Підвищення кваліфікації землевпорядників

Усі питання по видачі ліцензій і ін.
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
vovaz
Спец
Спец
Репутація: 30
Область: Житомирська
Місце роботи: Інше

Повідомлення vovaz »

Зміни до вимог до програм підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-землевпорядників
► Показати

Зміни до вимог до програм підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-геодезистів
► Показати

Питання до тестів на підвищення кваліфікації такі ж як і на іспит на сертифікованого.
Є в темі Сертифікація замість ліцензій

Актуальні телефони закладів щодо підвищення кваліфікації сертифікованих станом на 02.03.2020 Для оновлення пишить пп doslidnik або дам доступ на редагування.
► Показати
Щодо тестів та підготовки:
Підготовка до кваліфікаційного іспиту на отримання сертифіката
Востаннє редагувалось 06 вересня 2016 18:55 користувачем Oleg, всього редагувалось 1 раз.
kv150777
Репутація: 1
Область: Київська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Повідомлення kv150777 »

sultan писав: 17 лютого 2025 18:49 Напишіть свою електронку, скину відповіді по яким готувався
Дякую, kv150777@gmail.com
vas
Спец
Спец
Репутація: 11
Область: Вінницька

Повідомлення vas »

Класний наказ!!! :like: https://land.gov.ua/wp-content/uploads/ ... 2.2025.pdf
Призупинили дію 3730 сертифікатів. І головне ніхто не розбирався чи є в тебе діюче підвищення чи немає. Тепер пиши заяву, надсилай своє підвищення і доводь, що в тебе все ОК і в даному наказі тебе не мало б бути. Доступ закрили до електронного кабінету інженера-землевпорядника - як тепер завантажити витяг з ДЗК і віддати клієнту, коли закритий доступ до заявок в кабінеті??? В Україні все стабільно volya , як завжди зроблять тобі "ДОБРЕ" - а ти розгрібай. ;(
RuS1k
Молодший спец :)
Молодший спец :)
Репутація: 18
Область: Чернігівська

Повідомлення RuS1k »

vas писав: 19 лютого 2025 10:08 Тепер пиши заяву, надсилай своє підвищення
Так завжди було.
Звісно що краще якби рішення комісії про підвищення автоматично передавалось до Держгеокадастру (як рішення про анулювання), але маємо що маємо.
bu4apka
Спец
Спец
Репутація: 90

Повідомлення bu4apka »

vas писав: 19 лютого 2025 10:08 як тепер завантажити витяг з ДЗК і віддати клієнту, коли закритий доступ до заявок в кабінеті???
в чому проблема замовити витяг дзк чи відправити готове підвищення в дзк, зміни в реєстрі сертифікованих вносять раз в тиждень
vas писав: 19 лютого 2025 10:08 В Україні все стабільно , як завжди зроблять тобі "ДОБРЕ" - а ти розгрібай.
причому тут Україна?, ви самі невчасно підвищили кваліфікацію і не внесли дані в дзк, проблема тільки в вас, всі хто хотів ще в минулому році все це зробили, як тільки підписали закон
Elenys
Спец
Спец
Репутація: 40
Область: Запорізька

Повідомлення Elenys »

Я направила заяву на внесення змін до відомостей про підвищення. Підвищення внесли, а от наказ про призупинення в відомостях так залишився. І що з цим робити? Хтось знає? Поділіться досвідом.
vas
Спец
Спец
Репутація: 11

Повідомлення vas »

bu4apka писав: 19 лютого 2025 11:30 в чому проблема замовити витяг дзк
проблема в тому, що коли кадастровий реєстратор обробив заявку на внесення даних в ДЗК, я про це дізнаюсь з електронного листа, який прийде на мій e-mail. А в листі не зазначають кадастрового номера, який присвоєно земельній ділянці, а лише номер заявки, яка опрацьована. Кадастровий номер я можу дізнатись лише з електронного кабінету інженера-землевпорядника відкривши історію моїх заявок. Але як мені дізнатися, який кадастровий номер присвоїли ділянці, якщо доступу до історії реєстрації ділянок я не маю? І чому я, чи замовник маємо платити за витяг з ДЗК, якщо він мав прийти мені в електронний кабінет як результат обробки моєї заяви???
bu4apka писав: 19 лютого 2025 11:30 ви самі невчасно підвищили кваліфікацію і не внесли дані в дзк, проблема тільки в вас, всі хто хотів ще в минулому році все це зробили
тут Ви праві лише частково - підвищення кваліфікації я пройшов, єдиний промах - не подав даних про це в ДЗК.
Але рішення комісії про підвищення мали б автоматично передаватись до Держгеокадастру. Чому ця процедура не реалізована таким чином - мені не зрозуміло.
АЛЕ це ще не все - мєму колезі, який пройшов підвищення та подав всі дані в ДЗК щеминулого року - теж закрили доступ до кабінету і публічної кадастрової карти, хоча в Додатку до наказу №46 його прізвища немає. Тобто дію його сертифікату ніхто не припиняв і інформація про те, що він пройшов підвищення кваліфікації у них є.
ТОМУ Я Й КАЖУ - НІХТО НЕ ЗВАЖАЄ НА НАС, простих роботяг, як возили на нас воду так і возять.
"Ну закрили ми Вам доступ - пишіть заяву, може через тиждень чи два відкриємо. Чекайте. Це ж наш сайт - хочемо закриваємо Вам доступ до кабінету, хочемо відкриваємо".
Ось так і живемо.
А Ви кажете до чого тут Україна? До того, що ніхто, повторюю ніхто і ніколи в Держгеокадастрі не визнає, що вони допустили помилку, ніхто не вибачиться, ніхто не відновить Вам швиденько доступ, щоб Ви могли продовжити Вашу професійну діяльність.
В них одне завдання - "створити проблему, а потім героїчно її побороти".
Востаннє редагувалось 20 лютого 2025 09:22 користувачем vas, всього редагувалось 2 разів.
bu4apka
Спец
Спец

Повідомлення bu4apka »

Elenys писав: 19 лютого 2025 13:23 Я направила заяву на внесення змін до відомостей про підвищення. Підвищення внесли, а от наказ про призупинення в відомостях так залишився. І що з цим робити? Хтось знає? Поділіться досвідом.
мені анульовували сертифікат і відповідно обмежили доступ до кабінету, я вніс зміни в реєстрі після чого зайшов в кабінет як звичайний фіз особа і добавив інформацію в кабінет про новий сертифікат і все запрацювало
atb
Спец
Спец
Репутація: 37

Повідомлення atb »

В нас такі люди...незалежно чи вони в Держгеокадастрі чи приватні виконавці...не хочуть визнавати свої помилки. Я тут з одними кадрами спілкувався недавно....включили режим "дурника" в них все правильно і по орто лежить добре, потім плавно ця теза перейшла, що селяни городами помінялись...ще й архітектора підключили, яка їм пвддакувала. І тільки після серії скандалів почали виправляти "скрепя зубами". Шапітолій.
Vitalya29
Спец
Спец
Репутація: 22
Область: Одеська

Повідомлення Vitalya29 »

Доброго дня всім! Хтось знає, як розблокувати кабінет СІЗ, якщо вже внесена інформація в реєстр СІЗ про підвищення?
matiola
Спец
Спец
Репутація: 37

Повідомлення matiola »

Vitalya29 писав: 25 лютого 2025 10:51 Хтось знає, як розблокувати кабінет СІЗ
мені допомогло зайти через імейл, видалити всі профайли, що були і додати все по-новому. Або телефонуйте на гарячу лінію (краще не геокадастру, а центру ДЗК)
murrrchik
Спец
Спец
Репутація: 227
Область: Закарпатська

Повідомлення murrrchik »

Vitalya29 писав: 25 лютого 2025 10:51 як розблокувати кабінет СІЗ
Ми писали листа з заявою на Головне управління, докладали сертифікат СІЗа та свідоцтво про підвищення кваліфікації.

А от питання розблокування доступу до ПКК залишається відкритим. Нам заблокували одночасно і кабінет, і доступ до публічки, кабінет відновили через день, а от до ПКК через той ключ доступу і дотепер немає. Ще раз їм заяву писати, чи що?
Denver
Спец
Спец
Репутація: 123

Повідомлення Denver »

Vitalya29 писав: 25 лютого 2025 10:51 Хтось знає, як розблокувати кабінет СІЗ, якщо вже внесена інформація в реєстр СІЗ про підвищення?
Потрібно просто ввести номер і дату сертифікату, у відповідному вікні-сповіщенні в кабінеті.
murrrchik писав: 25 лютого 2025 14:17 А от питання розблокування доступу до ПКК залишається відкритим.
Еммм...ДЗК сам написав у той же день, щоб їм повторно скинули підписані свої сертифікати.
 ! Повідомлення з: Denver
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється.
murrrchik
Спец
Спец

Повідомлення murrrchik »

Denver писав: 25 лютого 2025 21:04 ДЗК сам написав у той же день, щоб їм повторно скинули підписані свої сертифікати
Нічого такого нам не приходило, самі відправляли їм запит на відновлення доступу до кабінету. А сертифікати на яку електронку відправляти треба?
Denver
Спец
Спец

Повідомлення Denver »

murrrchik писав: 26 лютого 2025 09:13 Нічого такого нам не приходило, самі відправляли їм запит на відновлення доступу до кабінету. А сертифікати на яку електронку відправляти треба?
Ну не знаю, мені і ще 14 користувачам самі написали...Певно були в перших рядах.
► Показати
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється.
bu4apka
Спец
Спец

Повідомлення bu4apka »

Denver писав: 26 лютого 2025 10:36 Ну не знаю, мені і ще 14 користувачам самі написали...Певно були в перших рядах.
мені анулювали сертифікат,отримав новий,подав документи 2 пари, вже місяць як від центру дзк 0 інформації про підключення до публічки
Denver
Спец
Спец

Повідомлення Denver »

bu4apka писав: 26 лютого 2025 10:52 мені анулювали сертифікат,отримав новий,подав документи 2 пари, вже місяць як від центру дзк 0 інформації про підключення до публічки
Ну мені заблокували кабінет, бо я не подав вчасно заяву на внесення підвищення в реєстр.
У Вас, схоже, геть інший випадок.
murrrchik
Спец
Спец

Повідомлення murrrchik »

Denver писав: 26 лютого 2025 10:55 я не подав вчасно заяву на внесення підвищення в реєстр
А ми заяву подали ще в липні минулого року, але в реєстрі інформація не оновлювалася, допоки не написали ще одну заяву вже після того злополучного наказу.
zemts
Область: Чернівецька
Місце роботи: Інші недержавні проектні організації

Повідомлення zemts »

Скиньте будь ласка зразок заяви на внесення змін в реєстр СІЗ після підвищення кваліфікації
zemts

Повідомлення zemts »

Elenys, скиньте, будь ласка, зразок заяви, дякую.
Vetaldp
Спец
Спец
Репутація: 7
Область: Дніпропетровська
Місце роботи: Інше

Повідомлення Vetaldp »

zemts писав: 18 березня 2025 09:23зразок заяви
зразки заяв на сайті Держгеокадастру - https://land.gov.ua/shchodo-vnesennia-v ... odezystiv/
LevAn
Область: Дніпропетровська

Повідомлення LevAn »

Доброго дня, можете поділитись відповідями до тестових питань для підвищення кваліфікації СІЗ. Буду вдячний
zemts

Повідомлення zemts »

Допоможіть, підвищення пройшли, в реєстрі дію сертифіката поновили, а електронний кабінет всерівно заблоковано! Як діяти?
murrrchik
Спец
Спец

Повідомлення murrrchik »

zemts писав: 06 квітня 2025 17:46Як діяти?
Заяву на відновлення доступу подавали?
Zem111

Повідомлення Zem111 »

Доброго дня, чи змінювались питання для підвищення кваліфікації СІЗ з 2023р.?
Остап123
Репутація: 0
Контактна інформація:

Повідомлення Остап123 »

Цікаво, чи є в цьому якийсь сенс?
Відповісти