Цікаво б було поглянути, може там якісь глобальні інновації ))Yaroslavchech писав:де можна побачити цей Еталон!?
Але як мені здается по відгукам форумчан ,лише палки в колеса вставляють
Цікаво б було поглянути, може там якісь глобальні інновації ))Yaroslavchech писав:де можна побачити цей Еталон!?
Извените за качество некогда Да,забыл сказать главное,cerdred писав:А в електронному вигляді нема ні в кого?
НЕТ. В ст.56 сказано, что "Технічна документація із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку, крім поділуdimas писав:Тобто й дитині зрозуміло - спочатку рішення про передачу - потім технічка
Я також вважаю, що земельні ділянки надаються у користування, а передаються у власність...Yaroslavchech писав:А Еталон цікавий NoNo , хоча завжди думав, що земельні ділянки надаються у користування, а передаються у власність...
У Актах звучить "...площею ___га, наданої громадянину...".
vivaldik писав:Це не еталон! Це якийсь кошмар!!!
Похоже Ю.В. для бесплатных актов решила сделать экономные работы , мол площадь сами придумаетет, а так надо выехать потратить бензин , достать теодолит, потратить время - а так на благо и народу кажись и земельникам как бы поменьше работы.cemen писав:відомість вирахування площ?
журнал польових вимірювань- никогда не вкладывал
про експликацию ничего не сказано?
Схема теодолитного хода?
Истинная правда - всё как всегда, откуда вышли туда и войдём!!!IgorA писав:Если у нас старается правительство что-то сделать хорошее - то обычно получается как всегда :evil:
Ту маячню бачив, душити би помігvivaldik писав:Попався б мені цей писака - голими руками б задушив. А ті, розумники, ще й на сайте держкомзему цю маючню виклали... Хоч би трішки засоромились.
Жартівник однако !Moroz!Olegik писав:Ураааа , отримав 92 заяви , в селищній раді на підході ще двісті , завтра швиденько до роботи Pioner І то фігня ,що дощ і вітер , На завтра +3 , треба швиденько написати трудову угоду з ДЗК , віддати прилад в оренду і бігти заробляти по 36 грн за документацію . До праці друзі , розправте плечі ,доведемо , що ми чогось варті Pioner
Интересно что он курил перед тем как писать статью? :Dvivaldik писав:http://www.silskivisti.kiev.ua/18403/index.php?n=3461
Попався б мені цей писака - голими руками б задушив. А ті, розумники, ще й на сайте держкомзему цю маючню виклали... Хоч би трішки засоромились.
IgorA писав:
Интересно что он курил перед тем как писать статью? :D
Чем ближе к выборам тем больше у народа головы болят Zaryt в нашем случае у земельников
Журналист (хотя тяжело его так назвать) по видимому сидит на высокой каланче и не понимает что наш брат нуждается и в работе , и в деньгах и элементарно в стабильностиOksanaP писав:Просто каждый смотрит из своей колокольни. Чем выше сидиш тем мельче видно.
То що заталефонуємо пану Карпенку Олександру Федоровичу? Запитаємо скільки коштують заказні статті Pisatel в період кризи Dulya 5+5=? ? Розкажемо в кінці кінців про нашу не легку працю KompManiyak та про Смерть з косою BABA_Yaga .vivaldik писав:http://www.silskivisti.kiev.ua/18403/index.php?n=3461
Попався б мені цей писака - голими руками б задушив. А ті, розумники, ще й на сайте держкомзему цю маючню виклали... Хоч би трішки засоромились.
dimas писав:Тобто й дитині зрозуміло - спочатку рішення про передачу - потім технічка
Миха писав:НЕТ. В ст.56 сказано, что "Технічна документація із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку, крім поділу
та об'єднання земельних ділянок, включає:
... рішення..., т.е в тех док должна быть и такая бумага. Что первое, а что второе - не указано. У нас советы выдают так званое "разрешение на составление тех док", а в пункте содержания указано, что должно быть решение о передаче в собственность, которое потом подшивается.
Що це за рішення, якщо не військова таємниця, і на якому етапі його приймають?OlgaUK писав:Або ви працюєте десь в Африці, або у нас різні закони. Спочатку приймається рішення про дозвіл на виготовлення технічної документації. А потім при її затвердженні земельна ділянка передається у власність, оренду і так далі.
vivaldik писав:http://www.silskivisti.kiev.ua/18403/index.php?n=3461
Volodar писав:Тут проблема не журналістові, він всього навсього - писар. Замовили і написав. Не здивуюсь, коли його перо напише зовсім протилежну історію. Так влаштований світ - щось продається, щось купується.
Проблема в СИСТЕМІ.
DeNos писав:Не по теміЗ цього приводу у Скрябіна є чудова пісня, називається Інфляція-дурдом. Всім раджу слухати