В даній темі прохання обговорювати та ділитися інформацією стосовно відмов у погодженні проектів відведення. Ми зможемо коментувати зауваження наших шановних "експертів" та у разі "сліпих" зауважень коментувати їхні дії. Я думаю, що дану тему також будут переглядати представники Держгеокадастру та приймати відповідні рішення на дії своїх колег.
Відправлено через 3 хвилини 36 секунди:
Ну почнемо!
DYDY VOVA, вдячна Вам за надану ссилку! Декілька разів перечитувала , те що і без Вас знала, але так не зрозуміла, який пункт порушила, коли висловила свою думку про сертифікати , обладнання і геодезію ? Впевнена, що Ваші роботи і попадають у ті 20 %, про які раніше писала, раз за думку Ви женете з доганою
SVnet писав: ↑09 вересня 2017 23:07вдячна Вам за надану ссилку! Декілька разів перечитувала , те що і без Вас знала, але так не зрозуміла, який пункт порушила, коли висловила свою думку про сертифікати , обладнання і геодезію ? Впевнена, що Ваші роботи і попадають у ті 20 %, про які раніше писала, раз за думку Ви женете з доганою
Не по темі
Я з Вас в щоці..прийшов від початку прийняття закону про землеустрій...потім "юлькіна бесплатка" потім "легетимний"...а "щас експерти" та ще інші приколи "хозяєв жизні"... Ви коли це писали Ви зрозуміли про що я писав? Я Вам розтлумачу... ЗАКОН,ЗАКОН,ЗАКОН він для держслужбовця як для віруючого Біблія...дотримуйтесь законів, а не: "я так хочу", або "мені потрібно шоб север був югом" та інші "замашки", якщо ст. 50 написано з чого складається проект, то "будьте любезні" його погодити"
DYDY VOVA, почитайте уважно , що я писала "підтримую думку lina14,наявність в проекті сертифікатів ЗІС,відомостей про реєстрацію GPS в реєстрі (або чітка інформація про оренду офіційного GPS) - набагато полегшує роботу експерта. Райземи на місцях володіють усією інформацією про всіх місцевих розробників, а що про них знає експерт з іншої області? В місяць приходить 3-4 проекти, де у ФОП анульований сертифікат , або у юридичної особи працює 1 ЗІС, а так гарно у пояснювальнй записці вказують двох або трьох. А якщо в проекті відсутня інформація про прилади, якими здійснена прив'язка і обміри земельної ділянки, і по геодезії 1-2 листка, то на моя думку така ділянка "намальована по карті". А таких проектів близько 20 % ! На період екстериторіального погодження наявність в проекті сертифікатів і відомостей (які не передбачені ст. 50 ЗУ "Про землеустрій") лишніми не будуть! У цьому випадку доцільно пригадати , що "кашу маслом не испортишь".", де тут хоч слово, що такі проекти я не погоджую? Тут чітко написано, що "лишні документи " ПОЛЕГШУЮТЬ роботу, але дають можливість дати негативного висновка !!! Там ні слова за "я так хочу", або "мені так потрібно"!!! Якщо Ви (розробники) і ми (експерти) будемо іти одне одному на зустріч (хоча б на на період екстериторіальності ), а не кидатися на людей , то ми (експерти) будемо іти з роботи вчасно, а Ви (розробники) отримувати побільше позитивних висновків. З Вами більше сперечатися не буду! Удачі!
Володимер, DYDY VOVA, SVnet, усім усне попередження. Якщо вам так кортить ушкварити батл - велкам до відповідної теми. Я не спостерігаю нині обговорення відмов у погодженні проектів. До речі, Володимер, у вас це вже друге усне - третього не буде.
!
Повідомлення з: Kurilov
Шлях форумчанина:
1. Користуйся пошуком, перш ніж щось спитати.
2. Ховай велике під спойлер.
3. Дотримуйся правил, бо кара настигне тебе.
Експерт Котик Тетяна Вікторівна, вичерпала свої зауваження)) Та прислала такого листа,
Чи правомірно надано такого лист? чому не висновок?? чи непорушує експерт сам цю постанову про пілотний проект екстериторіального погодження?
► Показати
SCAN097413.jpg
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Дивно, в законі про державний земельний кадастр:
Стаття 25. Документація із землеустрою.....
...
ґ) проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок;
....
наталияя писав: ↑13 вересня 2017 16:57а такой проект как вам?
А что не так? Землі с/г призначення державної власності в межах нас пункту - повноваження Держгеокадастру. В межах норм безоплатної приватизації - втрати не потрібні. Є посилання на ДПТ навіть. Що не так?
Можливо грунти? То треба дивитися проект.
З двох сторінок проекту зробити висновок важко але щось там нетак, якийсь він "мутний". В межах населеного пункту, землі с/г призначення державної власності.
наталияя писав: ↑13 вересня 2017 16:57а такой проект как вам?
В межах населених пунктів є землі державної власності!!!! Розпорядником с/г земель - держгеокадастр, інших - або райдржадміністрації або облдерж (в залежності від підпорядкування населеного пункту). Зауваженням є що договір від 06.03.17 року пишуть, а в шапці 07.04.17 (не зрозуміло). Думаю просто логічніше б було сфорувати ділянку для ОСГ, а потім робити зміну цілі (можливо Закарпаття і правильно робить - сходу сказати важко). На рахунок проектів не знаю, а встановлень (відновлень) багато робив на підстві наказів чи розпоряджень адміністрацій.
Вiдповiдно до Довiдки з державної статистичної звiтностi ,земельна дi лянка надасться за рахунок,земель за межами адмiнiстративнотериторiальних одиниць(Радгосп-завод«Ужгородський»)*урахованауграф!4-8,а самесiльськогосподарськi угiддя:багаторiчнi насадження.211О100000:55:001:0408,
наталияя писав: ↑18 вересня 2017 13:16Вiдповiдно до Довiдки з державної статистичної звiтностi ,земельна дi лянка надасться за рахунок,земель за межами адмiнiстративнотериторiальних одиниць(Радгосп-завод«Ужгородський»)*урахованауграф!4-8,а самесiльськогосподарськi угiддя:багаторiчнi насадження.211О100000:55:001:0408,
Комусь треба дати по шапці. Якщо обліковується за межами - то чому розпорядження в межах, якщо обліковується за заводом - то де хоча б якась елементарна згода (чи довідка - що даний завод ліквідовано, правда незнаю як тоді запас взагалі звявся) І взагалі питання чому згідно ПДП не надати такі ділянки для садівництва (якщо передбачено пдп - то будь ласка - будуйтесь). Даний проект погоджувати не можна - однозначно
Відправлено через 41 секунду:
ппзкб писав: ↑18 вересня 2017 13:32можливо, але не держ. власності
Доброго дня. Отримали відмову у погодженні проекту, оскільки термін складання документації із землеустрою перевищив 6 місяців. Тепер розробляти проект заново чи можна укласти із замовником угоду про продовження терміну? Я розумію, що дуже легко переробити декілька аркушів і все готово. Але як це регулюється на законодавчому рівні?