oriyana писав:А хіба до 01.01.2013 у вас було дешевше?
За цінами 2012 року( виконавець виробничий відділ ДЗК)
підготовчі роботи-82,95 грн з ПДВ
оформлення проекту договору -386,88 грн з ПДВ
XML-94,87 грн
копіювання,сканування-66,60 грн
здача документів в архів-8,03 грн
Всього=639,33 це без банківських послуг,і якщо не переробляти обмінний файл.
Державна реєстрація -144 грн. Таким чином 783,33 грн без послуг банку, без 88,51 грн які включали в рахунок незалежно від кількості договорів за прийом документів, транспортних витрат, робочого часу і нервів від спілкування.
Я теж хочу спрощень,мало того я на них мала надію ,вважала,що наші права вже зареєстровані іїх автоматично перенесуть до реєстру і все буде дійсно просто і швидко.....
oriyana, це дуже дорого. Якщо це розцінки АК Крим, то це вже не від Вас я таке чую(читаю).
Ми керувались пос 1021, в якій чітко визначено перелік документів, необхідних для подачі на реєстрацію. А пізніше, коли, по-моєму, пос №808 здається, зробили реєстрацію безкоштовною, то взагалі все зводилось тільки до плати за виготовлення додатків.
Відділи ДЗК , вони ж тож якось мають виживати, от і вдаються до всяких маркетингових викруток. Можна замовити окремо додатки, які є невідємною частиною договору. Працівник організації, в якої є обмінники на ці ділянки, (а поважаюча себе канторка має потурбуватися де їх знайти) робить той кадастровий план аж за 1-2 хвилини роздруковує три бумажки ставить підписи і печатку і все - маск 5 хв. Те саме план-схема земельної ділянки, і.т.д. Доводиться платити за те, що вони мають інформацію про ділянку,за 5-10 хв роботи і за те що вони мають дозвіл це робити. За що ще? Ну звичайно якщо ДЗК і відділ реєстрації між собою вась-вась, тоді в ДЗК вам скажуть: "треба робити реєстраційну справу" -це ті самі додатки а зверху ще титульна сторінка з великим жирним написом "Реєстраційна справа" - то ціна такої продукції вже дуже відрізняється. Те саме із скануванням, прошиванням і .д.
Хоча по великому рахунку, з відділом реєстрації було важко спорити, бо це монопольна стуртура за якою, як правило владні інтереси ..... загалом політика....