Склалася така ситуація, коли мій проект землеустрою (проект землеустрою щодо відведення зем. ділянки для с/г робіт) не погоджують, через те що він накладається на іншу ділянку.
В усній формі держземагенство дає відповідь що вільні земель на території яка вказана в розпорядженні - відсутні.
Але мені чомусь не віриться що це так і я не хочу знову тратити час і кошти на нову документацію.
Я вирішив на підставі закону "про доступ до публічної інформації" зробить інформаційний запит до держземагенства
наданням такої інформації:
1. площа земель запасу
2. площа земель зерезвного фонду
так як з цих земель мені виділяється земля.
Суть в тому, щоб письмово отримати відповідь про наявність вільних земель і далі юридично силатись на цей документ.
Чи правильно складений запит і яким чином ще можна дізнатись таку інформацію?
інформаційний запит до Держземагенства за наявністю вільних земель
Скарги громадян... Шляхи їх вирішення. Ділимось досвідом
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
fort
Oleg
-
- Спец
- Репутація: 88
- Область: Черкаська
- Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)
-
0
- Цитата
Як це так може бути? Перетин ділянок видно тільки під час їх проведення держреєстрації держкадреєстратором. А при погодженні проекту в ньому має бути Ваше клопотання та дозвіл органу хто розпоряджається землею на виготовлення проекту, довідка з 6-зем де видно з яких земель надається ділянка. Якщо так написали у висновку про відмову в погодженні проекту - строчіть на них скаргу в прокуратуту чи ше кудись, оскільки спец що робив висновок про погодження далі чим за проект не мав права сунути носа згідно статті 186-1 ЗКУ.fort писав:Склалася така ситуація, коли мій проект землеустрою (проект землеустрою щодо відведення зем. ділянки для с/г робіт) не погоджують, через те що він накладається на іншу ділянку.
cerdred
-
- Молоденький(ка)
- Репутація: 0
- Область: Миколаївська
- Місце роботи: Не маю відношення до землевпорядкування
-
0
- Цитата
cerdred,
Є рішення суду на землю, є розпорядження РДА на розробку проекту, є викопіювання і зроблений проект.
По проекту дали висновок, в якому вказані пункти що доробить. Все зробив крім акт-прийомки передачі меж з суміжником. Суміжник не підписує. Написав про це в дерзжемагенство і дали відповідь що моя ділянка накладається на іншу.
Виходить що як такого висновку про відмову в погодженні не дають, а тільки не виконаний пункт про погодження меж. І проект завис.
Писав про це тут /viewtopic.php?f=39&t=6151
Писав на прокуратуру про порушення кримінальної справи. Прокуратура написала відмову в порушенні і просто перенаправила як запит до обласного держземагенства.
Є рішення суду на землю, є розпорядження РДА на розробку проекту, є викопіювання і зроблений проект.
По проекту дали висновок, в якому вказані пункти що доробить. Все зробив крім акт-прийомки передачі меж з суміжником. Суміжник не підписує. Написав про це в дерзжемагенство і дали відповідь що моя ділянка накладається на іншу.
Виходить що як такого висновку про відмову в погодженні не дають, а тільки не виконаний пункт про погодження меж. І проект завис.
Писав про це тут /viewtopic.php?f=39&t=6151
Писав на прокуратуру про порушення кримінальної справи. Прокуратура написала відмову в порушенні і просто перенаправила як запит до обласного держземагенства.
fort
-
- Спец
- Репутація: 0
- Область: Донецька
- Місце роботи: Інше
-
0
- Цитата
Возможно это Вам как-то поможет http://www.golovan.ua/publikaciji/blog/ ... ticle/104/fort писав:Я вирішив на підставі закону "про доступ до публічної інформації" зробить інформаційний запит до держземагенства
наданням такої інформації:
1. площа земель запасу
2. площа земель зерезвного фонду
так як з цих земель мені виділяється земля.
Суть в тому, щоб письмово отримати відповідь про наявність вільних земель і далі юридично силатись на цей документ.
Чи правильно складений запит і яким чином ще можна дізнатись таку інформацію?
NordMan