.) официально и .... неоифицально за ускорение....
- Deputat33
- Спец
В мене інші данні: готують проект наказу з кошторисом на 180грн, але тепер обмінні файли буде перевіряти райзем (що буде коштувати 75грн і "нібито" нести відповідальність за якість) і передавати разом з бланком до ДЗК - "що перетворить Центр ДЗК на друкарську машинку"! А от за спорчений бланк платить будуть 275грн ! ТАК що колеги з Центру ДЗК - знову ходим в злиднях та "без штанів" :( а так хочеться мати нормальні зарплати!
- Oleg
- Спец
- Репутація: 82
- Область: Волинська
Нема питань! Якщо ДЗК передадуть усі ділянки які у них "рахуються зареєстрованими" - назад нам - без накладок!!!Deputat33 писав:"нібито" нести відповідальність за якість
Ага! Слабо???