Маю 1,5 га землі за селом. Землі ОСГ призначення. Є бажання вирити водойму площею 50 соток, для розведення риби.
Які мої подальші дії? Чи потрібно переоформлювати землі з ОСГ?
Дозвіл на копання ставу
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
- solim
- Спец
- Репутація: 201
- Область: Рівненська
- Місце роботи: Землевпорядник органу місцевого самоврядування
Дозвіл на копання ставу
Почитайте тут - https://zemres.com/forum/viewtopic.php?t=5256
-
- Репутація: 0
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Не маю відношення до землевпорядкування
Дозвіл на копання ставу
solim, дякую, я почитав, але тема стара, можливо якись нові стандарти.
І цікаво з чим я зіткнусь, якщо просто вирию ставок без дозволів і переоформлень, але на приватизованій землі?
І цікаво з чим я зіткнусь, якщо просто вирию ставок без дозволів і переоформлень, але на приватизованій землі?
- Nat
- Спец
- Репутація: 3
- Область: Дніпропетровська
- Місце роботи: Інше
Дозвіл на копання ставу
Спробуйте розпочати, те, з чим стикнетеся, підтягнеться само у процесіkotov94 писав: ↑19 липня 2017 15:32І цікаво з чим я зіткнусь, якщо просто вирию ставок без дозволів і переоформлень, але на приватизованій землі?