Digitals
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Молодший спец :)
- Репутація: 1
- Область: Вінницька
- Місце роботи: Інше
Digitals
Необходимо было сразу открывать Геодезический калькулятор для пересчета координат. Тогда у разработчиков документации и программ не было бы "ненужных" вопросов... Хотя и сейчас участки, пересчитанные по Калькулятору, не особо "садятся" в НКС.
Digitals
Сплетни все это...
Владельцем трансформационного поля является государство в лице Держгеокадастра... По-этому если и будет какой то иск, то от Держгеокадастра... Держгеокадастр является распорядителем геодезической информаци созданной за государственные деньги...
Это всего лишь бизнес...
Ничего личного...
-
- Репутація: 0
- Область: Полтавська
- Місце роботи: Інші недержавні проектні організації
Digitals
підкажіть будь-ласка, не працює прив'язка в Діджиталс, коли передвигаю точку, разом з ней передвигаються усі точки. Де це в налаштуваннях знайти? 

- Prometheus
- Спец
- Репутація: 321
- Область: Житомирська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Digitals
Закинув на один файлик кучу обмінників, + растрова підложка. Питання, як зробити щоб листок постійно не онвлювався, бо до певного масштабу постійно онвлюється. Пробував ставити діапазон видимості на шарі суміжника з 1:0 до 1:100 000 - нічого не змінилось
-
- Спец
- Репутація: 280
- Область: Закарпатська
Digitals
Вирішили проблему?Prometheus писав: ↑15 листопада 2018 15:00 Закинув на один файлик кучу обмінників, + растрова підложка. Питання, як зробити щоб листок постійно не онвлювався, бо до певного масштабу постійно онвлюється. Пробував ставити діапазон видимості на шарі суміжника з 1:0 до 1:100 000 - нічого не змінилось
У мене є креслення, 5000 об'єктів, і все в штрихуваннях із містобудівного шаблону. Відкриваю - вічна перерисовка штрихувань. Працювати неможливо. Як можна вирішити?
Digitals
вони дуже важкі.
1.Можете зробити сплошну прозору заливку замість штрихувань.
2. Поставити "діапазон видимості" щоби припустимо почав умовні показувати десь при збільшенні М 1:500 (тоді на екрані буде мінімум об'єктів і прорисовка буде швидшою)
Варіанти вирішення залежать від того що ви з цим файлом хочете зробити. Скиньте в "лічку" та напишіть що ви хочете далі з ним робити. Я архітектор і якраз в Digitals роблю і детальні плани і генеральні використовуючи містобудівні шари.
Відправлено через 40 хвилин 53 секунди:
розрахункові параметри це:
Параметр, припустимо, отримання з різних шарів даних кадастрового номеру, типу: =Parent[1]:Parent[2]:Parent[3]:CUT(4,4,P[9]), автоматизації дій при формуванні даних: =SEL(GET(3/2,P[12]),область|get(3/1,P[12])_обл.|*|get(3,P[12])), розрахунок площ: =P[0] AS, =P[0] AL... та інші подібні. На скільки я зрозумів ви хочете вести для себе типу чергової карти. От в чистому шаблоні (normal) ви можете ввести всякі розрахункові параметри (для підготовки до загрузки до вашої чергової карти). Так як файл один оновлення розрахунків буде проходити швидко. Але в черговій не повинно бути розрахункових (таким чином що розрахунковий параметр в normal в чергову входить як значення, при умові: ID параметра або назва однакові в двох картах) бо додаючи кожен раз нові дані, або ж просто заново відкриваючи вашу чергову карту, програма буде перераховувати ці всі параметри, і звичайно буде проходити кожен раз оновлення даних.
-
- Спец
Digitals
Дякую за поради. Жоден варіант не ідеальний, бо файл прийдеться роздруковувати все-таки в тих умовних знаках.WladMir писав: ↑29 січня 2019 19:32 вони дуже важкі.
1.Можете зробити сплошну прозору заливку замість штрихувань.
2. Поставити "діапазон видимості" щоби припустимо почав умовні показувати десь при збільшенні М 1:500 (тоді на екрані буде мінімум об'єктів і прорисовка буде швидшою)
Варіанти вирішення залежать від того що ви з цим файлом хочете зробити. Скиньте в "лічку" та напишіть що ви хочете далі з ним робити. Я архітектор і якраз в Digitals роблю і детальні плани і генеральні використовуючи містобудівні шари.
В другому випадку також працювати тільки в крупних масштабах незручно. Поки що для себе очистив маски усіх важких шарів і замінив на звичайні напівпрозорі штрихування. Коли креслення буде готове треба все буде повернути на місце і так намагатись роздрукувати. Поки інших варіантів не бачу.
Створити умовні знаки, які програма просто не може промалювати - це треба примудритися, але у вінничан вийшло.
Digitals
у киян, конкретно УКРНДПІЦИВІЛЬБУД, почитайте ДСТУ Б Б.1.1-17:2013 по умовним, з розмірами. Вінничани молодці що відтворили ці знаки в Digitals і за це їм ВЕЛИКА подяка!
Друкувати буде все, незалежно від діапазону.
-
- Спец
Digitals
Читав. Знаки, як на мене, погані в плані читабельності. Все якесь завелике й товсте, на 5000 принаймні. Можливо, я просто звик до топографічних, а для архітекторів так все і має бути.
Але, зрештою, це ж просто різного роду штрихи. Те, що вони доводять діджиталс до божевілля в досить тривіальних задачах - це схоже на програмний промах.
- SOROKIN
- Спец
- Репутація: 21
- Область: Запорізька
- Контактна інформація:
Digitals
вже 2 роки роблю містобудівну документацію (графіку) в Digitals.
Були маленькі ДПТ та великі Ген плани до 40000 об'єктів на карті. Все читається, все прорисовується, все друкується. На всих використовував штриховки з накладанням на звичайну зйомку.
Якось приловчився
Були маленькі ДПТ та великі Ген плани до 40000 об'єктів на карті. Все читається, все прорисовується, все друкується. На всих використовував штриховки з накладанням на звичайну зйомку.
Якось приловчився
-
- Спец
Digitals
Можливо, я щось роблю не так :)
- SOROKIN
- Спец
- Репутація: 21
- Область: Запорізька
- Контактна інформація:
Digitals
http://www.geosystema.net/forum/viewtop ... &start=165 посмотри тут (самое нижнее сообшение)
-
- Вже не початківець
- Репутація: 3
- Область: Миколаївська
Digitals
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка чи можливо перевести з МСК 48 в СК 63 - растр в форматі tif (є файл також tifw) зроблений в Digitals. Буду доже вдячний за відповідь!
Digitals
щось вони реально там в себе не доробили в графічному ядріthom yorke писав: ↑31 січня 2019 13:54 Те, що вони доводять діджиталс до божевілля в досить тривіальних задачах - це схоже на програмний промах.
я вже не раз писав, що використовувати Digitals і тим більше GIS6 для якихось серйозних/важких задач неможливо
і все через реальні тормози при обробці графіки
Не по темі
я для порівняння відкрив в автокаді генплан села (12тисяч об'єктів, з умовними знаками, штриховками) - ніяких тормозів
для того щоб з'явилося хоч якесь легке посмикування при збільшенні/зменшенні, я скопіював цей генплан сам себе 5 разів, щоб стало 60тисяч
і це при тому, що в мене древній двоядерний пентіум і з вбудованою відяхою
для того щоб з'явилося хоч якесь легке посмикування при збільшенні/зменшенні, я скопіював цей генплан сам себе 5 разів, щоб стало 60тисяч
і це при тому, що в мене древній двоядерний пентіум і з вбудованою відяхою
- KolS
- Спец
- Репутація: 106
- Область: Київська
Digitals
Шукайте на сторінці Скрипт для перерахунку растрів в іншу систему координат
-
- Спец
- Репутація: 61
Digitals
Сьогодні 25 років "Геосистемі", Вінниця. Від усіх геодезистів світу дякую за зроблене. І далі шлях тільки із успіхами і перемогами.
-
- Спец
- Репутація: 219
- Область: Київська
- Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)
Digitals
Поможіть. Зараз робимо виправлення для грошової і є проблємка. Є зараз 20 а буде більше ось таких файлів. Цікавить саме внутрішній контур, щоб був без петлі. Просто шт десять ще можна виправлять вручну, а от як ії буде штук 100 то я окалію.
Як діджиталом без шума і пилі зробить його нормальним. У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Digitals
Виделить все: Сервис - Преобразовать - Петлю в сложный полигон или одной кнопкой через создать панель инструментов и все эти операции записать на одну кнопку. Но у вас смежник тоже петлей... (кто вас такие смежники научил создавать?) А это нереально через это преобразование, только ручками+создавать внутреннего смежника тоже ручками.