В принципе никто, но если исходить из такой логики, то и глава комиссии отже не ее член.OksanaSkorokhod писав:А хто сказав, що секретар - член комісії?
Кроме того, если секретарь не является членом, тогда он подписывать решение не имеет права
В принципе никто, но если исходить из такой логики, то и глава комиссии отже не ее член.OksanaSkorokhod писав:А хто сказав, що секретар - член комісії?
SBB
sanaS
Давайте без фанатизму !!!!представник міської ради - ось самий оптимальний секретар
4elove4ek
Если секретарь не будет подписывать решения (в чем я на практике, чесно говоря, сомневаюсь) - ничему особенно это противоречить не будет, я согласен. Хотя как-то неправильно это - секретарь органа, который в состав самого органа не входит.OksanaSkorokhod писав:Про райзема і про Голову комісії визначено у постанові, що це 2 в 1. А от щодо підпису секретаря - теж не сказано - секретар здійснює організаційні функції, приймає документи, розсилає, а всі висновки роблять члени комісії, які підписують весь висновок вцілому....
SBB
Alexxp
Цитирую ЗКAlexxp писав:Чомусь всі забувають, що комісія - це орган створений при іншому органу (раді або адміністрації), а відповідно у них є визначений порядок проведення комісій.
Рішення комісії оформляється у вигляді Висновку, а от саме засідання проводиться і фіксується у протоколі засідання, який і складає секретар.
У даному висновку - секретар обовязково підписує, чим підтверджує відповідність рішення комісії зазначеного у протоколі засідання - висновку.
SBB
Cdsnkfyf
4elove4ek
sanaS
Буде гірше.Головою комісії є заступник начальника управління Держкомзему. Підписав висновок, а печатки начальник ставити не буде, бо каже, що його управління НЕ УПОВНОВАЖИЛО займатися такою діяльністю. Не уповноважило, значить, не фіг бігати куди не надо! Маразми починаються!!!Olegik писав:В даному випадку так само буде
Маруся
ksana
DeNos
Romasyshyn
lumarn
WERT
А что за порядок, еси не секрет ?WERT писав:мы собрались на первому заседании чтоб утвердить порядок....
Егор
WERT
Cdsnkfyf
Планчики должны быть как и обычно в проекте, а комиссия уже будет подписывая высновки, согласовывать и планчики, по крайней мере это было бы логично.Sachok писав:Pioner Шановні колеги: я ще не зрозумів, чи треба цій комісії подавати планчики для погодження? Де вони повинні бути вшиті чи ні????? UPS
Cdsnkfyf
Комісії подають не "планчики", а проект землеустроюSachok писав:Pioner Шановні колеги: я ще не зрозумів, чи треба цій комісії подавати планчики для погодження? Де вони повинні бути вшиті чи ні????? UPS
Volodar
lumarn
У них свои НПА, которых никто не отменил... точнее не привел у видповиднисть, как того требует закон...lumarn писав:Обласне управління охорони навколишнього середовища вимагає "завчасно (не пізніше двох тижнів до засідання комісії) надати до управління документацію із землеустрою, копії висновків підписаних всіми членами комісії, о обовязковому порядку надавати управлінню іт.д......." . Таке враження, що Вони ст.186-1 і Постанову і не читали взагалі або трактують її на свій лад.
ugin
В цих установах усе законодавство трактують на свій лад. Не знаю як де, але у нашій області поки що усі спроби сперечатися (з будь-яких питань) "і нині там" - або приймати їх умови, або все зупиниться... Якщо хто знає дійсно ефективні способи боротьби - ділітьсяlumarn писав:Обласне управління охорони навколишнього середовища вимагає .....Таке враження, що Вони ст.186-1 і Постанову і не читали взагалі або трактують її на свій лад.
Nat
Cdsnkfyf
По якому саме діловодству?iskrova12 писав:Колеги подскажите как и в каком журнале регистрировать проекты которые приходят для высновку? Какая должна быть регистрация, и вобще по деловодству он должен пройти?
За інформацією Земельної спілки України дію пунктів 1, 2 та 3 постанови КМУCdsnkfyf писав:А у кого есть информация по решению суда по отмене комисий? Или это был просто слух?
dzi