Масові відмови у реєстрації (київських реєстраторів)
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
- vitas007
- Admin
- Репутація: 821
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Інше
По місту Києву реєстратори ДГК у м.Києві "клепають" масово безпідставні відмови у реєстрації як по технічним документаціям так і по проектам після погодження екстериторіальністю... (але для своїх фірм такі "зауваження" проходять)
Готуємо лист із відмовами на Колотіна...
Є бажаючи, приєднуйтеся)))
Відмови ДГК київ.rar
Готуємо лист із відмовами на Колотіна...
Є бажаючи, приєднуйтеся)))
Відмови ДГК київ.rar
-
- Спец
- Репутація: 219
- Область: Київська
- Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)
От прікол. Перша ж фотка яку побачив щодо зауваження по тому, що кадастрова зона має бути з 12 значеннь, і зразу уявив собі людину яка читає таку скаргу.
На хвилинку це є критична помилка, програма просто сама не пропустьть файл далі.
На хвилинку це є критична помилка, програма просто сама не пропустьть файл далі.
-
- Молодший спец :)
- Репутація: 2
- Область: Житомирська
Київ відстає. В Житомирській області 12 цифр пишемо вже місяців 2. Роблю це в блокноті, а ще міняємо місцями цільове призначення і код використаня.Житомир "рулить" бля.
- vitas007
- Admin
- Репутація: 821
Свіжачок

► Показати
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Спец
По першій мало даних. Можливо дійсно щось напутали в ОФ і документації (мало даних).
Напевно в останньому випадку десь не вірно підписали обмінний файл, і програма не змогла його пропустити. Тому і отримали відмову.
Напевно в останньому випадку десь не вірно підписали обмінний файл, і програма не змогла його пропустити. Тому і отримали відмову.
-
- Спец
vitas007, Ви просто поставили так тему, що типу караул, убивають, дають не вірні відмови, неправомірно, рубають на корню і так далі. А по-факту відмови так собі, З самого тексту нічого не понятно, хто прав а хто не прав. Наприклад скільки я бачив що організації зводяться з накладкама, в ОФ виправлять координати, а в документації ні. А тоді кажуть: я ж би потом виправив, за шо відмова
, реєстратор засранець не любить мене.
А от щодо правельності хмл а скиньте підписаний, який ви давали реєстраторі і я теж хочу його неофіційно прогнати. І тоді ми з вами дійдемо до консенсусу. І Вам спокійніше буде. Тільки скидайте саме той, який ви давали реєстратору. Доречі, іноді організації записують не ті файли.

А от щодо правельності хмл а скиньте підписаний, який ви давали реєстраторі і я теж хочу його неофіційно прогнати. І тоді ми з вами дійдемо до консенсусу. І Вам спокійніше буде. Тільки скидайте саме той, який ви давали реєстратору. Доречі, іноді організації записують не ті файли.
-
- Спец
777, реєстратор формує заяву, але не переходьть на новий етап, і можна подивитсь накладку, а можливо в файлі наявні критичні помилки які не дадуть сформувати заяву.
tops_a, дякую за роз'яснення, але для цього треба мати знайомого кадастрового реєстратора? Або, якщо ділянка знаходиться в Києві, можна прийти на особистий прийом до кадастрового реєстратора, який працює по Київській області та попрохати провести такі дії?
-
- Спец
- Репутація: 71
- Місце роботи: Юридичні послуги
А як у Вас справи з відмовами кад.реєстраторів у звязку з розробкою Проектів чи ТД через "принцип мовчазної згоди"? тобто без дозволу с\ради, ГУ чи РДА?
caseya, в м. Києві це не підстава для відмови. Напевно київські кадастрові реєстратори ще не читали суддівську тяганину по справі 817/2098/14 

-
- Спец
- Репутація: 71
- Місце роботи: Юридичні послуги
777, Вам пощастило
а в нас таких відмов хоч греблю гати 

Це де?
Я точно не знаю, може в Києві такі відмови є, але я точно знаю, що фізичні особи реєструють.
caseya, справа ще в тому, що на отримання рішення Київради йде часу близько року, іноді більше, тому основна маса проектів робиться з мовчазної згоди. Якщо всім відмовляти, тоді роботи не буде.

Востаннє редагувалось 12 липня 2018 03:34 користувачем 777, всього редагувалось 1 раз.
-
- Спец
777, скиньте в пп файл який Вас цікавить, (підписаний і не підписаний ецп)
-
- Модератор
- Репутація: 162
- Область: Черкаська
Доброго дня, хто отримував відмови, що не підходить довіреність? По Київу!
-
- Вже не початківець
- Репутація: 0
- Місце роботи: Приватні проектні організації
alex134, мабуть багато хто, хочуть щоб в довіреності були прописані конкретні повноваження на представництво в ДГК Києва
-
- Модератор
- Репутація: 162
- Область: Черкаська
=_ZV_=, я це розумію, але якщо прописано представляти в управліннях Держгеокадастру, якщо користуватися логікою, то ГУ ДКГ м. Києва входить до управлінь Держегеокадастру, просто де логіка у відмовах??
У мене такі відмови ідуть постійно, якщо в довіреності конкретно не прописано ... представляти .... в ГУ ДГК у м. Києві
фрази: в усіх установах і т.д. і т.п. не проходять
Відправлено через 9 хвилин 5 секунд:
А взагалі у мене купа відмов на проекти по Києву, з аргументацією обгрунтувати цільове призначення, обгрунтувати межі ділянки, графічні матеріали привести у відповідність, а ще така була "відомості про обмеження в паперовому документі привести згідно паперового документу"
І ніякі консультації з реєстраторами не допомагають вирішити ці зауваження, бо коли прихожу консультуватись, то реєстратор сам не знає, що це за зауваження, тим більше, що його давала начальник відділу
Відправлено через 2 хвилини 16 секунд:
в 2018 році хтось подавав на реєстрацію онлайн по Києву?
Вибори наближаються!!!!
в 2018 році хтось подавав на реєстрацію онлайн по Києву?
Відправлено через 4 дня 5 годин 48 хвилин 18 секунд:
Отримав новий шедевр відмови по Києву:
Обґрунтувати та зазначити факт виконання обов’язків землевласника відповідно до вимог ст. 91 ЗКУ
Відправлено через 22 хвилини 51 секунду:
Коли вже буде екстериторіальна реєстрація земельних ділянок?
Відправлено через 4 дня 5 годин 48 хвилин 18 секунд:
Отримав новий шедевр відмови по Києву:
Обґрунтувати та зазначити факт виконання обов’язків землевласника відповідно до вимог ст. 91 ЗКУ
Відправлено через 22 хвилини 51 секунду:
Коли вже буде екстериторіальна реєстрація земельних ділянок?