це ще не гарантує правильність
так от, після їхнього ГІС6у в них там куча помилок, але якщо так хочуть, то фіг з ними, хай реєструють
це ще не гарантує правильність
Parcel
А через якийся час після чергового "покращення" системи реєстрації чи чогось там ще вам пришлють листа з переліком обм.файлів в яких потрібно виправити помилки, і як правило терміном "на вчора" і звісно безкоштовно! Якось це ви не професійно робите - підписувати чужу роботу. Та й реєстратори не мають право лізти в обмінник, для того він і кодується підписом, мені так здається.
ппзкб
мені помилок не дає, я в ГІСі працюю і правильно налаштував експорт ХМЛ.
Радий за Вас з fendak. Колеги станьте за спину реєстратора і подивіться, що відбувається коли він вкидає обмінники. Візьміть постанову 1115 і переберіть кожну вимогу.
Prometheus
ппзкб
Ми з колегами чуть не молимся на нашого реєстратора, з цим все гуд.
жахливого немає нічого, к. зона, не відповідність типів даних
Prometheus
Не сильно рациональний подход. В таких случаях кто-то сказал:"Учите матчасть". Из вышесказанного могу согласится только с пунктом ведением базы в ГИСе (хотя при нормальной настройке модуля "Кадастровый регистратор" в Дигиталсе этот вопрос полностью решается). Про корректный пересчет координат вообще вопрос не обговаривается....Prometheus писав: ↑11 серпня 2017 10:02п.с. В ГІСі я веду базу, друкую з шаблонів, експортую хмель. Креслю та роблю викопіювання в Digitals.
GSV2017
так як там з мат.частиною, що не виходить. Якщо дійсно "Кадастровый регистратор" такий зручний чому не користуємся, є ссилочка на матеріали щодо його використання?
Prometheus
GSV2017
хай буде так
що маєте на увазі? А краще з прикладом(скрін, відео)
ага зробить можна зробить буть-що, якщо мати достатньо грошей та часу. Якось розпливчасто, слабо приклад труда?
Prometheus
GSV2017
якщо плюс використовувати скрипти Digitals, то ХМЛ створюється за 3 хвилини (див. "приклад труда" - https://youtu.be/NWor8_GblRE), інший скрипт автоматично читає кадастрові номери суміжників безпосередньо з публічної кадастрової карти на момент друку звіту і розписує все в кадастровому плані і інших шаблонах (https://youtu.be/14pFwMfEabY), і не тільки це.Prometheus писав: ↑11 серпня 2017 16:00 Чого для мене не хватає в діджиталі(основне):
- адаптованість до вимог НКС та вимог закону;
- швидке створення ХМЛ так щоб дані попали в базу і можна було знати чи є дані суміжних земельних ділянок;
- можливість витягувати дані про суміжників з бази в звітні форми.
- автоматична перевірка на накладку ЗД.
- заготовки шаблонів для звітних форм на рівні ГІСа
fendak
hazar
! | Повідомлення з: NickS |
Ви питання задаєте не в тій темі! Для питань по GIS6: viewtopic.php?f=13&t=4350 |
matiola
Parcel
Ivan25
GSV2017
Parcel
В окне камеральные функции (F6)- в меню- Учаскток - Контроль координат участка, плана и агрогрупп (F10)matiola писав: ↑12 серпня 2017 12:57Не знаю, як правильно сформулювати питання, але, думаю, ті, хто працюють в обох програмах мене зрозуміють.. Скажіть, будь ласка, чи є в ГІС 6 подібна функція як в Digitals: "Вигляд" - "Контроль вузлів" (перевіряє чи точки з різних шарів - ділянка/обмеження/план - чи вони співпадають і чи є пропуски точок одного шару на лінії іншого шару)? Якщо щось таке є, підкажіть де шукати.
Denis84
GSV2017