А tab - это файл привязки к растру для MapInfoSOROKIN писав:в какой программе открыть следующие файлы?
Програми, які полегшують нам життя :)
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
- KolS
- Спец
- Репутація: 106
- Область: Київська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Чи можливо в якійсь програмі (ГІС6 , Дігітал і т.д.) зробити так, щоб зафіксувавши точки ділянки 1,2,3 (відрізок, який залишиться не змінним, в плані координат точок) переміщуючи відрізок 4-8 (за одну з вибраних точок) змінювалась конфігурація ділянки, а довжини в цьому відрізку залишалися не змінними. Було б і не погано, щоб було правило при переміщені точок не змінювалась і площа і відстані, так би мовити, підбиралися всі можливі варіанти конфігурації ділянки, при якому не змінюється площа і відстані... morgayu
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- Зенит
- Спец
- Репутація: 3
- Область: Чернігівська
Я такими "художествами" займаюсь в АкАДІ через "РОЗРАХУНОК". Не зміную довжини ліній, міняю кути, підганяю під площю, любу точку можно жорстко закоординувати, решта... 10-20 хв. KrutelykKolS писав:Чи можливо в якійсь програмі (ГІС6 , Дігітал і т.д.) зробити так, щоб зафіксувавши точки ділянки 1,2,3 (відрізок, який залишиться не змінним, в плані координат точок) переміщуючи відрізок 4-8 (за одну з вибраних точок) змінювалась конфігурація ділянки, а довжини в цьому відрізку залишалися не змінними. Було б і не погано, щоб було правило при переміщені точок не змінювалась і площа і відстані, так би мовити, підбиралися всі можливі варіанти конфігурації ділянки, при якому не змінюється площа і відстані...
- Зенит
- Спец
- Репутація: 3
- Область: Чернігівська
Не по темі
[quote="bil"]Зенит, в диджиталі 5 сек[/quote]
Можливо Krutelyk в АКАДІ ця робота за десятки років доведена до автоматизму, до того такі "художества" трапляються дисить рідко щоб "ламати мОзги"
Їх - МОЗГИ - треба берехти ! morgayu Сам активно користуюсь АКАДоМ, "діджиталом". І звичайно що далеко не всі плюшки знаю
(ті що рідко потрібні в роботі).
Можливо Krutelyk в АКАДІ ця робота за десятки років доведена до автоматизму, до того такі "художества" трапляються дисить рідко щоб "ламати мОзги"
Їх - МОЗГИ - треба берехти ! morgayu Сам активно користуюсь АКАДоМ, "діджиталом". І звичайно що далеко не всі плюшки знаю

Для мене корисною річчю є "поисковик" Everything. Коли на компютері /на різних дисках/ знаходяться багато файлів за 2-3 сек. програма дає результат. Я ним шукаю хмл або ін4 які викачані з локальних баз по кад. номерам в назві файлу. В ніяке порівнянння з стандартим "Найти" не йде. Ресурсів ніяких начебто не бере, доволі ефективна "утиліта". Сподіваюсь повідомлення було корисне.
Ні. Внутрішню інформацію не зчитує. Але по назві файла пошук швидший. Якщо потрібно внутрішню - звичайно з Вами погоджуюсь.Denver писав:total commander - Alt+F7 = пошук по назві + пошук по внутрішній інформації файлу (в різних кодуваннях). Everything зможе таке?
Востаннє редагувалось 08 листопада 2013 15:19 користувачем Сhibis, всього редагувалось 1 раз.
- Denver
- Спец
- Репутація: 123
- Область: Київська
total commander - Alt+F7 = пошук по назві + пошук по внутрішній інформації файлу (в різних кодуваннях). Everything зможе таке?Сhibis писав:Для мене корисною річчю є "поисковик" Everything. Коли на компютері /на різних дисках/ знаходяться багато файлів за 2-3 сек. програма дає результат. Я ним шукаю хмл або ін4 які викачані з локальних баз по кад. номерам в назві файлу. В ніяке порівнянння з стандартим "Найти" не йде. Ресурсів ніяких начебто не бере, доволі ефективна "утиліта". Сподіваюсь повідомлення було корисне.
- Chernov
- Спец
- Репутація: 18
- Область: Запорізька
- Місце роботи: Інше
- Контактна інформація:
Сравнение бесплатных открытых систем обработки данных GPS
http://gpsworld.com/a-comparison-of-fre ... -services/
http://www.gisa.ru/99190.html
http://gpsworld.com/a-comparison-of-fre ... -services/
http://www.gisa.ru/99190.html
-
- Молодший спец :)
- Репутація: 9
- Область: Вінницька
Ця штука не тільки знайти а ще й замінити потрібний текст зможеDenver писав:total commander - Alt+F7 = пошук по назві + пошук по внутрішній інформації файлу (в різних кодуваннях). Everything зможе таке?
Але зламана версія в мене дуже старенька і не підтримує UTF-8 в зручному вигляді, а нової зламаної не знайду ніяк.
- lina
- Спец
- Репутація: 0
- Область: Запорізька
- Контактна інформація:
Помогает в работе программа uvFilesCorrector (бесплатная), если нужно во многих обменных файлах (в т.ч. ХМЛ) заменить значения полей
Доброе время суток! Где то видел программу по ведению реестра технических документаций, но не вспомню где, думал что на вашем сайте но здесь не нашел(может мне повылазило конечно, если это так то покажите пожалуйста), чтоб была одна база на весь отдел. Ну или подскажите какими программами вы пользуетесь? Щас веду дела то в екселе, но может есть какая то специализированая программа?? Подскажите пожалуйста!
А какая нибудь бесплатная программа для такого дела есть? Я то понимаю что сетевая лицензия это не так уже и дорого для большого предприятия, но у нас руководство не заинтересовано в облегчении работы персоналу и на это дело деньги вряд ли выделит, а за свои кровные не хотелось бы тратить на такое и без этого хватает мест куда можно их приткнуть.
- bil
- Спец
- Репутація: 21
- Область: Житомирська
Re: Програми, які полегшують нам життя! :)
Доброго дня всім!!! Підкажіть програму на андроїд для розрахунку геодезичних задач в полі, обратну задачу, лінійна засічка, розбивка, винос .......
-
- Спец
- Репутація: 88
- Область: Черкаська
- Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)
Re: Програми, які полегшують нам життя! :)
Програма, за яку йтиме мова, на жаль життя тільки ускладнила, но все ж таки, хто пробував в райземах встановлювати і настроювати программу по діловодству ДОК Проф Степ? Вона тільки на 7 робе, чи можна й прикрутити на ХР? Які вимоги до каналу зв'язку?