Література для землевпорядників
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
- ппзкб
- Спец
- Репутація: 669
- Область: Вінницька
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Якби той довідник ще в управлінні читиали. Є у мене ЗКУ з коментаріями за 2014 р., так от ті коментарі від науковців що там є кардинально розходяться від коментарів що пишуться в висновках на погодження проектів ще більшими науковцями. То ж поміркуйте на що краще витратити ті гроші.
- karlson82
- Спец
- Репутація: 43
- Область: Тернопільська
Для розвитку. Постійно стараусь почитати щось нове.
В любій сфері потрібно постійно вдосконалюватись, якщо хочеш бути успішним.
Я розумію, що у нас в землевпорядкуванні все сумно (в літературі, якості навчання і т.д.), але одними законами ситий не будеш.
Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
В мене ЗКУ з коментарем станом на 02.02.2015. Зачитав вже до дир. Але його не достатньо
В любій сфері потрібно постійно вдосконалюватись, якщо хочеш бути успішним.
Я розумію, що у нас в землевпорядкуванні все сумно (в літературі, якості навчання і т.д.), але одними законами ситий не будеш.
Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
В мене ЗКУ з коментарем станом на 02.02.2015. Зачитав вже до дир. Але його не достатньо
- Prometheus
- Спец
- Репутація: 321
- Область: Житомирська
-
- Репутація: 3
- Область: Чернігівська
Навчальний посібник "Оцінка та управління нерухомістю"
► Показати
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.