Вже давно зробили і забули.
potapova_anna писав: ↑24 квітня 2018 16:42 BrendaL, довідка 6-зем по місту у більшості випадків - це суб'єктивне бачення спеціаліста, який її готує...
зворотнє питання ...яким чином була занесене інформація про такого громадянина до 6-зем без відповідного рішення ОВВ чи ОМСSergio_Berlusconi писав: ↑26 липня 2018 23:33 Якщо ділянка є у [користуванні] громадянина згідно довідки статистичної звітності
Бачив рішення в я якому не визнали, право НААН на земельну ділянку в якої з "документів" лише запис в 6ЗЕМ.
інвентаризують з метою виявлення що є в "хазяйстві", тобто що в користуванні, що не вкористуванні, чи віднесене до категорії, чи ні, які угіддя, який якісний стан і т.д. Не тільки на те, що у власності і користуванні
- сторінку не знайдено
цей Проект Закону вже рік не може зрушити з мертвої точки
у ст. 50 ЗУ Про землеустрій - абзац сьомий виключити;
14 календарних днів регламентується інформаційними та технологічними картками адміністративних послугкористувач0126 писав: ↑18 жовтня 2018 08:33 Який термін на обробку довідки 6-зем, чим це регламентується.
Те що наробили на 2 етапі, тепер розписуємо по угіддям, що є в ДЗК - то простіше, витягуємо з НКС, те що було тільки в 6-зем - то з цим складніше. Об'єм роботи величезний, тільки незрозуміло кому потрібен той облік, діло йде до створення ОТГ, рано чи пізно повноваження перейдуть туди, в тому числі й ведення кадастру, а ОТГ я думаю буде не до обліку земель...