так само
а як далі робити? ліпити неправильно чи розбиратися з розробником який 1 поклав(не факт що він працює),да і перекладати ділянку ніхто не буду,не 1 раз сварився,проще закинути з накладкою
так само
а як далі робити? ліпити неправильно чи розбиратися з розробником який 1 поклав(не факт що він працює),да і перекладати ділянку ніхто не буду,не 1 раз сварився,проще закинути з накладкою
bu4apka
Буду верить, что врачам, которые вас и вашу семью лечат, будет проще вам чтото отрезать, чем пытаться вылечить.
ДядяИ
За шкафом (с)
Люди десятки років живуть, не змінюючи межі ділянок.
Не бажайте людям того, чого не хотіли б отримати собі.
! | Повідомлення з: Denver |
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється. |
Denver
Вносити ділянку з накладкою ще можна якщо суміжна явно лежить невірно або явно неправильно поміряні межі. В іншому випадку це м'яко кажучи сумнівне рішення.
Juno
fendak
tops_a
Погоджуюсь. Тому пропоную кращий варіант.tops_a писав: ↑09 грудня 2020 00:28 Це все чудово, але штука в тому що тепер посилаючись на цей лист реєстратор може як реєструвать (типу з чистою совістю і шоколадкою в кармані) так і не реєструвать ділянки з накладкою. Короче цей лист грубо кажучи нічого кардинально нового не приносить ні реєстраторам, ні сізам, ні простим смертним.
fendak
Це ви звичайно розсмішили)) Дехто? Я думаю більша половина профєсорів малюють ділянки по фотоплану без виїзду і не переживає через це)
Juno
bu4apka
Alex_848
bu4apka
Kovik
magalon
doslidnik
Kovik
1) Якщо зараз я буду робити винос то ділянка буде геть не там де потрібно.
doslidnik
Kovik
нужна новая техничка с верными координатами и правильный обменник
Volkova
Володимер
Зробити поділ проектом, долучивши до нього матеріали поділу. Думаю, що потрібно буде перепогодити. У випадку, якщо проінвентаризовану ділянку передали в комунальну власність ОТГ, дочекатися, поки ОТГ зареєструє комунальну власність.Володимер писав: ↑28 січня 2021 11:00 Хто стикався. Було надано наказ Головного управління на розробку ПЗ для ведення ОСГ. В липні ПЗ пройшов екстериторіальне погодження потім потрапив на експертизу і здругої спроби після виправлення зауважень пройшов експертизу. В жовтні ділянка потрапляє на реєстрацію в ДЗК і виявляється що там 100% накладка із землями Державної власності. Виявляється була проведена інвентаризація поки ПЗ погоджувався і територію з якої надавалась ділянка зареєстрували в ДЗК.
magalon
ппзкб
Щоб зробити поділ потрібно отримати дозвіл на розробку ПЗ шляхом поділу.Ас кільки чекати доки отримає повноваженн ОТГ. І як упевнетись чи не надавало головне управління дозвіл уже після реєстрації ще комусь із цієї території. А то виходить зробим поділ а хтось зареєструє іншу ділянку комусь шляхом поділу .
Володимер
Повідомлення Ольга Євгенівна »
Ольга Євгенівна
Сергiй64
... а что-же Вы хотели-думали?Ольга Євгенівна писав: ↑02 квітня 2021 17:02 Технічку розробили, закинули в кадастр, а далі ... "глухий кут". Прийшла відмова, що 100% накладка.
Думаю в деньгах. Одни не хотят платить больше, а другие не хотят работать бесплатно.
Юрий_Нд