Denver, Шановний!
1. Ви ФОП, а мені потрібні зазначені атрибути для посадової особи підприємства...
2. "Для виготовлення ЕЦП - паспорт+код. Для виготовлення Печатки - паспорт+код+сертифікат." - та невже так просто? :)
3. "Можете відфільтрувати мої повідомлення і там буде приклад печатки моєї, та організація в якій я замовляв ЕЦП." - в Київі? за гроші? аби як та аби що? Пффф... Зупиниться, зараз лусну зі сміху...

Це як "контрабандый товар!!! - Вся контрабанда делается в Одессе, на Малой Арнаутской"..
І як, проставляєте ЕЦП на XML? І її приймають? ;)
4. "... Ви хоч пробували звернутися в організації, які займаються виготовленням печаток, та ЕЦП?
Перші результати в Гуглі:
Текст:
http://www.price-list.kiev.ua/choice/pe ... index.html печатки і Запоріжжі
http://ukrcc.com/ua/branches/region=08 ЕЦП в Запоріжжі...."
- Ви дійсно вважаєте, що на периферії такі "нуби" мешкають? :) Ми ще не отримали сертифікат (вже були повідомлені, що він вже виготовлений), коли я почав займатися питанням "що, де, коли"... Так ось, Ви не повірите - КРЕДИТОВАНИЙ ЦЕНТР СЕРТИФІКАЦІЇ КЛЮЧІВ "УКРАЇНСЬКИЙ СЕРТИФІКАЦІЙНИЙ ЦЕНТР" - це перша установа, в якій я намагався з'ясувати наведене питання... До дійсного часу, останній дзвінок був сьогодні, до мого першого поста, ні в цьому центрі, ні в інших, НІХТО не знає, що це таке "ЕЦП сертифікованого інженера-землевпорядника".. І, як барани, повторюють одне й те ж саме - "ми виготовляємо ЕПЦ тільки для Податкової та Пенсійного фонду". Починаєш в сотий раз пояснювати - а мені знову "за рибу гроші"... Така ж сама ситуація в дозвільному центрі - ніхто не може зрозуміти, як можливо виготовити печатку не на юридичну особу або на ФОП, а на посадову особу підприємства з дуже цікавим правовим статусом...
Так що, доки я не побачу конкретну інформацію з наведеного питання - хто виготовляє ключ ЕЦП для технічки та за яким засобом він буде адаптований до державного реєстру, за яким правовим статусом можливе виготовлення круглої печатки для інженера, - Ваші "шпильки" летять мимо...