Місцеві відмовляли чи екстериторіали? Дякую.
Кадастрова реєстрація земельних ділянок через e.land.gov.ua
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Репутація: 0
- Область: Сумська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Доброго дня. В особистий кабінет заходжу, інформацію про ділянку подивитись можу, а зкачати координати ні (кнопка відсутня) і подивитись чи закинути на реєстрацію також не можу, пише "Реєстрація тимчасово недоступна". Знаходжусь в Сумській області. Хтось підкаже, це обмеження по територіальному, чи це мені ще не дали доступ?
-
- Спец
- Репутація: 18
- Область: Рівненська
- Місце роботи: Інші недержавні проектні організації
Мені прийшло дві екстериторіальні відмови, з посиланням на Закон України №2145 від 24.03.2022, що формування земельних ділянок, крім тих, що передаються в оренду - забороняється.
Заявки були закинуті по рішенні (сертифікати) до 24.02.2022р.
-
- Спец
- Репутація: 280
- Область: Закарпатська
Які функції доступні крім читання по кадастровому номеру? Внесення старих ДА? Поділ/об'єднання? Зміна цільового? Виправлення/внесення змін?
-
- Область: Сумська
Ніякі. Ні реєстрація, ні внесення змін, ні перевірка XML, лише інформація про праваthom yorke писав: ↑30 травня 2022 14:49 Які функції доступні крім читання по кадастровому номеру? Внесення старих ДА? Поділ/об'єднання? Зміна цільового? Виправлення/внесення змін?
Можливо щось не те робите
Spoiler
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Все доступноOldSorcerer писав: ↑31 травня 2022 11:26 Ніякі. Ні реєстрація, ні внесення змін, ні перевірка XML, лише інформація про права
Все працює
Єдине обмеження це реєстрація ділянок с/г призначення, та поділ і обєднання с/г призначення.
Надано доступ також реєстраторам ЦНАП-ів, воони можуть уже надавати витяги з Дзк з відомостями з ДРРП,
онлайн витяги без ДРРП - для нотаріусів не підходять.
ПС
Селектор департаменту кадастру -
реєстрацію земельних ділянок
- здійснювати можна за держ актами , по Декретному рішенню (за умови виписки з печаткою).
- виправлення і поділ також не с/г
- не здійснюється реєстрація зем. діл. з земель держ., комунальної власності- земель с/г призначення.
- екстериторіальність працює по реєстрації.
АЛЕ ще ждемо ЗАКОНУ для остаточних роз'яснень
Востаннє редагувалось 31 травня 2022 12:14 користувачем Alexxp, всього редагувалось 1 раз.
У них буде лист Нотаріальної палати
01.06.2022р. розішлють
вони не зможуть брати їх до уваги, крім випадку, коли мова йде про реалізацію майна за кадастровим номером на земельну ділянку (коли форма власності - не визначено, не зазначено)
- vitas007
- Admin
- Репутація: 821
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Інше
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
ЩОДО ПОСТАНОВИ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ «ПРО ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ДЕЯКИХ ПОСТАНОВ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ЩОДО ДІЯЛЬНОСТІ НОТАРІУСІВ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ ЄДИНИХ ТА ДЕРЖАВНИХ РЕЄСТРІВ, ДЕРЖАТЕЛЕМ ЯКИХ Є МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ, В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ»ВІД 19 КВІТНЯ 2022 РОКУ № 480 У ПИТАННІ ВЧИНЕННЯ НОТАРІАЛЬНИХ ДІ
► Показати
-
- Область: Черкаська
- Місце роботи: ДЗК(область, район)
-
- Спец
- Репутація: 19
- Область: Полтавська
Потрібно зателефонувати за номером 044 299 35 32 там скажуть вхідний номер листа, та виконавця, а потім зв"язатися з виконавцем ( 0 44 299 35 33 ). Я подавала 24.05.2022 року, зареєстрована заява 24.05.2022 , але буду включена в наказ № 2 ( все залежить від виконавців, хто як формує реєстри. )Nikolau4eg писав: ↑31 травня 2022 13:06 ealex писав: ↑51 хвилини тому
в мене теж саме ((
Ви не подавали повторно заявку?
Сьогодні знову на електронку відправив заяву підписану ЕЦП, як і попереднього разу.
-
- Вже не початківець
- Репутація: 4
- Область: Рівненська
Мабуть все таки територіально, знаходжуся в Рівненській області все працюєOldSorcerer писав: ↑30 травня 2022 13:49 Доброго дня. В особистий кабінет заходжу, інформацію про ділянку подивитись можу, а зкачати координати ні (кнопка відсутня) і подивитись чи закинути на реєстрацію також не можу, пише "Реєстрація тимчасово недоступна". Знаходжусь в Сумській області. Хтось підкаже, це обмеження по територіальному, чи це мені ще не дали доступ?
-
- Спец
- Репутація: 280
- Область: Закарпатська
По приваткі не має
Мова йшла про державні і комунальні - відповідно пп.6 п.27 ПЕРЕХІДНИХ .. ЗКУ
Саме так
-
- Репутація: 4
- Область: Івано-Франківська
А по майну і декретних рішеннях з архіву технічки?
функції перегляду місцезнаходження ділянки на карті по кадастровому номеру немає можливо подивитися ділянку на карті через функціонал реєстрація ЗД
- vitas007
- Admin
- Репутація: 821
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Інше