kievpol писав: 3. У відповідності до Постанови № 266 КМУ від 04.03.2004 назва завдання
«ЗАВДАННЯ на виконання робіт»
у відповідності до ст. 50 ЗУ « Про Землеустрій»
«завдання на розроблення проекту землеустрою»
І в мене, і в моїх знайомих було таке ж зауваження. І все таки, як правильно.....
Відправлено через 2 хвилини 1 секунду:
DYDY VOVA писав: формуєте земельну ділянку, а не власника, ні які персональні данні не повинні апріорі бути в проектах, тільки ПІБ замовника і все
ОДНОЗНАЧНО!!!!!!
Відправлено через 6 хвилини 22 секунди:
Aximas писав: Хотя лично мое мнение, что исходя из того как выписана инструкция, так этот акт действительно нужно составлять после утверждения проекта как и материалы переноса в натуру, а лучше было бы передавать межевые по акту приема-передачи участка. Насколько это правильно и целесообразно, товарищам из геокадастра виднее это же они инструкцию утвердили. Также в данном акте предусмотрено передать межевые и предупредить об ответственности за их несохранность, да с какого я должен их охранять, если к примеру предположить что участок мне вообще никогда не будет передан, так сколько мне их охранять, но при этом не имея прав на участок.
Я через цей АКТ перегризся з половиною управління ДГК, а конкретної відповіді так і не отримав...
Відправлено через 11 хвилини 7 секунди:
ппзкб писав: впевнений що 99% по всій Україні саме так і погоджують
ОТОЖ БО
Відправлено через 10 хвилини 49 секунди:
Zalex писав: І нема жодної статті в жодному законі про те що акт повинен бути до погодження.
АЛЕ Ж НА ПРАКТИЦІ ЗОВСІМ ІНАКШЕ!!!!!!!!!!
Відправлено через 22 хвилини 53 секунди:
Juno писав: Бардак продовжується.
Juno писав: Все котиться знову до того що будуть в проекти вставляти все що хочуть перевіряючі органи, а не те що вимагає закон.
Це - беззаконня, на російській - "беспредел", якщо "Предел" - це межа, то........думайте далі, бо мені вже важкувато....
Відправлено через 39 хвилини 24 секунди:
ПиратФлинт писав: Чомусь ні "експерти" ні працівнико ДГК ніяк не хочуть дочитувати до кінця речення і абзаци "......який включається до документації із землеустрою після виконання робіт із встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та
закріплення їх межовими знаками", а на етапі погодження ділянки як об'єкта цивільних прав згідно Земельного кодексу просто ще не існує тому й виносити і передавати нічого. Це всерівно, що одягати і ходити в штанах які в кравця ще на папері дуже зручно і гарно.
ДОБАВИТИ НІЧОГО!!!!!!
Відправлено через 38 хвилини 40 секунди:
ПиратФлинт писав: Я своїм якось показав справжню відомість вирахування площі земельної ділянки, то вони сказали заховати і нікому не показувати.
Я теж.......