Re: Отримання ліцензії
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Re: Отримання ліцензії на виконання землевпорядних робіт
Ребята, помогите, кто получил лицензию на землеоціночні роботи - поделитесь в личку образцами документов, которые нужны для получения лицензии!!!
На ЧП или фирму? есть только на чп.zanoza писав:Ребята, помогите, кто получил лицензию на землеоціночні роботи - поделитесь в личку образцами документов, которые нужны для получения лицензии!!!
-
- Молоденький(ка)
- Репутація: 2
- Область: Харківська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Если можно, то сбросте образцы документов на землеоценочные и землеустроительные работы для ЧП. Заранее благодарен.
Думаю можно.Денис писав:Шановні колеги. Підкажіть будь - ласка чи можливо отримати землевпорядну ліцензію на ФОП, яка має трирічний стаж роботи, диплом ЛДАУ «Землевпорядкування та кадастр» та повірене геообладнання :
• Теодоліт 3Т2КП
• Електронна рулетка Leica Disto A5
• Рулетка 50 м.
Наперед дякую
- Nat
- Спец
- Репутація: 3
- Область: Дніпропетровська
- Місце роботи: Інше
Не по темі
Денис, Вам не здається, що Ви дещо схожі на більш "старого" форумчанина Korumа? ;-)
Я типу намєкаю на п. 3.5 Правил форуму щодо аватарки
Я типу намєкаю на п. 3.5 Правил форуму щодо аватарки
- Nat
- Спец
- Репутація: 3
- Область: Дніпропетровська
Денис писав:Я тебе не зрозумів, що саме ти маєш на увазі?
Не по темі
По-перше, ми з Вами на брудершафт не пили.
По-друге, читаємо Правила форуму:
По-друге, читаємо Правила форуму:
Коротше, змініть аватарку аби Вас не приймали за Korumа (чому саме Вам міняти пояснювати?)3. На форумі забороняється:
3.5. Свідомо використовувати або імітувати елементи дизайну конференції, чужі імена чи псевдоніми (ніки), а також графічні елементи, що, в свою чергу, може призвести до того, що Вас будуть сприймати за іншого учасника Форуму ...
Однозначно необходим стаж 3 года у специалиста "Землеустройство и кадастр".savik писав:Добрый день!!!Подскажите, возможно ли получение лицензии на землеустроительные работы, если стаж сотрудника свыше трех лет на должности инженера-землеустроителя но с дипломом специалиста "геоинформационные системы и технологии" и 1 год с дипломом специалиста "Землеустройство и кадастр"? Или необходимо получить стаж 3 года с дипломом специалиста "Землеустройство и кадастр"?
вопрос: наша фирма хочет выполнять работы проектированию севооборотов согласно новым правилам лицензирования нужно просто показать дипломы специалистов(почвовед и агроном). Так ли это или есть подводные камни?
Шановні коллеги, хто отримав не так давно ліцензію на землевпорядні роботи, дуже треба зразок заяви та зразки наказів про призначення відповідальних та створення підрозділу, скиньте в личку!!!
- malecha
- Спец
- Репутація: 35
- Область: Тернопільська
- Контактна інформація:
Наказ в нас був такий, найголовніше формулювання в тому наказі, те що виділене жирним шрифтом, саме так має писатися, а не якось там "відповідальний за якість робіт" чи ще щось.комп писав: зразок заяви та зразки наказів про призначення відповідальних та створення підрозділу, скиньте в личку!!!
Щодо звяви - так вона є в додатках до наказу про ліцензійні умови. Ми брали саме звідти.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
ПОВТОРЯЮ ВОПРОС: наша фирма хочет выполнять работы проектированию севооборотов согласно новым правилам лицензирования нужно просто показать дипломы специалистов(почвовед и агроном). Так ли это или есть подводные камни?
Сегодня сказали что если я хочу добавить вид работ это всё равно что получать лицензию.
Сегодня сказали что если я хочу добавить вид работ это всё равно что получать лицензию.
Для начала вопрос: какие лицензии есть у Вашей фирмы?cemen писав:ПОВТОРЯЮ ВОПРОС: наша фирма хочет выполнять работы проектированию севооборотов согласно новым правилам лицензирования нужно просто показать дипломы специалистов(почвовед и агроном). Так ли это или есть подводные камни?
Кому? Я так розумію - тому хто видає ліцензію, оджеcemen писав:нужно просто показать дипломы специалистов
правильно сказали.cemen писав:Сегодня сказали что если я хочу добавить вид работ это всё равно что получать лицензию
Если у него старая лицензия, то да, а в новых уже видов работ нет.zemkov писав: Кому? Я так розумію - тому хто видає ліцензію, одже
правильно сказали.
Шановні коллеги, хто отримав не так давно ліцензію на землевпорядні роботи (ФОП), дуже треба зразок усіх необхідних документів, скиньте в личку!!!
-
- Спец
- Репутація: 15
- Область: Полтавська
Вопрос к тем, кто сдавал документы на получение (и т.п.) лицензии в бытность уже АГЕНТСТВА-а насколько оно, а не комитет является органом лицензирования? Были ли (будут ли) в ближайшем прошлом (будущем) комиссии? И с какой печатью получаете лицензии? Интересующий промежуток времени - июнь-июль. Я осознаю наивность вопроса, но вдруг таки есть информация...
П О С Т А Н О В А КМУ від 22 червня 2011 р. N 712 "Про внесення змін до переліку документів, які додаються до заяви про видачу ліцензії для окремого виду господарської діяльності".
|----------------------------------------------------------------|
|32. |Проведення робіт із |засвідчені в установленому |
| |землеустрою, землеоціночних |порядку копії |
| |робіт та земельних торгів |кваліфікаційного свідоцтва |
| | |оцінювача з експертної |
| | |грошової оцінки земельних |
| | |ділянок (у разі отримання |
| | |ліцензії на виконання |
| | |землеоціночних робіт) та |
| | |витягу з Державного реєстру |
| | |оцінювачів з експертної |
| | |ділянок |
| | | |
| | |відомості за підписом |
| | |заявника - суб'єкта |
| | |господарювання (за формою, |
| | |встановленою ліцензійними |
| | |умовами) про наявність |
| | |матеріально-технічної бази, |
| | |необхідної для провадження |
| | |відповідного виду |
| | |господарської діяльності |
|----+-----------------------------+-----------------------------|
|----------------------------------------------------------------|
|32. |Проведення робіт із |засвідчені в установленому |
| |землеустрою, землеоціночних |порядку копії |
| |робіт та земельних торгів |кваліфікаційного свідоцтва |
| | |оцінювача з експертної |
| | |ділянок (у разі отримання |
| | |ліцензії на виконання |
| | |землеоціночних робіт) та |
| | |витягу з Державного реєстру |
| | |оцінювачів з експертної |
| | |ділянок |
| | | |
| | |відомості за підписом |
| | |заявника - суб'єкта |
| | |господарювання (за формою, |
| | |встановленою ліцензійними |
| | |умовами) про наявність |
| | |матеріально-технічної бази, |
| | |необхідної для провадження |
| | |відповідного виду |
| | |господарської діяльності |
|----+-----------------------------+-----------------------------|
- dexter3000
- Спец
- Репутація: 10
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Не маю відношення до землевпорядкування
Выдавать лицензии пока продолжает реорганизовываемый Госкомзем. лицензии подписываются главой комиссии по реорганизации. Агентство соответствующие функции до изменения некоторых актов Кабинета Министров Украины выполнять не будет.Кремень писав:Вопрос к тем, кто сдавал документы на получение (и т.п.) лицензии в бытность уже АГЕНТСТВА-а насколько оно, а не комитет является органом лицензирования?
повторяю: получил лицензию в январе 2011, но с другой стороны лицензии есть виды работ, хочу делать севообороты, так что ехать в держкомзем менять её. Я понимаю если лицензия 2006 года то да а у меня 2011!
-
- Спец
- Репутація: 15
- Область: Полтавська
Объясняю, откуда вопрос. При выяснении (в телефонном режиме, за что уже и так спасибо сотрудникам отдела лицензирования) получаем ответ, что КОМИТЕТ ждет подтверждения от кабмина на то, что они являются органом того самого лицензирования. Таким образом, на сегодняшний день при подаче документов на лицензию ответ ниДАниНЕТ. Или это у нас такой эксклюзив?dexter3000 писав:Выдавать лицензии пока продолжает реорганизовываемый Госкомзем. лицензии подписываются главой комиссии по реорганизации. Агентство соответствующие функции до изменения некоторых актов Кабинета Министров Украины выполнять не будет.
-
- Репутація: 0
- Область: Львівська
Підскажіть будьласка які прийомні дні в держкомземі для здачі документів на отримання ліцензії, і чи є там черги?
Шановні форумчани! Хтось вже отримував витяг з Державного реєстру оцінювачів з експертної грошової оцінки? Чи подавати документи на отримання ліцензії без цього витягу?
-
- Спец
- Репутація: 0
- Область: м.Севастополь
Знайомий хоче отримати ліцензію на землевпорядні роботи, має диплом спеціаліста "Геоінформаційні системи та технології" та стаж 5,5 років, чи може він отримати ліцензію .
-
- Молодший спец :)
- Репутація: -6
- Область: Рівненська
треба тільки наказ в мене такаж ситуація. В трудовій - директор, в наказі за суміцниством.ТатьянаУМТБ писав:Подскажите пожайлуста, если директор предприятия и инженер-землеустроитель со стажем белее 5 лет в одном лице, нужно ли отражать в трудовой книжке совмещение должностей или только приказ о совмещении или.....? и какое видения на это органа лицензирования? Поделитесь пожайлуста опытом!
- ВасильТ
- Молодший спец :)
- Репутація: -4
- Область: Сумська
http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/ ... 8-2011-%EF - отримання листа щастя відкладається