Еталон проекту відводу
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
- Oleg
- Спец
- Репутація: 82
- Область: Волинська
- Місце роботи: Інше
Еталон проекту відводу
З дозволу balamyt82 викладаю Еталон проекту відводу 7Мб http://zemres.com/data/etalon.rar
- Oleg
- Спец
Re: Еталон проекту відводу
Ну так не полінувались би - а виклали сюди. А то усі тільки й люблять когось у чомусь .... :evil:Konovalov писав:ерунда у меня есть в електронном виде
- Oleg
- Спец
Нижче форми швидкої відповіді є кнопочка(вкладка) "Завантажити файл" Тільки завантажити максимум можна до 6Мб. Найкраще кидайте мені на електронку - я прикріплю :)
oleg @ zemres.com (пробіли прибрати)
oleg @ zemres.com (пробіли прибрати)
-
- Спец
- Репутація: -2
- Область: Одеська
В мене є шаблон проекту відведення з гіперсилками, якщо комусь потрібен то звиртайтесь, на вашу електр.адресу вишлю, бо він містить 748 КБ і я не можу розмістити його тут.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Интересно было бы узнать ... существует ли еще какая-то нормативно - технические документы или просто примерные образцы по другим видам документации по землеустройству.. либо образец и состав материалов инвентаризации...
-
- Спец
А у кого є еталон схвалений науково-технічною радою 10.06.2004 р.? Поділіться будьласка
- Cadastre&Land
- Репутація: 0
- Область: Харківська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Еталон проекту відводу в електронному вигляді
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Спец
Дуже дякую, а ось графічні матеріали є? ...(((
-
- Молоденький(ка)
- Контактна інформація:
....а нема ,,//,, ...завтикали....1анна писав:Дуже дякую, а ось графічні матеріали є? ...(((
- Cadastre&Land
- Область: Харківська
А еталону графічних матеріалів у мене, на жаль, немає1анна писав:Дуже дякую, а ось графічні матеріали є? ...(((

- ExTreme
- Спец
- Репутація: -16
- Область: Житомирська
Re: Еталон техн.докум. на оренду фіз .осіб
де б узяти зразок технічки при наданні ділянки на умовах оренди, чи вона ж така як і при приватизації?
- Volodar
- Спец
- Репутація: 53
- Область: Житомирська
Re: Еталон техн.докум. на оренду фіз .осіб
Вона така як і при приватизації. Див. ЗУ "Про землеустрій", Інструкція про порядок складання....ExTreme писав:де б узяти зразок технічки при наданні ділянки на умовах оренди, чи вона ж така як і при приватизації?
К Эталону прилагается УКЦВЗ (со стр. 109). Скачал УКЦВЗ с сайта Земельной спілки України - коды не совпадают. Проверял еще из одного источника - тоже не совпадают с "эталонными". Кто сталкивался и где правда?
- malecha
- Спец
- Репутація: 35
- Область: Тернопільська
- Контактна інформація:
ТУТ говорили про УКЦВЗAlex111 писав:К Эталону прилагается УКЦВЗ (со стр. 109).
Додано через 24 хвилини 52 секунди:
це тут Ви шукали?Alex111 писав:с сайта Земельной спілки Україн
мало чим відрізняється від істини, проблема в нумерації та ентерах, текст в основному збережений.
як на мене, тут чіткіше.
правда в зусилях, прикладених до її пошуків.Alex111 писав:Кто сталкивался и где правда?
Классификатор подразумевает наличие кода. Если вариантов несколько - то это не классификатор. В ДЗК принимают по варианту Эталона.
-
- Молоденький(ка)
- Контактна інформація:
а як користуватися Вашими гіперпосиланнями???? Uchoba1анна писав:В мене є шаблон проекту відведення з гіперсилками, якщо комусь потрібен то звиртайтесь, на вашу електр.адресу вишлю, бо він містить 748 КБ і я не можу розмістити його тут.
- Nat
- Спец
- Репутація: 3
- Область: Дніпропетровська
Повідомлення з ПРИКЛАДЕНИМ файлом. Натиснути на слово "Проект" у "рідному" повідомленні не пробували? ;-)neo2020 писав:
а як користуватися Вашими гіперпосиланнями???? Uchoba
-
- Молоденький(ка)
- Контактна інформація:
я не те мав на увазі... проект я то закачав, відкрив...Nat писав:Повідомлення з ПРИКЛАДЕНИМ файлом. Натиснути на слово "Проект" у "рідному" повідомленні не пробували? ;-)
В кінці проекту є аркуш де вказані всі дані про користувача, площа земельної ділянки... Я так розумію що автор зробила собі шаблон, щоб спростити процедуру виготовлення технічної документації (ввела туди всі дані і пустила на друк...), але таке не зпрацьовує...
яка мета тих гіперпосилань???? !Moroz!
- Nat
- Спец
- Репутація: 3
- Область: Дніпропетровська
Ну - взагалі то з файлу можна розібрати структуру бази даних - які відомості вносяться. Відкривайте табличний редактор, задавайте поля ідентичні тим, що в тексті архіву, приєднуйте до документу базу даних і працюйте. Звичайна робота з "розсилками"neo2020 писав:яка мета тих гіперпосилань???? !Moroz!

Чи вам треба було базу даних викласти? :shock:
Я не юрист. Но, думаю, "нормы" не получится.Dubon писав:Предлагаю обмениваться графическими материалами, будем создавать Кадастровые планы и дополнять их замечаниями друг-друга, таким образом и получется единая норма Кадастровых планов))) :D :D![]()
Да и чисто технически ни юридически это не будет нормой. Чем потом доказать ДЗК-цам или экспертизе что это НОРМА? В некоторых регионах на кадастровом плане ставят печать всех-привсех служб которые могут согласовывать. В заключения вносить смежников :shock: ... Эти перлы можно извлекать из высновков Киевской экспертизы (ГОСКОМЗЁМА) когда начали эксперты со всех уголков Украины проверять.Zemljanoj писав: Я не юрист. Но, думаю, "нормы" не получится.
Вот если такую "норму" хорошо подготовить, подробненькую инструкцию составить и хотя бы получить позитивное письмо из Держкомзема, Тогда, с нятяжкой, это можно будет назвать нормой. Но использовать для работы с ДЗК и тер органами, думаю, будет можно.
Не ну Вот исчё ... Спасение утопающих дело рук самих утопающих... да и письма у нас по моему ни есть документ...Zemljanoj писав:Вот если такую "норму" хорошо подготовить, подробненькую инструкцию составить и хотя бы получить позитивное письмо из Держкомзема, Тогда, с нятяжкой, это можно будет назвать нормой. Но использовать для работы с ДЗК и тер органами, думаю, будет можно.
-
- Молодший спец :)
- Репутація: 15
- Область: Львівська
народ допоможіть бо шеф вже з....... конкретно де можна нарити які є розміри табличок і розмір шрифтів на кадастрових планах і проектах відводу
Еталон проекту відведення дещо застарів, можливо від 1999 року він коректувався офіційно?