Відпочинок
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Відпочинок
Підскажить як потрапити в санаторій "Лісова Пісня". Колись там відпочивав, дуже сподобалось, ХОЧУ ЩЕ.
- Сірий
- Молодший спец :)
- Репутація: 0
- Область: Волинська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
- Контактна інформація:
Re: Відпочинок
Якщо мова йде про санаторій "Лісова пісня" що на території Шацьких озер Волинської області, то я знаю бо недалеко звідти родом. Зараз тут самий розгар сезону. Люди приїхали з різних куточків західної України, Києва, зустрічаються навіть із-за кордону.
- SBB
- Спец
- Репутація: 25
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Юридичні послуги
Подскажите пожалуйства, никто не отдыхал в Межводном в Западном Крыму? Какое там море?
Кто нибудь был в Береговом в Карптах?
Берегово не в Карпатах :) но если судить по общеукраинским понятиям, а не закарпатским - то наверно все же да :)
город вина, венгров и термальных бассейнов.
Почитайте - http://novynar.com.ua/blogs/journalists/73/39652, летом неплохо на озере в Дедово (3-4 км от Берегова), рядом Мужиево там единственный золотой рудник в Украине, но уже не работает вроде.
город вина, венгров и термальных бассейнов.
Почитайте - http://novynar.com.ua/blogs/journalists/73/39652, летом неплохо на озере в Дедово (3-4 км от Берегова), рядом Мужиево там единственный золотой рудник в Украине, но уже не работает вроде.
Так я і зараз там. Тільки не в карпатах а в Криму. Море, пиво, ... Супер як для волиняки!Dina2010 писав:Кто нибудь был в Береговом в Карптах?
Додано через 1 година 10 хвилин 53 секунди:
Давайте підтягуйтесь хто поблизу Берегового. Якщо є хто з Бахчисарайського району. Впринципі завтра буду в Севастополі. Можна буде зустрітись якщо є бажаня та час.
- Rond
- Спец
- Репутація: 9
- Область: Хмельницька
- Місце роботи: Землевпорядник органу місцевого самоврядування
Від душі заздрю, тут хоча б поїхати на Світязь LitoТак я і зараз там. Тільки не в карпатах а в Криму. Море, пиво, ... Супер як для волиняки!
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- Yoshemitsu
- Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)
Разів 8 бував на морі і всі 8 отримував лише розчарування. Кругом спека, купа дітей, людей, крику, саме море нагадуе помийне болото. І це відпочинок?!! Ніхт!
А цього літа махнув в карпати в "Санаторій-Синяк"...
И лише єдина думка крутилася кожин день в моїй юній голові: "Господи-Ісусе та це Рай на землі".
Кругом тиша і спокій. Лише ледь чутний вітерець колихає гірську листву. Люди там добрі, ціни не кусаються, а задоволення і внутрішнього спокою (якого так не обхідно в нашій професії) отримаєш море.
А цього літа махнув в карпати в "Санаторій-Синяк"...
И лише єдина думка крутилася кожин день в моїй юній голові: "Господи-Ісусе та це Рай на землі".
Кругом тиша і спокій. Лише ледь чутний вітерець колихає гірську листву. Люди там добрі, ціни не кусаються, а задоволення і внутрішнього спокою (якого так не обхідно в нашій професії) отримаєш море.
- Nat
- Спец
- Репутація: 3
- Область: Дніпропетровська
- Місце роботи: Інше
Ви якесь не таке море вибирали, хто ж Вам виненYoshemitsu писав:Кругом спека, купа дітей, людей, крику, саме море нагадуе помийне болото.

- Yoshemitsu
- Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)
Вибір взагалі-то не великий Чорне та Азовське. Евпаторія, Лиман, Сонячногорск, Оленевка, БП Чайка, КЛ Парус (це ті на яких я побував). А зараз коли я уже сім років стою на шляху самостійності, хоть би мене хто різав, на Українські моря ні ногою.
- makctos
- Спец
- Область: Сумська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Покатушки посвященние дню геодезiста http://offroad.sumy.ua/forum/viewtopic. ... 26&start=0