Може хтось має якісь думки і підскаже, який тепер буде порядок переоформлення прав спадщини на ці ділянки?Atoll писав:Atoll » 22.01.2013, 01:05
NordMan написав:Как осуществляется переоформление права собственности с 01.01.2013 г. на уже сформированные з/у ?
В мене таких 11000 пайовиків. По "Кемонікс" зробили розпаювання району, видали держ акти, але на державну реєстрацію "жлоби" штатівці державному дзк чомусь грошей не схотіли дати. І весь район повис у повітрі. Попередні роки створював документацію по переоформленню, формував обмінник і так проходила реєстрація. Тепер поки стою.
Переоформлення права на земельну ділянку
Питання, які виникають при оформленні прав власності
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Спец
- Репутація: 0
- Область: Рівненська
- Місце роботи: Інше
- Контактна інформація:
-
0
- Цитата
Atoll
- Solpadeine
- Спец
- Область: Дніпропетровська
- Контактна інформація:
-
0
- Цитата
та не потрібна вже документація по переоформленню, якщо є кадастрові номери, і вони сидять в базі facepalmAtoll писав:Може хтось має якісь думки і підскаже, який тепер буде порядок переоформлення прав спадщини на ці ділянки?
Solpadeine
-
- Спец
- Контактна інформація:
-
0
- Цитата
Бажано б уважніше запитання читатиSolpadeine писав:Solpadeine » 23 хвилини тому
Atoll написав:Може хтось має якісь думки і підскаже, який тепер буде порядок переоформлення прав спадщини на ці ділянки?та не потрібна вже документація по переоформленню, якщо є кадастрові номери, і вони сидять в базі
Там було синім відмічено, що не пройшли реєстрацію, тут вже червоним відмітив, мо більше в очі кинеться. Не внесені то паї в базу. Кадастрові номери тільки не держ. актах та в книгах реєстрації.Atoll писав:Atoll написав:Atoll » 22.01.2013, В мене таких 11000 пайовиків. По "Кемонікс" зробили розпаювання району, видали держ акти, але на державну реєстрацію "жлоби" штатівці державному дзк чомусь грошей не схотіли дати. І весь район повис у повітрі. Попередні роки створював документацію по переоформленню, формував обмінник і так проходила реєстрація. Тепер поки стою.
Atoll
- Solpadeine
- Спец
- Контактна інформація:
-
0
- Цитата
в нас було дещо подібне: частина зелених держактів не була внесена, по 2 або 3 КСП таке було по району... якщо In4 робили при розробці документації - то люди просто йщли до ДЗК, платили чи то 10, чи то 15 гривень і їм вносили кадастрові у базу... буквально на початку минулого року таке булоAtoll писав:Кадастрові номери тільки не держ. актах та в книгах реєстрації.

Solpadeine
-
- Спец
- Контактна інформація:
-
0
- Цитата
Так до 01.01.2013 і в мнен вирішувалось, хоча через ін4 не хотіли і вносили ми в базу тільки ті які потрапляли на переоформлення, з складанням технічки і хмл. А як тепер буде
от і не наю.

Atoll
-
- Спец
- Область: Київська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
-
0
- Цитата
Когда залючался договор с Кемонікс, делали съемку, распаевку, присваивали кадастровые номера, печатали акты, подписывали их и регистрировали А то что Исполнитель не внес в базу ин4, так при чем тут Кемоникс?Atoll писав:По "Кемонікс" зробили розпаювання району, видали держ акти, але на державну реєстрацію "жлоби" штатівці державному дзк чомусь грошей не схотіли дати.
LGU
-
- Спец
- Контактна інформація:
-
0
- Цитата
Не скажете за які кошти Ви вносили і в базу ін4 і проводили державну реєстрацію? На 2003-2004 рік вона була платна, а Кемонікс на ці роботи грошей не виділяв. Підніміть сіткові графіки і кошториси оплати Кемоніксом виконаних робіт.LGU писав:LGU » 3 хвилини тому
Когда залючался договор с Кемонікс, делали съемку, распаевку, присваивали кадастровые номера, печатали акты, подписывали их и регистрировали А то что Исполнитель не внес в базу ин4, так при чем тут Кемоникс?
Atoll
-
- Спец
- Область: Київська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
-
0
- Цитата
в какую базу вы вносили платно ин4 в 2003-2004 году? И о какой регистрации говорите?
Додано через 1 хвилину 19 секунд:
Кемоникс -выдача госактов на землю. Акты выданы и зарегистрированы
Додано через 1 хвилину 19 секунд:
Кемоникс -выдача госактов на землю. Акты выданы и зарегистрированы
LGU
-
- Спец
- Контактна інформація:
-
0
- Цитата
LGU писав:LGU » 24 хвилини тому
А то что Исполнитель не внес в базу ин4, так при чем тут Кемоникс?
Ви самі собі суперечите.LGU писав:LGU » 10 хвилин тому
в какую базу вы вносили платно ин4 в 2003-2004 году? И о какой регистрации говорите?
http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/z06 ... B%E0%F2%E0
Atoll
-
- Спец
- Область: Донецька
-
0
- Цитата
Solpadeine, хочу уточнить один момент... "витяг з ДЗК з кадастровим номером" территориальный орган Держземагентсва выдает на старого (предыдущего) собственника или как ?Solpadeine писав:свідоцтво про право на спадщину+паспорт+код+витяг з ДЗК з кадастровим номером, якщо в свідоцтві нема - і ласкаво просимо в Реєстраційну службу )))
Ну я имею ввиду, следующее...мне понятно на основании чего будут вносить изменения в реестр прав гос. регистраторы (нотариусы) - это то, что Вы сказали :
,Solpadeine писав:свідоцтво про право на спадщину+паспорт+код+витяг з ДЗК з кадастровим номером...
а на основании чего должен внести изменения в ДЗК кадастровый регистратор, чтобы потом предоставить тот самый
нотариусу, если технички для переоформления как таковой уже нет....может я что-то не правильно понимаю, опишите пожалуста алгоритм взаимодействия гос. регистраторов и кадастровых регистраторов.витяг з ДЗК з кадастровим номером
Спасибо.
NordMan
- Solpadeine
- Спец
- Контактна інформація:
-
0
- Цитата
http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/z2056-12 взаємодія передбачена лише на центральному рівні
фактично для реєстрації виникнення права витяг буде йти без зазначення власника земельної ділянки...а в нотаріусів, як у держреєстраторів, буде доступ до бази ДЗК...самі собі будуть друкувати потрібну інформацію. Звичайно - за наявності в базі...

Solpadeine
-
- Область: Сумська
- Місце роботи: Інші недержавні проектні організації
-
0
- Цитата
Привіт. Допоможіть, будь-ласка, з таким питанням: в управлінні Держземагентства зберігаються сертифікати на земельні частки (паї)- невитребувані. Починається масова істерія - біжать переоформляти. Звертаються не лише власники, а й спадкоємці. Спадкоємців направляємо в суд - вимагають письмової відмови. Пояснюю, що сертифікати видаються тільки власнику, не допомагає - скандалять. Перечитала майже все про розпаювання та не знайду документального підтвердження моїх слів. ДОПОМОЖІТЬ!!!
nino
-
- Область: Харківська
- Місце роботи: Не маю відношення до землевпорядкування
-
0
- Цитата
Подскажите пожалуста! Мною в 1999 году был приватизирован земельный участок 6 соток в садоводческом кооперативе, получен госакт без кадастрового номера. В этом госакте есть ошибка в нумерации участков - указан №61, на самом деле №77 - по плану товарищества. Рядом с моим участком я приобрела следующий граничащий - 6 соток. Могу ли я оформить новое свидетельство на землю на 12 соток, с одним кадастровым номером?
Алена Колесн
- Поковба
- Спец
- Область: Закарпатська
- Місце роботи: Землевпорядник органу місцевого самоврядування
- Контактна інформація:
-
0
- Цитата
Свідоцтво думаю ні, а от витяг з держреєстру прав після виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об'єднання земельних ділянок можете.Алена Колесн писав:Могу ли я оформить новое свидетельство на землю на 12 соток, с одним кадастровым номером?
Поковба
Atoll
Kato
- Поковба
- Спец
- Контактна інформація:
-
0
- Цитата
Стаття 56 ЗУ Про землеустрійAtoll писав:А хіба є такий вид документації?
Код: Виділити все
Стаття 56. Технічна документація із землеустрою щодо поділу
та об'єднання земельних ділянок
Поковба
-
-
0
- Цитата
Алена Колесн написав:Могу ли я оформить новое свидетельство на землю на 12 соток, с одним кадастровым номером?
Свідоцтво думаю ні, а от витяг з держреєстру прав після виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об'єднання земельних ділянок можете.
А продать этот участок в 12 соток я смогу или нет (имеется в виду когда будет кадастровый номер и техдокументация)? У меня есть правоустанавливающий документ на 6 соток с ошибкой - старый госакт. А еще 6 соток в пользовании у меня на каком основании (я приобрела участок путем вступления в садоводческий кооператив вместо предыдущего садовода). И еще по нормам приватизации можно приватизировать 12 соток, а я приватизировала только 6 - можно ли "доприватизировать"?
Свідоцтво думаю ні, а от витяг з держреєстру прав після виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об'єднання земельних ділянок можете.
А продать этот участок в 12 соток я смогу или нет (имеется в виду когда будет кадастровый номер и техдокументация)? У меня есть правоустанавливающий документ на 6 соток с ошибкой - старый госакт. А еще 6 соток в пользовании у меня на каком основании (я приобрела участок путем вступления в садоводческий кооператив вместо предыдущего садовода). И еще по нормам приватизации можно приватизировать 12 соток, а я приватизировала только 6 - можно ли "доприватизировать"?
Алена Колесн
- Поковба
- Спец
- Контактна інформація:
-
0
- Цитата
Тобто ви його не купили, а Вам його знову повині безоплатно передати у власність? Якщо так, то такий варіант не пройде. Право безоплатної передачі у власність по кожному виду використання використовується лише один раз (десь у статті 116 ЗКУ написано). Не важливо чи всю максимально можливу площу Ви приватизували чи ні.Алена Колесн писав:А еще 6 соток в пользовании у меня на каком основании (я приобрела участок путем вступления в садоводческий кооператив вместо предыдущего садовода). И еще по нормам приватизации можно приватизировать 12 соток, а я приватизировала только 6 - можно ли "доприватизировать"?
Або оренда, або викуп (від держави або територіальної громади звичайно що).
Поковба
-
-
0
- Цитата
Большое спасибо Вам за ответы! И все-таки еще один вопрос - по поводу ошибки в номере участка на госакте. Нужно менять мой старый госакт на свидетельство или нет? (если закажу техдокументацию, потом будет присвоен кадастровый номер участку, все равно ведь будет несоответсвие номеров участков)
Алена Колесн
-
- Спец
- Область: Одеська
-
0
- Цитата
Скажу вам так, коли у нас були такі випадки, помилки у державному акті, то замовники йшли до суду та визнавали право власності за собою в судовому порядку (у випадку помилки у ПІБ). І у технічну документацію підшивалася також копію рішення суду. Можливо вам також прийдеться йти до суду, щоб визнати цю ділянку вашою, або у садовому товаристві взяти довідку про перейменування чи надання юридичної адреси земел. ділянці. Хоча ні, все ж таки це помилка.Алена Колесн написала: И все-таки еще один вопрос - по поводу ошибки в номере участка на госакте
Paradies
- Поковба
- Спец
- Контактна інформація:
-
0
- Цитата
Щоб не позиватися до суду, я б на Вашому місці звернувся до виконкому ради про надання рішення про присвоєння поштової адреси (якщо Ваша рада практикує видачу таких рішень, бо законодавством порядок нумерації не встановлений). Тоді при зверненні в будь-яку структуру (для оцінки, виготовлення тех док по встановленню меж тощо) Ви разом з копією Державного акту додаєте копію рішення.Алена Колесн писав:И все-таки еще один вопрос - по поводу ошибки в номере участка на госакте.
Поковба
- Solpadeine
- Спец
- Контактна інформація:
-
0
- Цитата
правовстановлюючий документ в вас вже є...Алена Колесн писав:И все-таки еще один вопрос - по поводу ошибки в номере участка на госакте.

Solpadeine
-
-
0
- Цитата
Почтового адреса там нет, улицы не выделены, это Садоводческое товарищество и госакт у меня - для ведення садивництва.Поковба писав:Щоб не позиватися до суду, я б на Вашому місці звернувся до виконкому ради про надання рішення про присвоєння поштової адреси
А если все-таки начать приватизацию заново - на новую фамилию?
1) В 1999 году у меня была другая фамилия.
2) Номер участка по справке из садового таварищества будет совершенно не таким как в госакте.
3) Кадастровый номер не присваивался.
4) И в принципе я ничего не нарушаю, ведь имею право приватизировать 12 соток. Стоит ли попробовать?
На каком этапе проверяется приватизирован участок или нет и кем по фамилии?
Если не трудно посоветуйте.
Востаннє редагувалось 19 лютого 2013 10:47 користувачем Алена Колесн, всього редагувалось 1 раз.
Алена Колесн
- Silv
- Спец
- Репутація: 5
- Область: Чернігівська
- Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)
-
0
- Цитата
Питання: нотаріус для переоформлення земельної ділянки(спадщина, є держакт, пай) крім витягу з держреєстру і витягу про нормативку требує експертну грошову оцінку. Правомірні його дії?
Silv