Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
bu4apka писав: ↑01 червня 2022 12:04
Ну я вже отримав 7 відмов на поділ,об‘єднання ділянок приватної власності
Є ще багато технічок от зараз і не знаю чи закидати їх
Spoiler
6) формування земельних ділянок, зазначених у підпункті "а" підпункту 1 цього пункту, крім тих, що передаються в оренду відповідно до підпункту 2 цього пункту, забороняється;
а) державної, комунальної власності, невитребуваних, нерозподілених земельних ділянок, а також земельних ділянок, що залишилися у колективній власності і були передані в оренду органами місцевого самоврядування;
після набрання чинності Закону
7289 від 15.04.2022
Spoiler
6) формування земельних ділянок сільськогосподарського призначення, зазначених у підпункті "а" підпункту 1 цього пункту, крім тих, що передаються в оренду відповідно до підпункту 2 цього пункту, забороняється;
murrrchik писав: ↑01 червня 2022 14:59
Колеги, хто вже отримав доступ до кабінету, ви закидаєте справи за договорами до 24-го лютого, чи вже працюєте по нових договорах?
Я так зрозумів, що проблема не у вас, а у тому, що не внесли зміни в структуру витягу(він не відповідає чинним вимогам), тому щоб не видавати такий витяг про присвоєння кад номера, треба ще трішки почекати.
Sergio_Berlusconi писав: ↑03 червня 2022 13:29
Підскажіть по якому принципу надається доступ
ми подали заявку 31 травня. Сьогодні телефонували на гарячу лінію. Сказали номер нашої заявки. Сказали що все опрацьовують в порядку живої черги. Зарез більше заявок, ніж було раніше. Напевно наша буде на кінець наступного тижня. Ваша значить на початку.
Я теж 24-го подавала, доступу досі немає, але на електронку прийшов лист, про опрацювання заявки, яку ще до відключення відправляла (на реєстрацію ділянки)
Sergio_Berlusconi писав: ↑03 червня 2022 13:29
Підскажіть по якому принципу надається доступ?
Вже півтора тижні минуло, а віз і нині там…
По телефону в Держгеокадастрі сказали, що підключають усіх, але присутній людський фактор, тому що дуже багато заяв і відповідно тому процес проходить не так швидко, як хотілося б. Ось другий список сертифікованих інженерів-землевпорядників, яких підключили сьогодні.
► Показати
список2.pdf
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.