Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
NickS писав:Користуватись - то одне, а скидувати в XML так, щоб прийняла НКС - то геть зовсім інше!
Добре, я конкретизую. В той час (попередньо перевіривши) я взяв на себе відповідальність перед ЗВ-організаціями - з новими кодами хмл будуть проходити в НКС! Зі старими кодами в "перехідний" час файли пропускав, але поступово 05, 07 та інші були витіснені.. Bor'ba??? НКС такі xml ковтала мовчки, "пережовувала" вона в той час як правило геометрію... morgayu
Підскажіть будь-ласка де вносити інформацію якщо державного акта вже немає, а є вже свідоцтво про право власності видане держ. реєстратором. Блок державний акт прибрати?
Цей блок (елемент) має назву "Державний акт на земельну ділянку/свідоцтво про право власності нанерухоме майно", який передбачає внесення відповідної інформації як щодо державного акта, так і щодо свідоцтва про право власності не нурхоме майно" (додаток 26 до Вимог до електронного документа)
sanich писав:выдает критическая ошибка, я уже голову сломал
у меня тоже была похожая ситуация, неделю мучался нечего не мог найти. Потом мне ригистратор позвонил и сказал что все нормально НКС приняла ХМЛ без ошибок.
Володимер писав:у меня тоже была похожая ситуация, неделю мучался нечего не мог найти. Потом мне ригистратор позвонил и сказал что все нормально НКС приняла ХМЛ без ошибок.
та ні, там вони є...
!
Повідомлення з: Denver
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється.
Нет не считается, ответа я в привате по поводу власника не отримував. Рукой регистратора на проекте написано в блоке інформація про власника в вкладке власник должно быть пусто, кроме шифра рядка формы 6 зем. В других районах области у меня ни когда небіло проблем с обменниками, делаю их лично сам. Всех благодарю кто в привате откликнулся и скинул свои варианты, я сравнил Ваши и своим и они практически ни чем не отличаются, а у регстратора выкидывает критическая ошибка, помылка базы данных.
Востаннє редагувалось 13 червня 2013 20:37 користувачем sanich, всього редагувалось 1 раз.
Ребята кому не трудно скиньте мне в приват валидные обменники которые прошли через НКС я померкую на дсвоей структурой и вашей может у меня гдето закралась ошибка. Формирую обменики ХML Гис Геопроекте а првку делаю в МОФ v.1.16.0
[upd=1371144716][/upd]
Может кто из регистраторов читает эту ветку если не трудно у вас есть же какая то тестовая программа, проверить обменник потому, что в программах которые всем известны для проверки ошибок нет.
[upd=1371200915][/upd]
Спасибо всем откликнувшимся, регистраторам тоже спасибо, за ночь еще доскональнее проверил свои знания по змісту, структуры і технічній характеристиці електронного документа (XML). Обменник не переделывал, просто его переименовал и сегодня приняли без проблем прошел по НКС.
vladasya писав:Поступило новое замечание из одного из районов Харьковской области:-внести данные сертификата в обменный файл.
Це так вже давно вони хочуть, але на запитання: "А куди ж його вносити? В XML не передбачено відповідних тегів", вони розводять руками.
Адже не достатньо цю інформацію КУДИСЬ ВНЕСТИ, потрібно ще, щоб і інші програми цю інформацію знали ЗВІДКИ прочитати!
Всім привіт! Таке запитання. Виготовляю технічну документацію із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель та земельних ділянок с/г призначення державної власності.До документації потрібні XML файли.Будь ласка, хто робив такі XML-лі, скиньте зразок. Буду дуже вдячний.
Доброго дня, колеги!
Раніше в ОФ, якщо земельна ділянка знаходиться за межами вписував дані голови райдержадміністрації, сьогодні якщо це пай (присвоєння кад.номеру) кого вписувать начальника головного управління обл? якщо відведення і за межами тоді начальника головного управління обл.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Це так вже давно вони хочуть, але на запитання: "А куди ж його вносити? В XML не передбачено відповідних тегів", вони розводять руками.
Адже не достатньо цю інформацію КУДИСЬ ВНЕСТИ, потрібно ще, щоб і інші програми цю інформацію знали ЗВІДКИ прочитати!