Електронний документ XML: загальне технічне обговорення
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Спец
- Репутація: 0
Доброго здоров'я форумчани!
Порадьте будь-ласка вирішення наступної проблеми, можливо хтось вже зустрічався.
Створено ХМЛ, що містить опору ЛЕП. При внесенні до НКС-помилка накладання на опору (на повну площу) що вже є в базі даних. Координати місцезнаходження опори співпадають.
IN4 створював в Діджиталі,опору "вирізав" методом "петля" (варіант 1), потім методом "сложный полигон" (варіант 2). В ХМЛ конвертував МОФ (версія 1.16.0). Суміжник (внутрішній) вказував.
Жодна із моїх дій не призвела до позитивного результату.
Додано через 15 хвилин 33 секунди:
Можливо у мене невірне розуміння питання, але наскільки мені відомо налаштування НКС одні на всю нашу Неньку. Чому таке розмаїття щодо <Use> та <Purpose>?
Яка аргументація "Агентури" щодо цільового призначення???
Порадьте будь-ласка вирішення наступної проблеми, можливо хтось вже зустрічався.
Створено ХМЛ, що містить опору ЛЕП. При внесенні до НКС-помилка накладання на опору (на повну площу) що вже є в базі даних. Координати місцезнаходження опори співпадають.
IN4 створював в Діджиталі,опору "вирізав" методом "петля" (варіант 1), потім методом "сложный полигон" (варіант 2). В ХМЛ конвертував МОФ (версія 1.16.0). Суміжник (внутрішній) вказував.
Жодна із моїх дій не призвела до позитивного результату.
Додано через 15 хвилин 33 секунди:
Можливо у мене невірне розуміння питання, але наскільки мені відомо налаштування НКС одні на всю нашу Неньку. Чому таке розмаїття щодо <Use> та <Purpose>?
Яка аргументація "Агентури" щодо цільового призначення???
-
- Спец
Для Markush.
Результат однаковий. Чи створювати одразу ХМЛ в Діджиталі чи конвертувати МОФ. Накладка, нажаль, залишається. Можу ХМЛ свій відправити. А можливо хто зашле мені валідний ХМЛ (вже прийнятий в НКС) з опорою.
Доречі, коли створювати в Діджиталс ХМЛ з опорою методом "петля", МОФ видає помилку ULID, тобто повтор лінії.
Результат однаковий. Чи створювати одразу ХМЛ в Діджиталі чи конвертувати МОФ. Накладка, нажаль, залишається. Можу ХМЛ свій відправити. А можливо хто зашле мені валідний ХМЛ (вже прийнятий в НКС) з опорою.
Доречі, коли створювати в Діджиталс ХМЛ з опорою методом "петля", МОФ видає помилку ULID, тобто повтор лінії.
-
- Спец
- Репутація: -4
- Область: Луганська
- Місце роботи: Інші недержавні проектні організації
Скабичевский, у меня такая же фигня с "вырезанными" подстанциями. Проделывал такие же действия как и Вы и в МОФ и в Геопроекте и отправлял коллегам они попробовали в Дижиталсе. Результат - контура которые должны быть "вырезаны" оказываются залиты. Ошибок в XML нет. Регистратор готовит відмову V_Bobruisk . facepalm
- Сергiй64
- Спец
- Репутація: 68
- Область: Вінницька
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Скабичевский писав:створювати в Діджиталс ХМЛ з опорою методом "петля", МОФ видає помилку ULID, тобто повтор лінії
Не знаю як Ви робите. Сотні ділянок з опорами і трансформаторними підстанціями, і все нормальні в ДіджиталсInvader писав:они попробовали в Дижиталсе. Результат - контура которые должны быть "вырезаны" оказываются залиты
Додано через 1 хвилину 5 секунд:
ще забув додати- методом "сложный полигон"
-
- Спец
Для Markush
Методом "Сложный полигон" пробував. Безрезультатно.
Для Valer4ik
Зробив "петлю" (бублик) і вручну.
Результат той же самий.
Негативний.
Можливо це досконала й прекрасна НКС не має й гадки про вкраплені контури?
Для Сергій64
Не в тому проблема, що не створюється ХМЛ, чи видає помилки.
Проблема в тому, що НКС стверджує про накладку, коли фактично її (накладки) - немає.
Методом "Сложный полигон" пробував. Безрезультатно.
Для Valer4ik
Зробив "петлю" (бублик) і вручну.
Результат той же самий.
Негативний.
Можливо це досконала й прекрасна НКС не має й гадки про вкраплені контури?
Для Сергій64
Не в тому проблема, що не створюється ХМЛ, чи видає помилки.
Проблема в тому, що НКС стверджує про накладку, коли фактично її (накладки) - немає.
-
- Спец
- makctos
- Спец
- Область: Сумська
Я задал потому етот вопрос, потому, что НКРС берет информацию из названий точек(не номеров точек)квартала и если описать петлей (названия и номера точек совпадают) идут по очереди (1-2-3-4-5-6-7-8-9-10) где подчеркнутие точки с одинаковими координатами) НКРС должнаб ето понять.Скабичевский писав:Нумерація йде послідовна, згідно порядку точок у полігоні.
Востаннє редагувалось 12 лютого 2013 15:34 користувачем makctos, всього редагувалось 1 раз.
- Веталей
- Спец
- Область: Харківська
- Контактна інформація:
В любом случае, ИМХО, писулька создавалась с целью упростить (читай не усложнять) жисть и себе и исполнителям, иначе она не изобилировалабы (класс!) таким количестом "на приклад ...".grfather писав:grfather » 28 хвилин тому
Веталей написав:
Харьков хочет ТАК:
А откуда такие требования для Харьковской области если не секрет?
Востаннє редагувалось 13 лютого 2013 09:59 користувачем Веталей, всього редагувалось 1 раз.
-
- Спец
- Репутація: 228
- Область: Закарпатська
Доброго дня, шановні колеги!
Скажіть, чи повертають комусь реєстратори справи і файли, якщо є розбіжності в деяких довжинах ліній (на 0,01 м) або в площах угідь (на 0,0001 га) між фалом і паперовим носієм. При цьому, загальна площа або периметр залишаються однаковими, просто виходить, що, наприклад, сторона може бути не 16,33 м, а 16,34 м, а площа сінокосів та саду відповідно не 0,0555 га та 0,0445 га, а 0,0556 га та 0,0444 га. Звичайно, це не на всіх ділянках, лише на тих, що мають складну конфігурацію, багато точок та угідь, але таких у нас якраз і багато. Є припущення, що це пов'язано з тим, що точність координат в обміннику до трьох цифр після коми, а на плані вказано тільки дві.
Що робити в такому випадку? Переробляти файл і підтягувати його до розмірів на папері?
Скажіть, чи повертають комусь реєстратори справи і файли, якщо є розбіжності в деяких довжинах ліній (на 0,01 м) або в площах угідь (на 0,0001 га) між фалом і паперовим носієм. При цьому, загальна площа або периметр залишаються однаковими, просто виходить, що, наприклад, сторона може бути не 16,33 м, а 16,34 м, а площа сінокосів та саду відповідно не 0,0555 га та 0,0445 га, а 0,0556 га та 0,0444 га. Звичайно, це не на всіх ділянках, лише на тих, що мають складну конфігурацію, багато точок та угідь, але таких у нас якраз і багато. Є припущення, що це пов'язано з тим, що точність координат в обміннику до трьох цифр після коми, а на плані вказано тільки дві.
Що робити в такому випадку? Переробляти файл і підтягувати його до розмірів на папері?