Я так зрозумів, запитання полягає в тому чи є у в.о.начальника розум чи ні?

NickS
DevilliveD
Сама удивилась такому ответу… но через цнап вернули папку с регистрации (через 2 недели с момента подачи) с ответом на фирменном бланке отдела Госгеокадастра.DevilliveD писав:А при чем здесь он?
Vitalya29
Т.е. сессия дала повноваження відавать г/а на основании договоров купли-продажи,
Azhimut
Ситуация: ну очень длинная строка описания смежников, 120 символов
Azhimut
caracol74
ugin
Volzem123
Azhimut писав: Аппну-ка я свой вопрос
Т.е. сессия дала повноваження відавать г/а на основании договоров купли-продажи,
по-любому дата сессии ранее любого договора купли-продажи
Как я пытаюсь решить проблему:
AdditionalInfo>Рішення сесії місцевої ради та договір купівлі-продажу земельної ділянки від ... № ...
<PropertyAcquisitionJustification>
<Document>001
<DocumentDate>дата решения</DocumentDate>
<DocumentNumber>номер решения</DocumentNumber>
<ApprovalAuthority>без разницы (вытяг все равно не показывает) или
дублировать AdditionalInfo>Рішення сесії місцевої ради та договір купівлі-продажу земельної ділянки від ... № ... ?
и по блоку г/а
<StateActInfo>
...
<EntitlementDocument>
<Document>001</Document>
<DocumentDate>дата решения</DocumentDate>
<DocumentNumber>номер</DocumentNumber>
<ApprovalAuthority>без разниці или
текст как в AdditionalInfo>Рішення сесії місцевої ради та договір купівлі-продажу земельної ділянки від ... № ... ?
Ваши советы, рекомендации. Спасибо
inferi_
sergmsv79
Тетяна
ппзкб
Тетяна
Kato
ппзкб
Тетяна
! | Повідомлення з: Denver |
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється. |
Denver
до чого це. офійно такої послуги немає. якщо чисто по людські реєстратор не контачить, то який варіант. мені, наприклад, інколи кадреєстратор допомагає з координатами, потім я буваю чимось корисна, так і працюємо, один одному допомагаємо
Kato
ппзкб
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/835-2011-пТетяна писав:Добрий день! При реєстрації з/д виникає накладка, де ви берете файл щоб стикувати з вашим?
vitas007
Тетяна
я спрашивала у регистратора насчет такой услуги - ответила, что нет такого фунционала у НКСаvitas007 писав:http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/835-2011-п
координати поворотних точок меж об’єктів кадастру (за один аркуш формату А4 (до 30 точок меж об’єктів)
0,065 розміру мінімальної заробітної плати
Vitalya29
fendak
! | Повідомлення з: Denver |
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється. |
Denver