вони мотивують п.і) перелік обмежень у використанні земельної ділянки;
Гарний вірш, але в нашому випадку немає що і тримати facepalm
ОксанаЗ
troy
Kurilov
troy
Kurilov
malecha
IAlexandrI
Не в декого, а в більшості...... В мене ше не вимагали такого поняття, як "затвердження власником"......, див. вище.....IAlexandrI писав: в декого просто геніальна відповідь "незнаєм ".
Kitsmaniuk
Зважаючи на останні зміни до законодавства райзем відповідальності за склад та зміст тех док не несе, вся відповідальність падає на виконавця.Kitsmaniuk писав: В мене ше не вимагали такого поняття, як "затвердження власником"......, див. вище.....
IAlexandrI
А почему ответ райземов гениальный? Предложите свой вариант. райзем, как и вы читает закон и не может его трактовать, если нет розьяснений. пишите на геокадастр, просите розьяснения , а не задалбывайте районы. Они и сами бы хотели знать ответы.IAlexandrI писав:Як робите "ЗАТВЕРДЖЕННЯ" документації власником згідно статті Стаття 186 ЗКУ:
"14. Технічна документація із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) погодженню не підлягає і затверджується:
Верховною Радою Автономної Республіки Крим, Радою міністрів Автономної Республіки Крим, органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування відповідно до повноважень, визначених статтею 122 цього Кодексу, у разі якщо земельна ділянка перебуває у державній або комунальній власності;
власником земельної ділянки, у разі якщо земельна ділянка перебуває у приватній власності.".
Те саме питання щодо поділу ділянок приватної власності.
На даний момент однієї думки щодо цього від райзема непочув, одні кажу на кад план вписати "ПОГОДЖУЮ _______ ... власник" інші кажуть вставити в тех док листок "погоджую тех док ... (ну і далі по тексту)", в декого просто геніальна відповідь "незнаєм 5+5=? ".
наталияя
kadastrmadastr
Вы правильно все говорите!наталияя писав: А почему ответ райземов гениальный? Предложите свой вариант. райзем, как и вы читает закон и не может его трактовать, если нет розьяснений. пишите на геокадастр, просите розьяснения , а не задалбывайте районы. Они и сами бы хотели знать ответы.
Єто не то! Объяснять думаю не надо! Сами догадаетесь...kadastrmadastr писав: можливо - відповідно до http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/z0391-10 - додаток 1 до Інструкціі
є зразок "технічного завдання", яке затверджується "замовником", якщо поміняти на "власником"?
IAlexandrI
Kolyanthel
Звичайно власник, але орендарю він повинен передати за актом прийому разом з межовими, отже зразу двох кличте+суміжних власників. В акті прийому-передачі межових вказуєте власника та суміжних власників. А ви що на паях межові встановлюєте? Тим більше вони ж в оренді, отже обробляються єдиним масивом. Зазвичай межові на весь масив... А винос та креслення від тих же межових поля, а не на кожну ділянку.Kolyanthel писав: хто має бути присутнім при встановленні меж, власник чи орендар?
WladMir
Я вибачаюсь, трішки неправильно поставив запитання! В моєму випадку, є масив с/г земель (паї), ці землі перебувають в користуванні ФГ, по середині цього масиву розташована моя земельна ділянка,(вона не здана в оренду) я хочу встановити межі своєї земельної ділянки та використовувати її самостійно (одноосібник). Питання наступне, хто має бути присутнім як суміжник при встановлення меж моєї з/д та підписувати акти приймання-передачі межових знаків, орендар (який володіє і користується) чи власник (який володіє, користується і розпоряджається з/д)?WladMir писав: А ви що на паях межові встановлюєте?
Kolyanthel
Kolyanthel писав:ці землі перебувають в користуванні ФГ
loban
WladMir
на мою думку, посилання не зовсім вірне, адже у ст. 118 йдеться мова про користування земельної ділянки. якщо є житлова будівля - звертаємо увагу на п. 3 перехідних положень ЗУ "Про державний земельний кадастр" (якщо не помиляюсь).irinaDZK писав: Земельний кодекс Стаття 118. Порядок безоплатної приватизації земельних ділянок громадянами
Ollych
relax
kadastrmadastr
gelo
kadastrmadastr
Alf
Невідповідності немає. ВСІ акти БЕЗ МІСТОБУДІВНОЇ ІНФОРМАЦІЇ, будинки і споруди є в техдокументації, а на акти не виносились. Мета видачі актів була не реєстрація, а трохи інша! Шведський кадастр: папір А3, в центрі ПРОСТО план ПІСЛЯ ГЕОДЕЗІЇ, нанесена межа по рішенню В КООРДИНАТАХ, затверджується ВЛАСНІСТЬ чи користування, по периметру - геодезична легенда і 5 (п"ять) печаток. ВСЕ! Якщо знайду в архіві - сканую і вкину для відома.Alf писав: Чи як бути з невідповідністю держакту?
ПетроМарченко
vovaz