ledisvitlo писав:Зайдите в меню Windows „Пуск (Start)”, „Установки (Settings)”, „Панель управления”, "Администрирование", "Источники данных (ODBC)". В окне "ODBC Data Source Administrator" выберите строку "MSSQL" в списке "User Data Source", затем нажмите кнопку "Configure"........................Додано через 24 секунди:Вот таким путём
Мені здається, що у Вас уже підключена база. Поясніть, будь-ласка, навіщо Ви хочете підключити? Чи є вже у Вас інша і яку саме підключаєте? Свою стару, чи десь дістали, чи чисту базу? Може Ви тільки встановлюєте перший раз і зараз просто читаєте інструкцію? Мені здається, що, при підключені, Ви вказуєте все те ж ім'я GIS, а така база у Вас уже підключена.
Admin писав:Чому в книзі записів не заповнюється блок держакту? В самому блоці про власність акт внесено:
Тому що, швидше за все, як і сказали, не передбачено шаблоном. А раніше підтягувало? Ці шаблони робили на швидкоруч і не все толком передбачили, бо треба було терміново, потім формат взагалі міняли декілька раз, тому цілком можливо що не все, що треба прописали в шаблоні. А тепер формат взагалі інший - пакращений.

Не думаю, що старий підійде, та і все це робиться в НКС, тому ми забили на шаблони по книзі записів.

Нащо взагалі Вам воно?
KolS писав:Для чого викинули це файл?gis6158_install.ziр Він містить всі оновлення до 158?
Це якщо будете перевстановлювати ГІС6, то щоб не качати та розпаковувати всі версії, краще взяти відразу цей інсталятор.