Не знаю чому зникла ця традиція по експертах, як на мене, гарне було починання. Пропоную продовжити.
Також пропоную започаткувати традиції писати не тільки, де зле, а де й добре.
Екперта Луговську О.А. (Львівська область) хочу відзначити з позитивної сторони: погодила проект землеустрою по ОСББ, 126 аркушів, то була спроба №4 на висновок. Деякі з попередніх експертів просто писали ліві зауваження, таке враження, не читаючи проекту, легше відправити, ніж вникати.
Експерт Луговська Ольга Анатоліївна (Львівська область)
- Prometheus
- Спец
- Репутація: 321
- Область: Житомирська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Саме Луговська Ольга Анатоліївна не погодила один із моїх проектів мов там має бути акт п-п. Хоча в проекті розписано чому його там немає і навіть додане роз'яснення Держгеокадастру
Пофіг їй на закон
Відправлено через 21 секунду:
Пофіг їй на закон
Відправлено через 21 секунду:
підтримую
- malecha
- Спец
- Репутація: 35
- Область: Тернопільська
- Контактна інформація:
Безперечно, що так буде - комусь погодили, комусь ні. Але, як на мене, саме обговорення може створити хоч якийсь рейтинг. Але бачу користувачі і надалі, як і 10 років тому і 5 років тому сидять тихенько за прицнципом "буду споглядати".
-
- Спец
- Репутація: 219
- Область: Київська
- Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)
Не по темі
А який в цьому сенс. У всіх експертів буває поганий або хороший настрій. А те шо на форумі їх хвалить чи ругать ні до чого хорошого не привиде. Власне через це що результату нема. Тому такі теми стають не актуальні потихеньку. Я якщо вже дали відмову, яка із ряду вон виходяща, або навпаки варта уваги, то тоді є загальна тема з відмовами. ІМХО
- malecha
- Спец
- Репутація: 35
- Область: Тернопільська
- Контактна інформація:
Ну, то Ви хочете сказати, що висновок має залежати від настрою експерта?tops_a писав: ↑01 листопада 2018 10:12 А який в цьому сенс. У всіх експертів буває поганий або хороший настрій. А те шо на форумі їх хвалить чи ругать ні до чого хорошого не привиде. Власне через це що результату нема. Тому такі теми стають не актуальні потихеньку. Я якщо вже дали відмову, яка із ряду вон виходяща, або навпаки варта уваги, то тоді є загальна тема з відмовами. ІМХО
Ну як мінімум створити рейтинг експертів. Хай би читали про себе, удосконалювалися.
Звичайно, медаль завжди має дві сторони.
Але як проектант - на нього можна скаргу накатати, опублікувати її, сертифікат анулювати без права захисту, а як експерт - так хоч зробити відомими. Але ж ми за часту і надалі всього і всіх боїмося і надаємо перевагу сидіти і спостерігати. Якось так.
-
- Спец
- Репутація: 219
- Область: Київська
- Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)
Звісно не має, але нажаль залежить. (як і багато чого в нашому житті)
А тут погоджуюсь