Екстериторіальність погодження документації із землеустрою
-
- Молоденький(ка)
- Репутація: 0
- Область: Хмельницька
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Екстериторіальність погодження землевпорядної документації (Постанова КМУ №580)
Прослухав селектор, і можу сказати одне, не буде ніякого порозуміння та поступок чекаємо подальших селекторів facepalm facepalm facepalm
Востаннє редагувалось 13 жовтня 2016 09:56 користувачем comunar, всього редагувалось 1 раз.
В реєстрації онлайн мова зараз не йде про екстериторіальність, там сервіс сугубо для того що б землевпорядники не ходили в райвідділи й не стояли там у чергах, як що не хочуть, а могли документацію в НКС через електроний кабінет подати для реєстрації ЗД.
До речі я маю технічнку докумкентацію по Києву, що має 102 сторінки, відсканована уся в кольорі в гарній якості й має розмір всього 15 МБ.
3 МБ на технічку це звісно хтось не дуже розумний написав з ДГК, як у мультику - https://www.youtube.com/watch?v=tBn7WLeEpA4 :)
До речі я маю технічнку докумкентацію по Києву, що має 102 сторінки, відсканована уся в кольорі в гарній якості й має розмір всього 15 МБ.
3 МБ на технічку це звісно хтось не дуже розумний написав з ДГК, як у мультику - https://www.youtube.com/watch?v=tBn7WLeEpA4 :)
- ппзкб
- Спец
- Репутація: 669
- Область: Вінницька
cerdred, Та це гуру напевно трохи далекий від реальності, як Мартинюк від корупції
-
- Спец
- Репутація: 88
- Область: Черкаська
- Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)
Хто реєстрував проекти в Докпроф, скажіть, ви його перед вкиданням пакуєте 7-Zipом? Судячи із відео на порталі, то пакувати не треба (хотя якщо й спакувати, то розмір файла майже не зменшиться), а по раніше зробленій інструкції то там вказують на обов'язкове архівування файла незалежно від його розміру.
- ппзкб
- Спец
- Репутація: 669
- Область: Вінницька
Послухав останній селектор і виникло таке питання: ті проекти які завернули безпідставно(були там такі) погодяться без повторної експертизи і виконавцю "спробу №1" не зарахують? Чи як? Хоча там деяким і з першої спроби поскасовували 

-
- Область: Полтавська
після прослуховування останньої селекторної наради не розумію чому експерти тільки вибачаються за допущені помилки, а виконавцям негативний висновок, може і я також вибачусь за першу спробу.
-
- Спец
- Репутація: 85
- Область: Рівненська
При прослуховуванні селектору мене охоплювали різні почуття: десь було смішно, десь обурювало, десь корисно, але головне-це відчуття якогось театру абсурду. Головний цвях "забивав цвяшки" у голови менших за рангом, а той дзвін відлунням йшов по розробникам. Було якось показушно. Цей розбір польотів був передбачуваний, але замість того, щоб розробити єдині вимоги - грозимо пальчиком експертам, обласним ГУ і райуправлінням, а проектантам -дубинкою по сертифікатам. Відчуваєш себе якимсь другим сортом, який весь час повинен щось комусь доводити і відстоювати своє право на професію. А судді - хто? Не можна грати в гру, в якій по ходу гри весь час змінюються правила. Я не думаю, що еталон чимось допоможе. Занадто багато нюансів в різних проектах - всі не передбачиш. Одне точно:так як зараз бути не може. Або попустяться (що навряд), або призупиниться на якийсь час процес відведення(теж не дуже віриться) або якийсь третій, поки що невідомий варіант - скоріш за все всі ми будемо в черговий раз підлаштовуватись.
Дійсно ситуація схожа на проходження експертизи в ДГК. Занадто дороге задоволення, скажімо так - не для всіх.
Я не панікую, але думаю - на скільки експериментів мене ще вистачить?
Дійсно ситуація схожа на проходження експертизи в ДГК. Занадто дороге задоволення, скажімо так - не для всіх.
Я не панікую, але думаю - на скільки експериментів мене ще вистачить?
cerdred, ну як що Вам подобається ходити, то можна ходити в ЦНАП.
Для того хто цінує свій час, й створюються сервіси, що б документи можна було подати в електронному вигляді через е-кабінет з свого офісу. Й на погодження й на реєстрацію.
Для того хто цінує свій час, й створюються сервіси, що б документи можна було подати в електронному вигляді через е-кабінет з свого офісу. Й на погодження й на реєстрацію.
- Evgeniya
- Спец
- Репутація: 21
- Область: Дніпропетровська
Вот именно, очень не понравилось про сертификаты, у нас летом был случай, вернули проект - отсутствует охранная зона ЛЭП, хотя по збирному кадастровому на глаз видно, что до ЛЭП там более 100 метров от границы участка. Так теперь мне это нужно будет года полтора через суд доказывать?..
- Denver
- Спец
- Репутація: 123
- Область: Київська
А тепер я останню сторінку витираю. А далі будуть тільки пониження репутації.
-
- Молодший спец :)
- Область: м.Київ
сьогодні був в геокадастрі м києва, розказали:
- розмір скану не більше 15 МБ
- паспортні дані замовника не сканувати
- можна вставляти не скановані копії документів, що виготовля розробник. але якщо там є ще чийсь підпис - замовника чи суміжника, то сканувати.
- розмір скану не більше 15 МБ
- паспортні дані замовника не сканувати
- можна вставляти не скановані копії документів, що виготовля розробник. але якщо там є ще чийсь підпис - замовника чи суміжника, то сканувати.
-
- Спец
- Репутація: 61
Запитав на експертизі - де еталон? Відповідьчиновника - це нікому не вигідно. Ми по різні сторони бар"єру.
-
- Спец
- Репутація: 314
скажіть будь ласка яке клопотання потрібне та як підписути його, просто через ЄПЦ?
- Просяник
- Спец
- Репутація: 21
- Область: Черкаська
Цікаво, чи дали хоч якийсь результат, ті листи які вони розіслали з проханням (вимогою) надати проекти на погодження?
-
А еталон проектної документації той самий і він не мінявся (Закон України. Про землеустрій. від 01.01.2016р. Стаття 50. Проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок). Якщо будуть перевіряти за цим законом то діло буде......
-
- Вже не початківець
- Область: Луганська
как проверить на какой стадии находится проект землеустрою после того как сдали на согласование в районний отдел?????