Е-сервіси Держгеокадастру для землевпорядників: всі питання функціоналу
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
- Denver
- Спец
- Репутація: 123
- Область: Київська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Kola, Просто скидаєте нові ключі, щоб додали на шлюз. Як і вперше.
У мене зайняло менше години.
У мене зайняло менше години.
-
- Репутація: 0
- Область: Одеська
Доброго дня, на електрону поштову адресу не приходять листи з повідомленними про закриті заявки, в електроному кабінеті хочу вийти на зворотній зв'язок з адміністратором, але пише помилку. В когось теж така проблема?
- Denver
- Спец
Зворотній зв'язок вимкнено за вказівкою Держгеокадастру.
А стосовно отримання листів, то це скоріш за все, що чисто Ваша проблема.
У мене був випадок, що спам-фільтр компанії блокував листи з кабінету.
-
- Вже не початківець
- Репутація: 1
- Область: Донецька
- Місце роботи: Юридичні послуги
Такаж біда. але з поодинокими заявками. Десь кожна 30 стала пропускатися, і це ніяк не пов'язано із спамом. Це щось у них, але вони ніколи цього не визнають.
Відправлено через 1 годину 18 хвилин 29 секунд:
Десь з червня почалися проблеми наступного характеру. Після декількох запитів постійно вибиває "Ваш комп’ютер або мережа може надсилати автоматизовані запити". 20 запитів на інформацію про права на день, і все (а останнього часу і після 3-5 запитів). Теж саме при внесенні заявок на реєстрацію або внесення відомостей до ДЗК.
В підтримці спочатку казали спробувати в іншому браузері. Нічого. Опера, мозіла без змін. При цьому якщо таке почалося в хромі, то в інших браузерах вже навіть одного запиту не зробити.
Потім сказали скинути кеш та кукі. Єдиний результат - скидання налаштувань на сайтах та очистка ітрорії. Ефекту нуль.
Потім сказали просто "у нас все добре, шукайте причину на своєму комп'ютері"....
Але ця проблема і на моему робоч комп'ютері, і на домашньому, і на ноутбуці... і на всіх різні версії ОС... Все одно, якщо почалося на одній машині, то вже не пускає на іншій. При цьому допомагає ВПН (якщо це українстький). Так коли підключаюсь до іншої області то можу зробити... ще стільки ж заявок.... Але ситуація із часом все "кричуща". Останні 2 дні може з першого ж запиту видавати цю помилку. І вже добу обмінні файли не проходять перевірку - висять "в обробці". Як наслідок - ніяких реєстраційних дій...
Підтримка я вже бачу як радить мені спочатку перевстановити систему, потім поміняти залізо.... але все це вже спробував (різні машини).... нічого. Можливо хтось зтикався таки? Нічого не розумію. Чи це спеціально щось ціма Ілонами Масками робиться.... До цього вже 2 рази з початку року податкова наприклад перекидала чомусь західну підконтрольну частину Донецької області в так звану "зону поза митного контролю Уркаїни" і просто блокувалася можливість без впн з іншої області користуватися ключем.... І теж в податковій писали що все в них добре, поки не написав на міністрство.... Я так розумію, що кретерії відбору спеціалістів можливо вже понизили до "здатний просто нажати на кнопку живлення"... я не знаю...
оці їхні 'автоматизовані запити' задовбали вже всіх
-
- Спец
- Репутація: 18
- Область: Черкаська
- Місце роботи: Інше
Доброго ня, закинули з-аявку на внесення змін (платну), оплатили, квитанція про оплату прийшла, а в системі висить що не оплачено, вже кілька годин, оновлюю сторінку, таж сама картинка. В когось таке вже було, як виходили з цієї ситуації, чи вже проще заплатити повторно
-
- Спец
- Репутація: 227
- Область: Закарпатська
користувач0126, тут або чекати, бо може бути якісь нюанси по системі, або закинути ще раз завтра чи з понеділка, бо інколи подібне буває коли щось із рахунками місцевих чи то ЦНАПів, чи то відділів Держгеокадастру не те.
-
- Спец
- Область: Рівненська
- Місце роботи: Інші недержавні проектні організації
Доброго дня. Знов було якесь покращення?
При перегляді відомостей про земельну ділянку кудись зникла інформація про НГО ділянки
При перегляді відомостей про земельну ділянку кудись зникла інформація про НГО ділянки

-
- Спец
- Місце роботи: Інші недержавні проектні організації
Так є таке, але те що там розраховують відрізняється від НГО, інколи на 10-ки тис..
Тай примітка цікава -> *Значення масової оцінки земельної ділянки носить ознайомчий характер та не використовується у будь-яких офіційних розрахунках, не надається іншим державним органам.
-
- Репутація: -1
- Область: Волинська
- Місце роботи: ДЗК(область, район)
доброго дня не можу закнути на реєстрацію земельні ділянки через кабінет, що робити? (кеш чистила...)
-
- Область: Сумська
Така ж ситуація. Кеш чистив, браузери вже перепробував і хром, едж, файєрфокс і оперу. Приніс в офіс ще один ноут - вистачило закинути три технічки і знов не пускає. Вдома кабінет працює норм. Викликав представників постачальника інтернету - перевірили мережу, роутер сказали що у нас все норм, потрібно звертатись в підтримку Держгеокадастру.
-
- Репутація: -1
- Область: Волинська
в мене і дома не працює. дякую за відповідь
-
- Спец
- Репутація: 7
- Область: Дніпропетровська
- Місце роботи: Інше
Схоже captcha (перевірка на робота) в е-сервісах ДГК зійшла з розуму - неможливо подати заяву витяг про НГО, постійно вистакує повідомлення про автоматизовані запити.
Кеш чистив, інший ноутбук пробував, vpn включав, навіть змінював оператора зв'язку/інтернту, нічого не допомогло.
Ще у когось є така проблема, можливо хтось знає, як це виправити?
Кеш чистив, інший ноутбук пробував, vpn включав, навіть змінював оператора зв'язку/інтернту, нічого не допомогло.
Ще у когось є така проблема, можливо хтось знає, як це виправити?
-
- Область: Сумська
роздача інтернету з мобіли і іпідключення до нього ноуту дозволяє закинути 3-4 технічки, потім також блокується
-
- Молодший спец :)
- Область: Чернігівська
Вітаю!
Ситуація - не проходить реєстрацію ділянка по ДА без номера, лише серія. У реєстраторів видає критичну помилку.
Це чергове покращення? Бо певний час назад таке проходило без проблем.
В архівному примірнику також немає номера.
Як хто виходить з ситуації?
Ситуація - не проходить реєстрацію ділянка по ДА без номера, лише серія. У реєстраторів видає критичну помилку.
Це чергове покращення? Бо певний час назад таке проходило без проблем.
В архівному примірнику також немає номера.
Як хто виходить з ситуації?
► Показати
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Востаннє редагувалось 01 листопада 2024 13:53 користувачем RuS1k, всього редагувалось 7 разів.
-
- Спец
- Репутація: 85
Я писав номер бланка такий як номер реєстрації в книзі якщо він там є
-
- Спец
- Репутація: 327
- Область: Запорізька
Щось зранку не працює сервіс перевірки електронних документів XML.
В мене зранку статус документів, надісланих на перевірку: "Очікування", хоча дуже прості XML, раніше такі перевірялися практично миттєво.
Чи є в когось інформація, що сталося?
Чи це тільки в мене?
В мене зранку статус документів, надісланих на перевірку: "Очікування", хоча дуже прості XML, раніше такі перевірялися практично миттєво.
Чи є в когось інформація, що сталося?
Чи це тільки в мене?
- Denver
- Спец
Це у всіх. ДЗК сказав, що вони вкурсі проблеми.
-
- Спец
Ок. Проблему вже вирішили, статус помінявся на "Завершено успішно"
UPD: це не системне вирішення проблеми, а якесь тимчасове закривання дірок. Наступні перевірки висять (
Востаннє редагувалось 31 жовтня 2024 16:21 користувачем MAFIA, всього редагувалось 1 раз.
-
- Вже не початківець
Ваш комп'ютер або мережа може надсилати автоматизовані запити - ціла біда
-
- Спец
якось не звертав на це увагу, а тут задався питанням: чому доступ до координат для СІЗ щодо земельних ділянок, розташованих на підконтрольній території є, а такого ж доступу щодо земельних ділянок, розташованих на окупованій території - нема?
Це що - такий витончений спосіб знущання чи якась складова комплексної програми, про яку мені нічого не відомо ?
Чим дані про координати на окупованій території секретніші, ніж на підконтрольній?
Як власнику ділянки виправити помилку, допущену в даних ДЗК, за умови наявності у нього на руках оригіналу державного акту (з правильними відомостями) на земельну ділянку, яка знаходиться на окупованій території?
Це що - такий витончений спосіб знущання чи якась складова комплексної програми, про яку мені нічого не відомо ?
Чим дані про координати на окупованій території секретніші, ніж на підконтрольній?
Як власнику ділянки виправити помилку, допущену в даних ДЗК, за умови наявності у нього на руках оригіналу державного акту (з правильними відомостями) на земельну ділянку, яка знаходиться на окупованій території?
-
- Репутація: 1
- Область: Дніпропетровська
Теж автоматизовані запити... неможливо працювати, чищу історію, допомагає на дві-три заявки(