було б тільки там (ДГК) у когось питати

caseya
alex134
caseya
alex134
caseya
Astreya
msidorenko
думаю, краще буде 008.00
matiola
Свиріпа
Повідомлення Sergio_Berlusconi »
Sergio_Berlusconi
Повідомлення Сергій Іванченко »
Просто такий експерт попавсяСвиріпа писав: ↑19 вересня 2018 12:37 Підскажіть будь ласка: розробка проекту для ожб. Цільове призначення: на момент складання проекту К 16.00 - за проектом В 02.01. Угіддя:на момент складання проекту -рілля 001.01, за проектом завжди писала малоповерхова забудова 007.01. Стикнулася із зауваженням, що угддя не міняються через проект. Тобто потрібно за проектом також писати угіддя - рілля. Ваша думка.
Сергій Іванченко
Дякую. Напевно, дійсно, попався такий експерт.
Свиріпа
ппзкб
Повідомлення Sergio_Berlusconi »
А Витяг як сформувався на 01.06?? "автоматом"??? Можливо підійти до реєстраторів і уточнити дану ситуацію - та привести до 01.05 за внесенням змін, а не проектом.ппзкб писав: ↑19 вересня 2018 15:24 Підкажіть будь ласка вихід з ситуації - в 2008 р. був зроблений ДА з цільовим призначенням "для ведення садівництва" (згідно старого КЦПЗ, я так розумію), зараз для продажу отримали витяг з цп 01.06, нотаріус вимагає змінювати цп, держ. реєстратор теж схиляється до цієї думки (більше по причині того що не знає як бути в цій ситуації). згідно ст. 20 ЗКУ зміна тільки за ПЗ (ген. плана у міста немає). Який вихід з ситуації?
Sergio_Berlusconi
На шо він хоче мінять? (я так розумію на 01.05)
Нажміть на стрілочку, і там буде ссилочка на таблицю відповідностей кодів з УКЦП до КВЦПЗ.
tops_a
ппзкб
tops_a
land
tops_a
Astreya
tops_a
зазначене не підпадає під 03.15
Забудова земельної ділянки здійснюється в межах її цільового призначення, встановленого відповідно до законодавства
Astreya
tops_a
Astreya
А на що саме послатись. Поросто в класифікаторі 03.10 розписано ...інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку. А от по 03.15 просто Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови. Типу можна звісно викрутить що раз 03.10 з прибутком, то значить 03.15 без, але можливо є пряма норма без придумування велосипеду?
tops_a