УВАЖНО, перечитайте тему!
Трансформаційне поле Ntv2 (*gsb)
Добридень панове прошу вашої допомоги.
Є багато справ з відмовами, ситуація слідуюча.
Маю ділянку А в СК 63, маю суміжника (Ділянка Б) здана давно (розробник я) теж в СК 63 підшився до своєї Б ідеально,
обидві земельні ділянки в СК 63 перетину не мають. Здаю на реєстрацію (ділянку А) в 73 перераховую й ділянку Б в 73 перетину немає.
Реєстратор вертає з відмовою перетин Ділянки А із Б перетин менше 1%. Думаю що через перерахунок якась із ділянок трохи сповзла.
Як ви вирішуєте дані питання. Яким чином перераховуєте ділянки ? Дякую.
Перерахунок з СК 63 в МСК 73
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
- zemleustriy-ocinka
- Спец
- Репутація: 159
- Область: Черкаська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Перерахунок з СК 63 в МК 73
Якщо координати спільних поворотних точок ділянки А та ділянки Б ідентичні (як Ви стверджуєте), то перетитину не може бути в принципі... Хтось хитрить - або Ви або реєстратор.
-
- Молоденький(ка)
- Репутація: -1
- Область: Чернівецька
- Місце роботи: Інше
Перерахунок з СК 63 в МК 73
А нас змушують перераховувати що хто порадить ? Нас змушують реєстратори зсилаючись на якісь наказ що можна тільки в 73 здавати.
Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
Ну ні мені ж не хитрить потрібно а справу здати я сам собі не буду яму копати.
-
- Молоденький(ка)
- Репутація: -1
- Область: Чернівецька
Що таке GS або CT ?
- zemleustriy-ocinka
- Спец
- Репутація: 159
- Область: Черкаська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
- vitas007
- Admin
- Репутація: 821
- Область: м.Київ
Якщо це місто, Ваша (архітектура міська чи земельні ресурси саме місцеве управління) повинно замовити трансформаційне поле щоб врівноважити полігонометрію, передати його ЦДЗК та заставити ЦДЗК його вшити в загальне та оновити в НКСі, якщо це за містом Вам потрібно мати поле загальне яке вшито в НКС для 100% спів-падіння.romazeml писав: ↑13 серпня 2019 16:52 Добридень панове прошу вашої допомоги.
Є багато справ з відмовами, ситуація слідуюча.
Маю ділянку А в СК 63, маю суміжника (Ділянка Б) здана давно (розробник я) теж в СК 63 підшився до своєї Б ідеально,
обидві земельні ділянки в СК 63 перетину не мають. Здаю на реєстрацію (ділянку А) в 73 перераховую й ділянку Б в 73 перетину немає.
Реєстратор вертає з відмовою перетин Ділянки А із Б перетин менше 1%. Думаю що через перерахунок якась із ділянок трохи сповзла.
Як ви вирішуєте дані питання. Яким чином перераховуєте ділянки ? Дякую.
УВАЖНО, перечитайте тему!
Трансформаційне поле Ntv2 (*gsb)
Відносно ідентичності перерахунку координат з однієї системи в іншу - адміністратором анонсується налаштування нової інфраструктури для роботи з геопросторовими даними у АС ДЗК; в процесі впровадження серед інших заходів передбачено аналіз ідентичності такого перерахунку та його корегування при необхідності. Щодо інфраструктури для роботи з геопросторовими даними - начеб-то йдеться про оновлення PostgreSQL, GeoServer та інш.
- vitas007
- Admin
- Репутація: 821
- Область: м.Київ
А немає посилання на якусь статтю.?)Сhibis писав: ↑05 вересня 2019 11:13 Відносно ідентичності перерахунку координат з однієї системи в іншу - адміністратором анонсується налаштування нової інфраструктури для роботи з геопросторовими даними у АС ДЗК; в процесі впровадження серед інших заходів передбачено аналіз ідентичності такого перерахунку та його корегування при необхідності. Щодо інфраструктури для роботи з геопросторовими даними - начеб-то йдеться про оновлення PostgreSQL, GeoServer та інш.