Трохи історії: на ПК стояв MS Office і при роботі з програмою не було не яких проблем.після тотального винищення ... було встановлено Open Office, після чого стала з'являтися помилка при формуванні звіту:
"Виникла непередбачена помилка під час спроби створити об'єкт Excel!Номер помилки: 429"
хтось може допомогти вирішенням проблеми?
Помилка 429
Питання по формі 6-зем
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
zeroocool
- Oleg
- Спец
- Репутація: 82
- Область: Волинська
- Місце роботи: Інше
-
0
- Цитата
Так тут, я так думаю, все очевидно - встановіть назад ексель - і буде Вам щастя)zeroocool писав:Виникла непередбачена помилка під час спроби створити об'єкт Excel!Номер помилки: 429
Oleg
-
- Репутація: 0
- Область: Херсонська
- Місце роботи: Землевпорядник органу місцевого самоврядування
-
0
- Цитата
це логічно але офіс треба купляти, а це не дуже здорово... потрібен інший вихід...Так тут, я так думаю, все очевидно - встановіть назад ексель - і буде Вам щастя)
zeroocool
- Denver
- Спец
- Репутація: 123
- Область: Київська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
-
0
- Цитата
Можна придбати окремо Excelzeroocool писав:але офіс треба купляти
Востаннє редагувалось 17 грудня 2013 13:18 користувачем Denver, всього редагувалось 1 раз.
! | Повідомлення з: Denver |
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється. |
Denver
-
- Репутація: 0
- Область: Херсонська
- Місце роботи: Землевпорядник органу місцевого самоврядування
-
0
- Цитата
мені б програмне вирішення проблеми... фінансово то таке.. немає ні кого хто б знав на чому написана программа?Denver писав: Можні придбати окремо Excel
в принципі я знайшов рішення але воно не дуже легальне... morgayu
zeroocool
Oleg
Помилка 429
-
0
- Цитата
Виникла схожа проблема. Після встановлення ліцензійного пакету Офісу 2010 при формуванні звіту виникає помилка: "Виникла непередбачена помилка під час спроби створити об'єкт Exsel! Номер помилки:13". На піратському Офісі 2007 працювала нормально. Не дуже хочеться зносити ліцензійний софт і вертитись до піратського, Можливо хтось знає вирішення проблеми?
Gardner