Електронний документ XML: загальне технічне обговорення
Програми, які допомагають нам у роботі. Бажаєте рекламувати свій бізнес? Ставайте сонсором вказаного розділу.
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
0
- Цитата
Мої вітання Вам на цьому сайті (майже з сусіднього району)! Цікаво, Ви що ще не зрозуміли специфіки роботи нашого славного ДЗК? Але напевно вже накипіло... Я не працівник цієї філії, чим можу допомогти... у нас організації прописують в тому блоці інформацію по максимуму. І назву, і номер, і дату.
Сhibis
- Denver
- Спец
- Репутація: 123
- Область: Київська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
-
0
- Цитата
хм...дивно, бо в мене взагалі ніколи питань не виникало, як повинен бути заповнений блок додаткової інформації, окрім випадків коли це розподіл чи підстава не одна.
Hidden text. You must register
! | Повідомлення з: Denver |
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється. |
Denver
-
- Спец
- Репутація: 0
- Область: Чернігівська
-
0
- Цитата
Здравствуйте! Нужны Ваши советы. У меня при создании блока оренды выбивает ошибку(см. на изображении), все линии не добавляются в "межу зовнішнього полігону". Что делать? Надо как-то вручную их вптавлять?
Безымянный.jpg
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
ledisvitlo
vladasya
-
- Спец
ledisvitlo
Гість
-
- Спец
-
0
- Цитата
Я створювала блок оренди з допомогою МОФ і видавало помилку. Потім за допомогою ГІСа добавили оренду і все запрацювало.
ledisvitlo
- makctos
- Спец
- Область: Сумська
-
0
- Цитата
В ин4, должен бить блок оренди, тогда и МОФ, автоматом добавит коректно блок оренди.ledisvitlo писав:Здравствуйте! Нужны Ваши советы. У меня при создании блока оренды выбивает ошибку(см. на изображении), все линии не добавляются в "межу
makctos
-
- Спец
- Репутація: 149
- Область: Харківська
-
0
- Цитата
Avira находит "опасный файл" BDS/Hupiqon.Gen. Кто знает что бы это значило? И чем грозит?
А это находит dr web (он лайновый): ExchFileMngr_1.17.585.38105.exe infected with Trojan.SMSSend.2363
А это находит dr web (он лайновый): ExchFileMngr_1.17.585.38105.exe infected with Trojan.SMSSend.2363
Андрей1978
- Denver
- Спец
- Репутація: 123
- Область: Київська
-
0
- Цитата
та те й значить...Андрей1978 писав:Avira находит "опасный файл" BDS/Hupiqon.Gen. Кто знает что бы это значило? И чем грозит?
того хто виклав в Banned за таке, програміст, блін) звичайний собі спамер...
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
! | Повідомлення з: Denver |
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється. |
Denver
Oleg
- NickS
- Спец
- Репутація: 193
- Область: Кіровоградська
- Місце роботи: Інше
- Контактна інформація:
-
0
- Цитата

Так я ж вже виставляв новий менеджер! Правда, чекаємо на зміни в ньому та нову схему, бо згідно постанови 1051 є певні зміни в структурі обмінного файлу.
NickS
- Сергiй64
- Спец
- Репутація: 68
- Область: Вінницька
-
0
- Цитата
http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z2056-12/pageСТРУКТУРА даних інформаційного файла про зареєстровані земельні ділянки
Прохання до спеціалістів по XML подивитись. А то мені здається, що аж тепер буде остаточна версія . Не виключено, що доведеться пристосовуватись до нових вимог.
Сергiй64
-
0
- Цитата
це вимоги не до обмінного файлу кадастрової інформаціїСергiй64 писав:http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z2056-12/page
взагалі, в дзк є купа різних схем для обміну інформацією
Parcel
- NickS
- Спец
- Контактна інформація:
-
0
- Цитата
Так а де ж її взяти? Щось я не знайшов посилання.5. Інформаційні файли при формуванні перевіряються за XSD-схемою. При перевірці обмінних файлів суб’єкти інформаційної взаємодії повинні користуватися єдиною версією XSD-схеми.
NickS
vovaz
013x
Salgir
Юлия1501
Huntertc
Юлия1501
-
- Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)
- Контактна інформація:
-
0
- Цитата
яка різниця під який менеджер... вимоги то однакові для всіх, там треба по додаткам дивитись, який блок як заповнювати
Huntertc
-
0
- Цитата
Ahill, естественно нет, я думаю как и вся Украины, сидим ждем, вопрос я задала потому что наш Дежкомзем сказал, что в обменниках что-то НЕМНОГО изменится, А ЧТО???? - еще не знаем UPS
Юлия1501
- NickS
- Спец
- Контактна інформація:
-
0
- Цитата
Це Вам так здається, що там "вся" інформація, а насправді там її ще менше, аніж було в попередній інструкції. Тепер треба чекати доповнення з прикладами по структурі XML, а також чекати офіційну схему нової версії XML, для розробників. Але покищо нічого цьго немає, тому потрібно тільки чекати. ДЗК, до речі, теж ще нічого не знають, та і всеріно ще ніхто і нічого не приймає... facepalmHuntertc писав:в постанові КМУ 1051 від 17.10.2012 вся інформація щодо вимог до ХМЛ
NickS