in5 писав:
Щодо Explode, то це - стандартна поведінка автокаду, так і має бути. Але, якщо ви хочете щоб текст не зникав, то використовуйте команду Burst (з ExpressTools). А ще краще, скажіть для чого ви розбиваєте блок, можливо я пораджу якийсь інший варіант.
Дякую, тут я трошки розібрався, можна і не "взривати" :) В мене вдома чомусь при кліканні на текст вікно з редагуванням атребутів не вискакувало - тому я хотів використати Explode, щоб мати можливість змістити текст (ділянка вужча, ніж запис ПІБ, наприклад)
тут був помилковий текст :))
Стосовно
Burst (з ExpressTools) - не бачу такого, якщо можна то якось детальніше:)
in5 писав:
Щодо переключання клавіатури, то я додам можливість вводу і латинських букв. Хоча простіше клацнути правою і вибрати необхідний пункт з випадаючого меню.
За те що додасте, дякую, а от про клік правою і як це і що це, я не зрозумів:(
in5 писав:
А от з імпортом теки важко. Я не здогадуюсь чому він може не працювати. Видає якісь помилки? Що пише в командному рядку? Яка ОС?
Ніяких помилок. тиша та і все в командному рядку після
Т+Enter
Regenerating model.
AutoCAD menu utilities loaded.
Command:
Command:
Command: T
Command:
Виберіть спосіб [Файл/Тека] <Файл>: *Cancel*
; error: Function cancelled
Command:
Command:
Command: T
Command:
Виберіть спосіб [Файл/Тека] <Файл>: т
Command:
Command:
IN5READ
Виберіть спосіб [Файл/Тека] <Файл>: ф
Файл <D:=111111111=3221486000000000000.xml>... ОК
Command:
Він 7 х32, Автокад 2006
Додано через 11 хвилин 25 секунд:
in5 писав:
Якщо ви додали файл в автозавантаження, то так і має бути, але, якщо "імпортером" користуєтесь рідко і не хочете постійно бачити це повідомлення, то причепіть його до кнопки з такою командою ^C^C^P(or c:in5read (load "in5read")) in5read;
Admin писав:Можна створити (вивести) копочку на панель інструментів - і там буде прописана команда запуску.
це ніби зробив, маю свою панельку, а в ній кнопочку по якій загружається In5Read.fas, а тицьнувши ще раз викликається вікно імпорту обмінного файлу. Так має працювати?