Чого цього? Працювати?Сергiй64 писав:що я не вмію цього робити.
Додано через 3 хвилини 37 секунд:
Ваша оцінка ситуації мені подобається. Що буде далі - не знає ніхто. Але ж шукати спів... треба ще на березі.
Чого цього? Працювати?Сергiй64 писав:що я не вмію цього робити.
Chernov
Та ні , працювати я люблю і вмію. Я хотів сказати, що є люди, яким скажи - будеш міністром , так вони й погодяться, хоча уявлення не мають, що це таке, що треба робити, яку відповідальність треба нести.Chernov писав:Працювати?
Сергiй64
Chernov
Streit
Надеюсь, эта заметка не попадет в руки креативным Держкомземовцам, а то они тут же забросят начатое, и начнут Новый проект распила бюджетных (и других) денег по созданию ЗД кадастра и т.д. и т.пChernov писав:Может, не совсем в тему, зато интересно...http://www.gisa.ru/92381.html
LGU
В контексті цього питання виникає нове питанняЮлія 1985 писав:йде мова про усі ІНШІ види документації із землеустрою (а не документації із землеустрою щодо встановлення меж).При цьому документація із землеустрою щодо встановлення меж розробляється на уже сформовані ділянки (по декрету чи старих актах) ????Ну це було б логічніше. А постанову 1051 дійсно будуть редагувати...
Alexxp
Girl
Ну по цьому питанню можна відповісти, так єGirl писав:відповідно до закону
А що Ви хочете почути.Cdsnkfyf писав:Що ви маєте на увазі?
Alexxp
Girl
А що Вас бентежить, якщо є пропозиції їх на агентство Славіну та Краснолуцкому, це їх сфера.Girl писав:Очень многообещающе))))!
Alexxp
Для обсуждения этого вопроса создана специальная тема, просьба не засорять эфир форума!!!!Alexxp писав:Ще протиріччя в ПКМУ 1051
А нам нечем больше заниматься как писать писюльки во все инстанции! Ну и что, напишу, они мне что помогут! У них есть полномочия Законы трактовать?Alexxp писав:А що Вас бентежить, якщо є пропозиції їх на агентство Славіну та Краснолуцкому, це їх сфера.
Girl
Трактувати ні, але готують законопроекти в цій царині їх підрозділи,Girl писав:А нам нечем больше заниматься как писать писюльки во все инстанции! Ну и что, напишу, они мне что помогут! У них есть полномочия Законы трактовать?
Соррі, якщо Ваша ласка перекиньте, ВАМ як модератору я буду безмежно вдячнийGirl писав:Для обсуждения этого вопроса создана специальная тема, просьба не засорять эфир форума!!!!
Alexxp
Cdsnkfyf
А мне уже неинтересно. Толкут воду в ступе. Все одно и то же.Cdsnkfyf писав:Интересно, чем порадуют наши чиновники?..
Chernov
Це те чим хотілось би займатись. І це не межа. Додайте до тих вимірів ще один - час.Chernov писав:Может, не совсем в тему, зато интересно...http://www.gisa.ru/92381.html
Кобзар
З подальшим зметенням із трону існуючої влади.Кобзар писав:який зветься просто - знищення держави "як такої".
Streit
Cdsnkfyf
Зараза
Виділення жирним шрифтом - моє.Сергiй64 писав:Готується постанова про перехідний період". І знову в таємниці. Чого б цей проект не виставити на обговорення, щоб скоренько народ дав пропозиції? І прислухатись до них. Мінюст, як приймав закон про реєстрацію речових прав (останню редакцію), навіть прокоментував кожну пропозицію від усіх, хто давав поправки. Знову приймуть, що треба буде рік думати, як виконувати
Схоже, що ця цитата стане "крилатою" на нашому форумі не тільки в балачках про кадастр та реєстрацію, а й в багатьох інших темахЮлия1501 писав:Эффект Даннинга-Крюгера: ............ описали Джастин Крюгер и Дэвид Даннинг в 1999-м году. Полная формулировка звучит так: «Люди, имеющие низкий уровень квалификации, делают ошибочные выводы и принимают неудачные решения, но не способны осознавать свои ошибки в силу своего низкого уровня квалификации».
ZIC
Див. тут оприлюднили день в деньZIC писав:Готується постанова про перехідний період". І знову в таємниці. Чого б цей проект не виставити на обговорення, щоб скоренько народ дав пропозиції? І прислухатись до них.
Alexxp
Щось не було (по моєму) відповіді.Alexxp писав:В контексті цього питання виникає нове питання
Згідно наказу Держкомзему від 18.05.2010 N 376
Про затвердження Інструкції про встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та їх закріплення межовими знаками
2.8. Технічна документація із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) включає:
...
копію документа, що посвідчує право на земельну ділянку;
Де візьметься ця копія чи в комунального чи державного органу, чи в громадян (тих у кого є Декретне то буде рішення)?
А як іншим?
IgorNIS
а рішення не є правовстановлюючим документомIgorNIS писав:є тільки рішення на приватизацію
Solpadeine
IgorNIS
Solpadeine
Громадянин звернувся із рішенням "Про надання дозволу на приватизацію земельної ділянки..." 2000 року.Solpadeine писав:Solpadeine » Вчора, 19:06
яке саме рішення? затвердження технічки зі складання - поки що тільки чекати... затвердження проекту - брати витяг з ДЗК і в реєстраційну...
IgorNIS