Кадастрова реєстрація земельних ділянок через e.land.gov.ua
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Спец
- Репутація: 365
- Область: Одеська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
noobapps, снимите наконец шоры чиновника. Смотрите, мы, СИЗы регистрируем через электронный кабинет к которому априори нет доступа заказчику документации УЧАСТОК.
Все остальные фишечки, типа атрибутов собственника - после регистрации УЧАСТКА.
По-Вашему, я усадил за СВОЙ комп под своими логинами-паролями заполнять форму регистрации самого заказчика?
Автор ЗАЯВКИ ЧЕРЕЗ ЭЛЕКТРОННЫЙ КАБИНЕТ именно я, разработчик и не нужно заниматься подлогом.
Все остальные фишечки, типа атрибутов собственника - после регистрации УЧАСТКА.
По-Вашему, я усадил за СВОЙ комп под своими логинами-паролями заполнять форму регистрации самого заказчика?
Автор ЗАЯВКИ ЧЕРЕЗ ЭЛЕКТРОННЫЙ КАБИНЕТ именно я, разработчик и не нужно заниматься подлогом.
Востаннє редагувалось 21 листопада 2019 11:47 користувачем Azhimut, всього редагувалось 1 раз.
Але ці вигуки в нікуди. Я це теж озвучував. Вся справа в тому що замовнику такий документ не підходить, бо місцеві ради кажуть що витяг не на його прізвище. Тому якщо так то йому потрібно брати витяг на себе а він платний. Якось так. Коротше facepalm.
-
- Спец
- Репутація: 161
- Контактна інформація:
Скажите это программистам которые писали электронные сервисыnoobapps писав: ↑21 листопада 2019 11:25 Заявника треба прописувати вручну завжди, розробник не може бути заявником за заявою з реєстрації земельної ділянки (крім випадків коли він є уповноваженою особою заявника (з довіреністю чи хоча би з пунктом про представництво у договорі)). Дивіться частину 3 ст.24 ЗУ Про Державний земельний кадастр, п.109 Порядку ведення ДЗК.
-
- Admin
- Репутація: 714
- Область: Харківська
Не вводьте людей в оману. Пункт 75 постанови-1051:
Позначка на документації потрібна, коли вона подавалася на реєстрацію ділянки в паперовому вигляді. Себто щоб затверджувати документацію, потрібно подавати витяг і власне документацію (з/без позначки - нині це неважливо).Витяг з Державного земельного кадастру, який надається для підтвердження внесення до Державного земельного кадастру відповідних відомостей, є підставою для передачі відповідної документації на затвердження органу державної влади або органу місцевого самоврядування (у разі, коли згідно із законом така документація підлягає затвердженню даним органом).
-
- Спец
Ау,тут есть представители рад?
У вас есть возможность при подключенном НКС видеть витяг з ДЗК?
Я прав, что раде нужна ведомость о кадастровом номере? Я этот витяг и через свой кабинет могу распечатать.
Но он жеж "неправильный!, там вместо фамилии замовника о ужас! фамилия СИЗа :)
Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
Відправлено через 2 хвилини 23 секунди:
Год как отправляю заказчиков на затвердження в ради и потом с теми решениями на регистрацию прав. Без витяга ДЗК.
Который нынче ниочем. Такие времена.
Відправлено через 1 хвилину 51 секунду:
Даже не представляю, Курилов, как рада утвердит какой-то второй-третий экземпляр документации без позначок ДКР.
Может и не утвердить.
У вас есть возможность при подключенном НКС видеть витяг з ДЗК?
Я прав, что раде нужна ведомость о кадастровом номере? Я этот витяг и через свой кабинет могу распечатать.
Но он жеж "неправильный!, там вместо фамилии замовника о ужас! фамилия СИЗа :)
Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
Лень копаться в постанове-1051, но Вы не правы.
Відправлено через 2 хвилини 23 секунди:
Год как отправляю заказчиков на затвердження в ради и потом с теми решениями на регистрацию прав. Без витяга ДЗК.
Который нынче ниочем. Такие времена.
Відправлено через 1 хвилину 51 секунду:
Даже не представляю, Курилов, как рада утвердит какой-то второй-третий экземпляр документации без позначок ДКР.
Может и не утвердить.
-
- Admin
Простіше для збереження вашої репутації на форумі пошукати все-таки спростування моєї цитати. Бо зараз виходить, що ви не розумієтеся на останніх змінах у 1051 і не у змозі визнати, що помиляєтеся.
При цьому досі ставите позначки? Тоді це значить, що ви не відстежуєте зміни в законодавстві і надаєте своїм клієнтам некоректну інформацію про їхні можливості.
Тоді це говорить про рівень освіченості ОМС.
-
- Спец
Вообще-то ДКР ставит.
До сих пор, не поверите.
Відправлено через 2 хвилини 1 секунду:
Можно без лишнего пафоса?
Я не ДКР, я СИЗ, и форум это знает, у меня немного другие горизонты. Каюсь, не всегда отслеживаю изменения. Вот таким как Вам спасибо :)для збереження вашої репутації на форумі
-
- Admin
Ха-ха, то ви ж реально не розбираєтеся. П. 110-1, 110-2 і далі по тексту 1051 почитайте для початку.
Відправлено через 7 хвилин 17 секунд:
Не по темі
Може ставити, а може і не ставити.
А можна давати коментарі на форумі, коли розумієтеся у справі?
Ваш статус не має впливати на рівень обізнаності у поточній ситуації. Ви прийшли на форум, залишили, скажімо так, небездоганний коментар, а коли вас зловили на незнанні - почали писали про пафос. Чи вам нагадати, що правилом форуму нумеро 3.1 обумовлено, що "На форумі забороняється: Давати які-небудь поради без знань предмету і розміщувати явно помилкову інформацію"?
-
- Спец
Не по темі
Ага вижу по посещаемости...
а вам спасибо Я своим регистратором должен памятник поставить сами знаете за что
а вам спасибо Я своим регистратором должен памятник поставить сами знаете за что
-
- Спец
- Репутація: 103
- Область: Тернопільська
Azhimut, 1)ділянки реєструються від імені заявника, а не АВТОРА(?) чогось-там; 2) СІЗ створює заяву на реєстрацію, а не реєструє ділянку; 3) спробуйте керуватися прямими нормами законів, а не власною думкою, не підкріпленою аргументами. Навіть з врахуванням змін, передбачених законопроектом 2194, Ваша позиція не відповідає законодавству. Читай-ТЕ))
k1nep,
k1nep,
Спосіб заповнення форми заяви в кабінеті - відносяться до сфери відносин СІЗів (як користувачів) та розробника такого порталу (ДЗК наскільки я розумію), претензія у мій бік - необгрунтована, звертайтесь через зворотній зв'язок з розробниками. В НКС в якості заявника підтягується автоматично 1-ша за порядком особа, вказана у блоці <ProprietorInfo> електронного документа. ДКР, коли замовником ТД є спадкоємець, теж вручну прописує відомості про заявника.
- ппзкб
- Спец
- Репутація: 669
- Область: Вінницька
абсолютно нормально, жодного разу не вимагали позначок ДКР в жодному ОМС, від області до села.Більше того, кад. реєстратор сам пошле подалі якщо давати йому на пропечатку по 2-3 екземпляра. А от без витяга вже де як, і з замовником теж.
-
- Спец
- Репутація: 280
- Область: Закарпатська
Підкажіть, може хтось стикався.
Зробив зміну цільового, з часів формування земельної ділянки додалося обмеження. Архітектура заставила накласти його на ділянку. Зараз хочу зареєструвати зміни "через виправлення/внесення змін" в кабінеті. ДКР отримує критичну помилку "Помилка підтвердження ідентичності ділянки. Геометрія, вказана у ОФ не зпівпадає з жодною ділянкою у просторовій базі". Може це бути пов'язано? Галку "Внесення змін щодо обмеження у використанні земельної ділянки" поставив.
Зробив зміну цільового, з часів формування земельної ділянки додалося обмеження. Архітектура заставила накласти його на ділянку. Зараз хочу зареєструвати зміни "через виправлення/внесення змін" в кабінеті. ДКР отримує критичну помилку "Помилка підтвердження ідентичності ділянки. Геометрія, вказана у ОФ не зпівпадає з жодною ділянкою у просторовій базі". Може це бути пов'язано? Галку "Внесення змін щодо обмеження у використанні земельної ділянки" поставив.
-
- Спец
thom yorke, координати збігаються, точок часом не додали? кадастровий номер та зону/квартал прописано в обмінному файлі всередині?
- ппзкб
- Спец
thom yorke, схоже на те що кад. номер не прописаний, або прописаний не правильно, або система координат не співпадає з тою по я якій формувалось
-
- Спец
- ппзкб
- Спец
thom yorke, на загальному контурі не треба було проставляти
-
- Спец
thom yorke, тоді треба виправлення по координатах перед внесенням змін або не дробити угіддя під обмеженням (нкс прекрасно їсть такі файли).
-
- Спец
І пройде, незважаючи на нове обмеження?
Відправлено через 8 хвилин 51 секунду:
В такому разі не розумію функціонал "Внесення змін щодо обмеження у використанні земельної ділянки"
-
- Спец
ви додаєте точки в тому числі в інших шарах інформації про ЗД (угіддя, зовнішня межа ЗД) - тому система не може підтвердити ідентичність геометрії. якщо можете покажіть обміннийthom yorke писав: ↑21 листопада 2019 15:12 В такому разі не розумію функціонал "Внесення змін щодо обмеження у використанні земельної ділянки"
- Vitolla
- Спец
- Репутація: 33
- Область: Миколаївська
внесіть зміни в координати, обмеження підтянеться автоматично.
Відправлено через 39 секунд:
це якщо обмеження вже булоthom yorke писав: ↑21 листопада 2019 15:12 Внесення змін щодо обмеження у використанні земельної ділянки
- ппзкб
- Спец
якщо точки обмеження ляжуть в лінію загального контура то пройде.