Відправлено через 1 хвилину 13 секунд:
і на 30.01 і на 29.01.)))))щось незрозуміле
Відправлено через 2 хвилини 13 секунд:
та ні , є на всіх датах блокування
і на 30.01 і на 29.01.)))))щось незрозуміле
Танчус
sergmsv79
tops_a
sergmsv79
potapova_anna
у нас такі прохання вже по пів року висять)potapova_anna писав: ↑02 лютого 2018 10:27з клопотанням до тримача НКС з проханням видалити ділянку.
Танчус
...але ж там написано з вини заявника....звідки ж ми можемо знати, що заявник винний в тому, що він не реєструє права?potapova_anna писав: ↑02 лютого 2018 10:27Відповідно земельний відділ може звернутись з клопотанням до тримача НКС з проханням видалити ділянку.
sergmsv79
potapova_anna
sergmsv79
Технічна документація розробляється по запиту нотаріуса. Робиться на померлу людину, але замовником документації виступає один із спадкоємців, який вказаний у запиті нотаріуса. У обмінному файлі власником вказується померла людина.sergmsv79 писав: ↑07 лютого 2018 14:22а Технічка зроблена на спадкоємця Петрова
potapova_anna
В мене така сама думка, як і у Вас. Потрібно їм Технічку переробляти. Дякую.potapova_anna писав: ↑07 лютого 2018 15:59Технічна документація розробляється по запиту нотаріуса. Робиться на померлу людину, але замовником документації виступає один із спадкоємців, який вказаний у запиті нотаріуса. У обмінному файлі власником вказується померла людина.
sergmsv79
Astreya
Ні, це вже зовсім інша ситуація. Тут вже є державний акт старого зразка, і там площа 0,251 га для будівництва, і розробник робить так само. Я так думаю, що потрібно виготовити Технічну документацію по встановленню (відновленню) меж в натурі (на місцевості) на 0,2500 га, і ті 10 квадратних метрів ніякої ролі вже не грають....
Так, все вірно, по тій дав відмову, і нібито все нормально.
sergmsv79
Повідомлення Sergio_Berlusconi »
Та для того і робиться технічка по встановленню (відновленню), щоб усе привести у відповідність, площа - 0,25000000 га (то 100%), координати, проміри і все інше теж можна міняти і виходити вже з існуючої ситуації. (не потрібно боятися робити цього!!!)sergmsv79 писав: ↑07 лютого 2018 18:13Ні, це вже зовсім інша ситуація. Тут вже є державний акт старого зразка, і там площа 0,251 га для будівництва, і розробник робить так само. Я так думаю, що потрібно виготовити Технічну документацію по встановленню (відновленню) меж в натурі (на місцевості) на 0,2500 га, і ті 10 квадратних метрів ніякої ролі вже не грають....
Sergio_Berlusconi
yulchatay
potapova_anna
yulchatay
potapova_anna
caseya
ПиратФлинт
potapova_anna
ПиратФлинт
...але заявник не захотів їхати в Київ, і замовляти онлайн, а пішов і заставив прийняти заяву у ЦНАПі...lina14 писав: ↑29 березня 2018 12:29 sergmsv79, я не знаю про що Ви говорите, але існує доступна процедура - замовляєш витяг онлайн (дома по інтернету), вказуєш у заявці той ЦНАП, де будеш забирати. Приходиш і забираєш у м. Львові витяг з м. Києва. Його просто реєстратор з Києва скине в програму реєстратору м. Льова. Той роздрукує його та передасть у паперовому вигляді у ЦНАП, який ви вказали при онлайн замовленні.
sergmsv79
lina14
sergmsv79