Kitsmaniuk » 11.11.2016{, 21:14}
Banned

Katok proffesor писав:
Приношу свої вибачення. Чесно - не пам'ятаю, що я там "таке написав", що аж забанили, значить, щось було напекло..., якщо висловився не зовсім коректно.
Теж хочу розібратись з орендою GPS. Виходить так, якщо я передаю по договору прилад в оренду, то я його вже не використовую, а використовує орендар. А моїм "конкурентом" по бізнесу і щирим другом по житті цей GPS, так само, як і мною, не використовується кожен день. І я готовий йому допомогти, надати (в ті дні, коли я не маю роботи в полі) на короткий термін (зранку дав, вечером забрав) прилад для роботи. При потребі і на цілий тиждень (припустимо, в п'ятницю вечором дав, через тиждень (10 днів) у понеділок зранку забрав. Я готовий надати відповідні відомості в ДГК, що буду надавати прилад в роботу такому-то суб'єкту господарювання на умовах договору оренди. Виникає питання, де цей договір повинен бути зареєстрований, яким чином ці відомості будуть відображатися в реєстрі приладів СРНС, і чи не будуть з мого "конкурента" вимагати ще щось, окрім договору оренди...