Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Сьогодні було десь 210 чоловік. Видавали досить оперативно. Без лишніх питань, безкоштовно. Досить багато сертифаків було надруковано з помилками. Людей з АП чи інших структур не спостерігав. На 11 годину вже видали 130 сертифікатів
Львівський національний аграрний університет підписав угоду щодо підготовки сертифікованих інженерів-землевпорядників та інженерів-геодезистів.
Інформація щодо термінів проведення курсів буде подана на сайті університету.
Сьогодні відвідав столицю, 3,5 години під дощем, був в 2-ій сотні, не отримав. Мотивація: "Ви приїхали зарано, ще не надруковано, приїзжайте через 2-3 неділлі"
Виникло питання: якщо зв'язку з ними немає (гадаю всі намагалися зателефонувати) як дізнатися дату отримання? no
Касательно добавленых в реестр сегодня,то тех,что я знаю,ничего не платили. Так,что не паникуйте,через 7-14 дней внесут остальных,которые получили до 07.02.
Теж сьогодні отримав, написав заяву про внесення до реєстру...
а до того змок і змерз під дощем за 3 години очікування Ushas
Тим, в кого виявились помилки в сертифікаті або ще щось, рекомендували знову зайти після 14-00.
Мужчина в "штатському" таки був, але вже в коридорі (певно, з-за дощу), між охороною та кабінетом видачі.
R.S. Безкоштовний туалет найближчий - в Макдональдсі на Севастопольській площі
[quote="ВованС"]R.S. Безкоштовний туалет найближчий - в Макдональдсі на Севастопольській площі[/quote]Висновок: тепло одягатися, не пити пива та кави . І я там сьогодні був, але до 10-00 справився.
miroslavdyvdyk писав:Отримав лист 07.02 , хочу поїхати в Київ отримувати сертифікат 15.02, чи варто їхати можуть сказати ми ще ненадрукували сертифікат???
Если письмо на руках-смело можете ехать! Кто с письмами всем выдают! Были случаи что если" не напечатан "-то просили подойти через пару часиков!
miroslavdyvdyk писав:Отримав лист 07.02 , хочу поїхати в Київ отримувати сертифікат 15.02, чи варто їхати можуть сказати ми ще ненадрукували сертифікат???
Я отримав 06.02 лист, а 08.02 мій товариш по нотаріально посвідченій довіреності отримав мій сертифікат, він у же був надрукований.
Заявление на получ. серификата отправила по почте с уведомлением,в ДЗА получили 06.12.2012, и до сих пор ,как говориться "ни письма ни передачки".На следующей неделе поеду в ДЗА в любом случае.
Добрый день. Подскажите пожалуйста кому писать рекомендацию по поводу стажировки, директор пишет инженеру-землеустроителю рекомендацию (какой период стажировки указывать например 1 год или весь трудовой стаж по трудовой книжке инженера-землеустроителя), а кто должен писать рекомендацию директору, который тоже будет сдавать экзамен?
И еще пишем перечень документов, в разработке которых участвовал экзаменуемый за какой период брать этот перечень, если стажировки то все понятно.