Так воно так приблизно і було
Так воно так і буде
ппзкб
Nonna
Ангелина
Як можна відслідкувати ?
vovaz
DeDe
! | Повідомлення з: Denver |
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється. |
Denver
12:44 хвилина
sirenko_s_a
zemrob
насамперед, хочу сказати, що згідно переписки в даній темі, чіткої відповіді на моє питання немає. Дякую, що підтвердили мої висновки стосовно переводу з ворду в пдф...
DeDe
Nonna
А при чому програмісти до Докпроф? Докпроф зараз пользують звичайні спеціалісти, які наказом про покладання відповідних особ'язків несуть цей хрест. Це може просто у Вас у відділі спец по інформаційних технологіях та захисту інформації реєструє кореспонденці.
cerdred
Azhimut
Повідомлення Ольга Євгенівна »
Ольга Євгенівна
є тема Селектори
! | Повідомлення з: Denver |
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється. |
Denver
Alino4ka
Краснолуцький говорив на селекторі, щоб не вимагали грунтів на ОСГ в межах н.п., бо обстеження там не проводилось.
doslidnik писав: https://youtu.be/bgpSObmkTv0?t=47m10s https://youtu.be/bgpSObmkTv0?t=48m01s Зауваження до ПВ. Необхідність вказувати ґрунти на землях с/г призначення лише за межами населеного пункту. В межах н.п. агровиробничих карт немає - показувати їх не треба.
sirenko_s_a
vovaz
doslidnik
shkril
Напевно і досі не відомо що робити із зауваженнями до проекту. Яким чином виправляти та подавати, що робити із зауваженнями отриманими до екстериторіальності. Є невизначеність.
doslidnik
Lucky
Art92
Lucky
Браво! Дуже чітко сформульовано. Мало того, що не буде покараний жодний керівник ГУ Держгеокадастру, не буде покараний ні один експерт, що не погодив проект, бо там в в цивільно-правовій угоді на майно кадастровий номер відстуній, або почерк не розбірливий в заяві. А от сертифікат у проектанта за такі зауваження забрати можуть, як два пальці об асфальт.Lucky писав: Lucky
На мою думку на час дії пілотного проекту (принаймні до березня) треба було ввести мораторій на позбавлення сертифікатів. Спочатку повинні бути озвучені єдині вимоги, а тоді вже якісь санкції. Чомусь нікому не приходить в голову звільняти з посади начальника ГУ за підписаний неправильний наказ.
Колокольчиков
ппзкб