Постанова КМУ від 05.08.2009 №844

Нове законодавство, яке стосується земельних відносин
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
gusbiz
Спец
Спец
Репутація: 3
Область: Тернопільська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Re: Постанова КМУ від 05.08.2009 №844

Повідомлення gusbiz »

Olegik писав:Ураааа , отримав 92 заяви , в селищній раді на підході ще двісті , завтра швиденько до роботи Pioner І то фігня ,що дощ і вітер , На завтра +3 , треба швиденько написати трудову угоду з ДЗК , віддати прилад в оренду і бігти заробляти по 36 грн за документацію . До праці друзі , розправте плечі ,доведемо , що ми чогось варті Pioner
Кому???!!! І чи варто?
Валера
Спец
Спец
Репутація: 0
Область: Рівненська

Повідомлення Валера »

Це землевпорядкування чи землебардачня??? При таких темпах наробиться стільки помилок, чому гарант мовчить ?
dexter3000
Спец
Спец
Репутація: 10
Область: м.Київ
Місце роботи: Не маю відношення до землевпорядкування

Повідомлення dexter3000 »

Валера писав:чому гарант мовчить ?
Електорально невдячна тема. Nenayu
WladMir
Спец
Спец
Репутація: 109
Область: Херсонська

Повідомлення WladMir »

А вот последние новости с суботнего совета
http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article; ... ?art_id=243110718&cat_id=35884
Однако по Херсонской области проехались...
emigrantka
Молоденький(ка)
Молоденький(ка)
Область: Київська

Повідомлення emigrantka »

vivaldik писав:http://www.silskivisti.kiev.ua/18403/index.php?n=3461
Попався б мені цей писака - голими руками б задушив. А ті, розумники, ще й на сайте держкомзему цю маючню виклали... Хоч би трішки засоромились.
оце так да! сорому немає взагалі щоб таке писати. з іх слів ми-землевпорядники, не люди, прикро, що так думають, ала пройде ще десь півроку і будуть на вколішках просити щоб знайшли їх заяви, які можуть раптово зникнути чи згоріти, щоб оригінали рішень забрати і приповзуть проситися щоб саме той "синку" і зробив! а акти як і "юліну тисячу" будуть чекати до ... безкінечності. обіцянками ніхто не був ніколи ситий!передвиборча реклама! тепер вона не просто "ВОНА", а навіть ціла "Україна", фу як воно все набридло.
А щей мало того документи не по постанові приймаються в районі (земресурсах) не 4-ри документа, а цілих 9-ть хоть в регламенті цього немає. а саме: копія паспорта, ін.кода, рішення, акт погодження меж із сусідами, копія технічного паспорта на будинок(не старіше 5 років-?--чому не знаю, юристи наші і архітектор теж, ніби кожні 5 років проводиться інвентаризація будинку), свідоцтво про право власності на будинок(договір куп-продажу,міни, свідоцтво про право на спадщину), викопіровку зем.ділянки, і довідку про користування нею, ну і сама заява без виправлень 2 шт..
ЦІКАВО це так тільки в К-Святошинському районі приймаються документи від органів місцевого самоврядування?
emigrantka
Молоденький(ка)
Молоденький(ка)
Область: Київська

Повідомлення emigrantka »

Валера писав:Це землевпорядкування чи землебардачня??? При таких темпах наробиться стільки помилок, чому гарант мовчить ?
вето на обговорение этой темы наложил morgny
Johny
Вже не початківець
Вже не початківець
Репутація: 1

Повідомлення Johny »

WladMir писав:А вот последние новости с суботнего совета
http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article; ... ?art_id=243110718&cat_id=35884
Однако по Херсонской области проехались...
І це називається державна служба??? Догани оголошують направо і наліво... Виходить, що фундаменту для виконання горе-постанови не створили, роз'яснненя самої постанови опублікували лише через місяць, еталон також видали "в свинячий голос", приватним організаціям вже не на вушко говорять "або, або", ліцензійні умови також "заохочують розвиток малого бізнесу" в даній сфері... і т.д.

Щодо дефіциту бланків ДА, вже не знаємо, що говорити замовникам, які платно замовляли виготовлення т.д. десь так місяців 7-8 тому... Задають питання як не дивно один в один - ЮВ сказала, що в місячний термін виготовляється ДА, а я чекаю вже хх часу, чому ви мені не видаєте цю бАмАжку? Nenayu

P.S.
Начальникам територіальних органів Держкомзему дано доручення завершити затвердження структур, поповнивши органи земельних ресурсів досвідченими фахівцями...
КМУ
Це якраз вчасно дали доручення.... до цього часу що робили?

ВОНА ПРАЦЮЄ lyubov1
vitalzem
Спец
Спец
Область: Чернігівська
Місце роботи: Інше

Повідомлення vitalzem »

Ну все завтра треба думати як двуярусні столи зробити, бо інакше куди нових працівників садити, самі не широко сидимо.В Компютери вірус треба знайти, щоб вони (комп"ютери) розмножилися, для роботи нових хвахівців.В обласному сказали збільшення майже вдвічі. Замість машини купили губозакаточну, гарна така, добре катає. Кому треба пишіть, вишлю по пошті. Ну візьмемо ми десяток: юристів в кращому випадку, а так економістів, дохріна їх, девочок. Це в кращому випадку на початку грудня (об"ява в газету , місяць, конкурс). На державну службу, во як. В грудні заяви опрацьовувати вже смислу не буде, не впираються вони до нового року в 30 днів. І підуть в мініюбках новобранці в валянках в поле "нещасним" земпроектам та дзк отражатель по снігу тримать. Діда Мороза на новий рік зазивать. А в січні, як в цьому році, ми всі за свій рахунок заяви напишемо в відпустку, бо нічим буде зряплату платити, а на роботу ходитимем, як і 2009 році. Потім новобранців попередим про звільнення, виплатим вихідну допомогу, зуби на полицю знову. Благодать...
А то сиділи без роботи без Постанови 844. Веееелике спасибі за неї.
Тепер треба і за геодезію братися з рулеткою, бо більше нікому, не взяли, як бодро дзвеніли 11 вересня на нараді, собі по договору тисячів працівників дзковці та земпроктовці, будемо їх возити , може на мітлі,між радами, годуватимем і спатки вкладуватимем спеціалістів з "приборами". Тепер вдень будемо допомагати обміряти, вночі опрацьовуватимем заяви, та і робитимем іще кучу роботи, яку робили і раніше, спати відмінимо собі - і це все за зарплату, що менша ніж в дзк , про інститути не знаю.
Зато - ДЕРЖСЛУЖБА, як нездохнеш з голоду, то вийдеш через десятки років на пенсію. Спасибі, Родіна мать, чи як там її зараз зовуть, за це!!!
Востаннє редагувалось 13 жовтня 2009 23:57 користувачем vitalzem, всього редагувалось 3 разів.
Егор
Спец
Спец

Повідомлення Егор »

vitalzem писав: Ну візьмемо ми десяток: юристів в кращому випадку ....
За что ж Вы их так morgny
хорошая профессия...
vitalzem
Спец
Спец
Область: Чернігівська

Повідомлення vitalzem »

Егор писав: За что ж Вы их так morgny
хорошая профессия...
Я не спорю, і не хочу нічим їх образити, але ж за нашу службу шкода. Все йде , як кажуть, к "лучшему".
Ворон
Молоденький(ка)
Молоденький(ка)

Повідомлення Ворон »

для того чтоб повысить качество изготавливаемых по постановлению техничек и актов у нас будут в добровольно-принудительном порядке использовать студентов-землеустроителей 4-го курса morgny

вот ребятки "повеселятся" bayan
IgorA
Спец
Спец
Область: Миколаївська

Повідомлення IgorA »

Ворон писав:для того чтоб повысить качество изготавливаемых по постановлению техничек и актов у нас будут в добровольно-принудительном порядке использовать студентов-землеустроителей 4-го курса morgny

вот ребятки "повеселятся" bayan
Во-во , нас в Первомайск отправляют.А в региональном НИИ землеустройства что-то работы ваабще нет :twisted:
IgorA
Спец
Спец

Повідомлення IgorA »

majestic писав:В Черниговкой областси уже такие "спецы" работать начали)))...в смысле 4-курсники!!!...Это те спецы которых ЮВ обещала в помощь районным отделам. Скоро им еще и по рулетке выдадут, кому рулеток не хватет - сажень!
Насчет "спецов" это ты прав.Пошлют нас делать на благо народа добрые услуги а мы дуб дубом , по причине того что за все 4 курса 2 раза с теодолитом выходили.Почему то ЮВ этого не предусмотрела и хочет стахановкими темпами раздать акты

Боюсь как бы нам линейку не дали morgny
Alexxp
Спец
Спец
Репутація: 423

Повідомлення Alexxp »

Обрадую еще и работников управлений и отделов Держкомзема
Разговаревал с одним из обласных начальников Казначейства, тот сказал что по ОСОБОМУ РАЗПОРЕЖЕНИЮ ЮЛИ все платежи, кроме защищонных статей (зарплата) не проводить, а уже з конца ноября, вкрайнем случаи начала декабря запретят проводить и зарплату, так как платить нечем - денег нет.
Так что о бумаге , бензине и тому подобное можем забыть
Oleg
Спец
Спец
Репутація: 82
Область: Волинська

Повідомлення Oleg »

Alexxp писав:проводить и зарплату, так как платить нечем - денег нет
Чули, чули. Якщо до цього дійде - думаю, і управлінь і відділів ніхто триматись не буде. Ги. Я також за дякую "сліпати" не буду. Ushas
DeNos
Спец
Спец

Повідомлення DeNos »

IgorA писав:Боюсь как бы нам линейку не дали morgny
Та ні, лінійку то сильно круто! Будеш коробкою з-під сірників міряти NoNo
Katze
Спец
Спец
Репутація: 1
Область: Дніпропетровська

Повідомлення Katze »

А оце точно про нас:

Я согласен - и впредь не платите,
Пусть шатает меня на ходу,
Не давайте жилья, не кормите,
Всё равно на работу приду.
День получки - нет траурней даты,
Просто нет её в этом году,
Не давайте паёк и зарплату,
Отдыхать ни за что не поеду,
Это море имел я в виду,
Чай пустой и сухарик к обеду,
И лечиться мне вовсе не надо,
Могут вылечить вдруг на беду,
Не нужны никакие награды,
Ничего, что одежда в заплатах,
Я не вру Вам, имейте в виду,
Даже если проезд будет платным,
Я приду, даже если затменье,
Даже если начальник Иуда,
Даже если в мозгу помутненье,
Я ПРИДУ! НО РАБОТАТЬ НЕ БУДУ!
DeNos
Спец
Спец

Повідомлення DeNos »

Доречі, у кого яка ситуція із заявами? Бо внас заяв по декрету надійшло десь до 40-ка, а по 118 ЗКУ десь 70 (у людей просто документи були в роботі у приватників, так вони після виговлення технічки до нас і прийшли), зато масово повалили заяви на приватизацію і ми змушені були провести позачергову сесію. Якщо раніше на приватизацію в місяць поступало десь заяв 100 то тепер більше 1000.
All
Спец
Спец
Область: Сумська

Повідомлення All »

ОльгаУ писав:что-то яне слышала чтобы кто-то из землеустроительных фирм ушел в грузчики или вообще уходил в другую сферу.
в нашей стране нельзя угадать, может завтра грузчиков "давить" начнут... а у землеустроительных фирм не в первый раз "черная полоса". как ни крути без нормального ведения кадастра в современном мире не обойтись, а удовольствие это дорогое и бюджетных денег в в требуемом объеме не хватит, так что все равно в системе будут работать частные структуры а государственные только их контролировать и "доить" Smert
Востаннє редагувалось 14 жовтня 2009 09:37 користувачем All, всього редагувалось 5 разів.
Причина: надлишкове цитування (оверквотінг)
Pe4a
Молодший спец :)

Повідомлення Pe4a »

ОльгаУ писав:Хорошо говорите , но только говорите , что-то яне слышала чтобы кто-то из землеустроительных фирм ушел в грузчики или вообще уходил в другую сферу.
Для начала я просто не выполняю это гребаное постановление - причины указал....уходить не буду - пока не выгонят - или лишат лицензии....жить как то надо- пока работа есть - буду работать....как не станет - пойду скорее всего в грузчики....так как с выбором профессий сейчас сложно - а как я уже сказал жить надо....
Востаннє редагувалось 14 жовтня 2009 09:43 користувачем Pe4a, всього редагувалось 5 разів.
Причина: оверквотінг
Alexxp
Спец
Спец
Репутація: 423

Повідомлення Alexxp »

Pe4a писав:Для начала я просто не выполняю это гребаное постановление - причины указал....уходить не буду - пока не выгонят - или лишат лицензии....жить как то надо- пока работа есть - буду работать....как не станет - пойду скорее всего в грузчики....так как с выбором професий сечас сложно - а как я уже сказал жить надо....
Не советую. Вас может и не уволят, а вашего районного начальника так эттттт-точно
Так как следующих будут увольнять не областних, а районных
Jerry

Повідомлення Jerry »

На рахунок сказаного вище
Шановні в чому проблема. Душіть на здоров'я

СПИСОК
довірених осіб кандидата у Президенти України
МОРОЗА Олександра Олександровича

64 Карпенко Олександр Федорович № 93м.Васильків, Васильківська районна рада Газета “Сільські вісті”, кореспондент м.Київ,пр. Перемоги, 50, 446-64-94

м. Київ Карпенко Олександр Федорович 80675012793
Пан "Журналіст" вже давно не є ні членом СПУ, ні довіреною особою Мораоза. "Сільські вісті" давно продались під народну самооборону Луцика та БЮТ, порядні журналісти покинули цю газетку, а ті хто залишились, крапають заказні статейки. Хоча й вони може не винні, їсти хочуть.
OksanaP
Область: Луганська
Місце роботи: Землевпорядник органу місцевого самоврядування

Повідомлення OksanaP »

Alexxp писав:Не советую Вас может и не уволят, а вашего районного начальника так єттттт-точно
Так как следующих будут увольнять не областных, а районных
Вот именно - увольнять будут начальство, а не простого специалиста. Но вот вопрос - сколько кровушки попьёт это начальство с нас пока его уволят???
fvm777

Повідомлення fvm777 »

Прочитав статтю в Сільськіх вістях, все дуже гарно написано, але щось не знайшов про 56 грн. за один держакт? Автор-мудило певно посоромився про це писати.
Svetik

Повідомлення Svetik »

OksanaP писав:Вот именно - увольнять будут начальство, а не простого специалиста. Но вот вопрос - сколько кровушки попьёт это начальство с нас пока его уволят???
А ви уявіть скільки вип'є кровушки той начальник, якого поставлять взамін того що не справився, і як він буде старатися виконати ту ж 844 і вашими знову таки силами
Закрито