ExTreme писав:...при сдаче в территор.орган земресурсов -попробывать расспечатать хмл файл на бумагу и отдать под роспись +скан этого же на диск???
А що Ви скажете, якщо у Вас відмовляться приймати під розпис якісь розпечатки, достовірність яких також неможливо встановити?
Ваша пропозиція виходу - варіант, але нажаль далеко не панацея.
Katze писав: Така інструкція називається "договір на складання обмінного файлу", згідно договору платите гроші (немалі) фірмочкі при ДЗК і Ваш обмінний файл буде без "помилок".

Особисто я тут не бачу жодного лишнього або неправдивого слова. Так і є!
ExTreme писав:Offtopic: А ви случайно не представник ціїє фірмочки при ДЗК!!?
Тут, в принципі, я не помітив переходу на особистості. Помітив інше. Як, виявляється, нами легко маніпулювати.
Ще рік тому усі гострі стріли і прокльони адресувались виключно на ДЗК - так звану "імперію зла". Сьогодні вже "розсадником зла" є Держкомзем. І тоді і зараз "земельною мафією" були і є приватні землевпорядні організації. Тепер почнемо шукати ворога серед "карманних" фірмочок "властьімущіх". Але! Працюють у цих всіх структурах звичайні люди, читай - наймані працівники, які виконують певні обов'язки (інше питання - з яким завзяттям

). Одиин, далеко не дурний, казав: "Разделяй и властвуй!". Тобто поки ми з'ясовуємо відносини між собою, ми не здатні звернути увагу на головне - хто нами керує і куди веде. А щоб ми не відволікались від своєї "мишиної возні" нам через деякий період часу знову підкинуть черговий об'єкт для внутрішніх розборок - наприклад БТІ, тощо
ExTreme писав:Я конечно извиняюсь,но ви то тут причем,или ви мать Тереза,что защищаете не нуждающихся в помощи!
.
Це як мінімум - не коректно.