NickS писав:форма власності суб'єкта права була формою власності суб'єкта права
мабуть тут описались, поясніть що мали на увазі.
NickS писав:Не розумію: з чим у Вас складнощі?
Вже складнощів немає, бо вже зрозумів що у Вас форма власості суб'єкта насправді є формою власності ділянки. Тільки чому так? В мене один і той самий суб'єкт може бути власником/користувачем різних форм власності.
Класифікатор ви використовуєте цей
Український класифікатор форм власності на землю. Відповідно треба дописати "Форма власності
землі", інакше ви людей вводите в оману розташувавши це параметр в закладці "Суб'єкт права". І людина обирає відповідно форму власності суб'єкта права.
NickS писав:може бути безліч власників: як теперішніх, так і колишніх і у них може бути різна форма власності
Цікавий приклад Ви привели. Навіть не подумав про такий варіант. Вказав у 3-х співласників різні форми влвасності суб'єкта. В xml пише згідно 1-го по списку співласника. Виходить дурістіка що у земельної ділянки можна вказати безліч різних форм власності. Хоча згідно законодавста ділянка може належити тільки до одної форми власності.
Відповідно форму власності треба ліпити не до суб'єкта правовідносин а до об'єкта. Бо це є властивістю ділянки.
З розробниками xml ви можете бути не згодні, а з
Земельним кодексом?
Стаття 3. Форми власності на землю. Розпорядження землею
Власність на землю в Україні має такі форми: державну, колективну, приватну. Усі форми власності є рівноправними.
Розпоряджаються землею Ради народних депутатів, які в межах своєї компетенції передають землі у власність або надають у користування та вилучають їх.
Повноваження щодо передачі, надання та вилучення земельних ділянок місцеві Ради народних депутатів можуть передавати відповідно органам державної виконавчої влади або виконавчим
органам місцевого самоврядування.
Додано через 39 хвилин 39 секунд:
Власником я пишу організацію яка зазначена (буде зазначена) в державному акті на постійне користування. Можли я невірно заповнюю власника земельної ділянки? Тоді як робити вірно?